15

Против

преди 8 години

Защо Българският данъкоплатец трябва да плаща за това, което 240 *** не са научили в училищна възраст? На мен държавата да не би да ми е плащала курсовете за усвояване на чужд език?

14

ист

преди 8 години

Нали депутатите са най, най, най. Кой може да учи най, наите.200 хиляди са 400 хиляди кюфтета. Голямо плющене ще падне.

13

Наблюдател

преди 8 години

"Държавата"- реално управниците, пак са измислила как да усвоят едни 200 000 лв народни парици! Само на мен ли ми се струва, че тия т.н. "Народни представители" за да станат такива, трябва 1-о да имат съответното образование и ценз? Сега вкарването им в "1-и клас", т.е. "впрягане каруцата пред коня" - просто е да бъдат похарчени "едни пари" понеже държавата ги има много! С това "фундаментално образование", едва ли крадците на ток примерно, обикновенните мошенници и лъжци едва ли ще се променят

12

top

преди 8 години

Защо напразно карат децата да учат езици в училище. Ако станат депутати ще ги научат.

11

Кю Тук

преди 8 години

Тия кютуци и да учат, нищо нема да научат!

10

Георги

преди 8 години

Депутатски ,, морал" ! Обикновенните хора си плащат за да научат чужд език и да могат да си намерят по платена работа. А депутатските заплати явно са малки за да не могат ,, народните представители" да си платят от джоба!

9

а задължителен ценз

преди 8 години

То като слушам някои от тях трудно се оправят с българския та сега и друг чужд език и не ,че ме интересува ,но Винету на даскал ще го проводят ли или това касае само дупетатите.

8

Анонимен

преди 8 години

Защо не им предлагат руски или китайски, а само европейски езици?

7

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

,,KAMA SUTRA,, ....POWECHE SCHTE IM TRQBWA................

6

Анонимен

преди 8 години

Българските депутати са полиглоти, говорят турски, руски, ромски, само с българския са зле, но това няма защо да ги притеснява. Важното е да говорят езика на господарите си.

5

Гошко

преди 8 години

Ами що ги допускат да стават депутати без западен език? Те Брюксел ни турски ни руски говорят ... Виж, ако вземат да ги одобряват и след тест на български език ще решим окончателно проблема с броя депутати в парламента.

4

Анонимен

преди 8 години

ако стане, обаче, задължително трябва да се обнародват резултатите им на периодичните тестове. и най-слабите ученици да бъдат изхвърляни не само от курса, но и от парламента.

3

Анонимен

преди 8 години

Те и сега говорят, кой турски, кой руски, кой развален български. Да ходят да ваканцуват...

2

Анонимен

преди 8 години

Те първо да се научат да говорят правилно български! За Борисов пък да не говорим... "Три папи" - жени ли са били тия папи?!

1

Анонимен

преди 8 години

Помощно училище ли ще правят?