62

обективен

преди 8 години

До Станой,Даа, те като убиха Кадафи и в Либия вече цари мир и любов! Пък и бежанци от Либия няма , изобщо! Пък и много, ама много трудно някой може да ме убеди, че Асад е по-голям диктатор от Ердоган!

61

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАсад му дърпа на путин конците, и не е прав, не е правилно да изциваш цивилни граждани само и само да останеш на власт като Асад но путин знае че след Асад е негов ред да се съберат цялата дружина садам, кадафи, милошевич...

60

Паметлив

преди 8 години

До Анонимендо 70 Повечето "бежанци" (80%) дори не са от Сирия!А и в мнозинството са млади мъже!Удавените ще тежат на съвестта на тия,дето са ги пратили на поход към Европа-чаршафите от С.Арабия!Те финансират това начинание и те трябва да си понесат отговорността!

59

Тъпунгер

преди 8 години

Руската кампания в Сирия се оказва успешна за МоскваДа много успешна ,жертвите предимно жени и деца и нов наплив за последните 24 часа от хиляди бежанци преминали на турска територия и след това най-явно към Европа . Очакващите нови бежанци заради руските бомбардировки към Турция и после към Европа над 450 000 ,а сега подкрепящите руските подвизи радвайте се още ,че Кампанията на Русия в Сирия е мноооого Успешна за Москва.

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Путин отново надигра САЩ и запада в Близкия изток."Аха! Путин играе, а ние му гледаме сеира.

57

Анонимен

преди 8 години

Ега ти успехите!Агонията на режима на Асад продължава, преговорите са в застой.Путин разчиташе да впечатли Европа и американците, та белким му свалят санкциите, но номерът не мина.Надяваше се така да качи цената на нефта, а се получи обратното. Турците му треснаха един самолет и го направиха за смях, а Русия загуби стратегически търговски партньор в момент, когато нейната икономика изпада във все по-дълбока криза.С една дума, хотели лучше, а получилось как всегда. Руска му работа.

56

Анонимен

преди 8 години

До ПаметливСамо че нато не са невъоръженото население на сирия предимно от жените и децата които ги виждаме как се давят в Средиземно море

55

Паметлив

преди 8 години

До АнонименКакво се случва в Сирия ли?Ами Русия показва какво ще се случи на НАТО,ако продължават да се правят на интересни.....Само че в умален мащаб.

54

Анонимен

преди 8 години

До юбералесВ ход е световна война, но не между нато или русия а между техните съюзници, за сега съюзницитена русия не изглеждат добре ама никак близкия изток ирак, сирия, либия, русия вече е изритана от Европа и по специално източна Европа за това и се преориентира в пустините на близкия изток но Ердоган и от там я изрита и сега се чудят от къде да ти прекарат тръбата че парите за барут свършват бързо

53

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 63 Вярно!Но ще пише и че Сирия е получила перспектива за развитие след това!А какво да кажем за Либия след американската намеса???Накъде върви?Сигурно към велики "демократични" висоти???

52

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 60 не 4 месеца Асад воюва за алепо а Асад с руснаците и с иранците барабар воюват 4 месеца за алепо и все още Асад не притежава и половината от Сирия

51

Румбо

преди 8 години

Руската кампания в Сирия има многопосочни цели и явно почти навсякъде има успех!Вярно,не се получава някакъв блицкриг,но и не е реалистично да се очаква такъв от доскоро отчаяната сирийска армия!Та до преди руската намеса тя беше пред пълен колапс!Сега,за пълно разочарование на организаторите на тая война,СА направо възкръсна.И малко по малко трупа самочувствие и опит.Къде са окъсаните и обезверени бойци от преди 5 месеца?Има вече искра в очите и вяра в ПОБЕДАТА!Можем само да им пожелаем успех!

50

Анонимен

преди 8 години

В учебниците по история ще пише след време че благодарение на рускосирийска братска дружба сирия е най разрушената страна на света на всички времена от гражданската си война

49

Анонимен

преди 8 години

Кви успехи , като вече 4-ти месец Асад воюва за Алепо....??!

48

Анонимен

преди 8 години

Бълвоч от руска пропаганда!

47

без майтап

преди 8 години

Руската кампания в Сирия се оказва успешна за Москва и пълна катастрофа за главорезите от ИДИЛ и спонсорите им от САЩ и Турция!

46

Димата Руснака

преди 8 години

Абе некадърници *** прости.... кво се напъвате да плюете Русия. ЕС, Турция и Близкия изток си заминават за половин час. Целия свят трепери от нея. Никой никога няма да има военно превъзходство над нея , никой не може да я победи във война и най- сигурния гарант за суверенитета на България. Майка ви да *** турски гъджали и сподръжници на САЩ и ЦРУ. Мръсни шпиони марш от тук. И не дразнете Мечката!!!! Мършии

45

юбералес

преди 8 години

Резултатът дотук между двете враждуващи страни в конфликта: Русия - намаление на валутните резерви от 520 до 370 млрд $ с тенденция за спад до 250 млрд $ след година. Сауд. Арабия -спад на резервите от 780 до 660 млрд $ - с тенденция до 550 след година. И докато воюват двете най-големи износителки на петрол, най-големите вносители - ЕС , Китай, Япония, Индия и САЩ ще печелят от това.

44

до 51

преди 8 години

Някой любител на задните удоволствия ви е маркирал минус.

43

Анонимен

преди 8 години

Бой до последният умерен и не умерен терорист.