30

Анонимен

преди 8 години

Хората на Кавачки ще дадат рамо.Всичко сега зависи от т.нар. патриоти. Ще видим дали са патриоти?

29

1212

преди 8 години

Тази Куневица е по-гадна и от Пеевски!

28

Анонимен

преди 8 години

Какво значи човек да няма реална преценка за себе си! Какво още трябва да й кажат хората за да спре с амбициите си? Тези, които я бутат напред й правят лоша услуга. Трябваше да спре на определен етап и досега да е забравена.

27

Батакист

преди 8 години

Реалната подкрепа от народа за Кунева е под 1 %. Тя дрънка само клишета - преди време каза че капоне са го хванали за неплатени данъци а сега и това за тачър. То бива празнословие , ама чак пък толкоз...

26

Неудържима

преди 8 години

Другарката Кунева-Пръмова се очертава като най-всеяднотото бюрократично-номенклатурно създание на българския политически небосклон. Това евроинтеграция, правосъдие, наука, образование, земеделие, мелиорации и пр. , това президентски пост, вицепремиерски пост, това еврокомисар, това номинация от коалиция на БСП, ДПС и НДСВ, това номинация от коалиция на ГЕРБ, ПФ и АБВ, няма значение ! Важното е да е най-отгоре на властта ! Кадърно нещо ви казвам ! И милиарди през нейните ръчички да се раздават ! Тъй се печели електорат ! А после нека някой я догони ! Няма стигане !

25

П.Петров

преди 8 години

Честно казано, първия хванат училищен директор ще е по-добър министър от Кунева.

24

Анонимен

преди 8 години

Пфу, Маргарет Тачър?!? Г-жо Кунева Вие сте голямо недоразумение, много бързо забравихте как от най-обикновена секретарка, Партията Ви издигна до където не сте и мечтали.Не ставайте нагла!

23

Тинев

преди 8 години

Доживях да видя, КОМУНИСТКА да се сравнява с Тачър.Другарко Пръмова....Винаги верни на партията БКП.

22

ОЛЕЛЕЕ...

преди 8 години

НЕРДЕ ЯМБОЛ НЕРДЕ СТАМБОЛ , КЪДЕ Е ТАЧЪР КЪДЕ Е ТАЯ ! С М Я Х

21

Мила мале

преди 8 години

Пада й се! Който се цани кат' *** навсегде, накрая съдбата почва да го третира като такъв...

20

срам и позор!

преди 8 години

Срам и позор! Комунистическата номенклатура Кунева Пръмова, която затвори АЕЦ Козлодуй, снаха на секретаря на ЦК на БКП Иван Пръмов, замесена в Габонската афера, продала ЕРП-тата, предаде партията си, не защити квотите за износ като еврокомисар, министър беше в правителството на БСП и ДПС обиколи маса партии с цел само личен келепир. Тая престъпница трябва да пише показания в Прокуратурата, а не да стои на министерско кресло.

19

някой

преди 8 години

До: 21Маргарет Тачър е противоречива личност.Едни я боготворят, други я кълнат.По Виасат хистъри в една поредица за кулинарията през вековете казаха, че Тачър им е спряла безплатните закуски на децата в училище!

18

Анонимен

преди 8 години

Не се хабете, ще бъде избрана и още как! Обвързаностите в Парламента са много. Да погледнем и от друга страна- може и да не й се иска вече да участва в играта, да е уморена, но ако не зависи от желанието й?

17

някой

преди 8 години

И правилно! Тая за нищо не става.

16

залагания

преди 8 години

"+" = в парламента утре подтвърждават, че куневица не става и няма да я изберат за министър"-" = днес приказват че, не става за министър, но утре си я избират

15

Анонимен

преди 8 години

Ай стига безобразия, бе! Не всичко е партии, тези деца трябва и да учат, и да знаят. Но да са прости ви изнася повече!

14

лакомията нЕма край

преди 8 години

Французите казват ,че апетита идва с яденето ,но Куневица е ненаситна и има нахалството да се сравнява с Маргарет Тачър добре е усвоила уроците по типичната наглост на комунистически функционер.

13

Анонимен

преди 8 години

Виж я ти! Маргарет Тачър! Къде се мери. То бива самочувствие, ама чак пък толкова.

12

Анонимен

преди 8 години

А да я тикнем в панделата, където и е мястото на тази , някой ще ме подкрепи ли?? Аз съм твърдо ЗА!

11

Анонимен

преди 8 години

Еее *** за 16-те милиарда всички в парламента си делнаха по 5200 лева,така ,че атакистите бяха стимулирани да не казвам купени или продадоха се.Хиляди пъти съм ги призовавал да върнат рушвета а на не чуват.