94

Изостанал Политическ

преди 8 години

Извинявайте мислех ,че шенген е приоритетен за България и българите от 15 години.Но явно съм изостанал напоследък от политическите посоки на България.Извинявам се политиката не ми е основен приоритет в живота.Та ви моля да ме информираме България към сегашния момент иска ли да влиза в шенген или не.За президента разбрах че иска говоря за останалите.

93

Анонимен

преди 8 години

Няма Шенген, няма американски визи, няма мърдане от долните класации на доходите, няма правосъдие, няма здравеопазване. Дори бежанците ни заобикалят. Загубата на население е сходна с тази на Сирия. А той наш Роско си мечтае за Шенген.

92

Алмира

преди 8 години

Дали ще бъдем в Шенген или не , квартали на София няма да имат канализация. Вече 4-ри поколения чакаме канализация и асфалтирани улици в квартал Княжево, но сори, нищо не се случва.

91

Turkish Power

преди 8 години

Preebanliev...69% ot bulgarite sa protiv Schengen!@ Zatvori si pluvalnika!

90

Анонимен

преди 8 години

Тоя пак изтрещя

89

Анонимен

преди 8 години

Докато ти се изпълни мечтата Шенген свърши курса!!!Затварят си държавите една по една границите!!!И какво правим???Или нашата от край време ще продължаваме-"Няма значение,че си на загуба,важното е да си в играта"!!!!

88

само НАТО

преди 8 години

Кеф ми е, че сме в НАТО и ЕС.

87

Анонимен

преди 8 години

на Плевнелиев му се иска да е в Шенген ама от Брюксел му крещът в лицето ,че не може защото:българите са най-бедни в целия евро съюз защото политиците са ни най-курумпирани защото нямаме правосъдие защото нямаме здравеопазване защото нямаме образование защото няма нито едно разкритопоръчково убийство защото тука деца раждат деца защото българина си е изгубил ценностите си защото бабичките биват бити и изнасилвани за 10 лв защото нямаме армия защото няма нито един наказан политик

86

някой

преди 8 години

на тоя плаши-*** няма ли кой да му изплющи една цепеница в кухата кратуна

85

Анонимен

преди 8 години

Добрпе бе, аз друго се питам ? След като ония /запада/ са в Шенген, и поканиха арабите да отидат при тях, защо не им извадиха Шенгенски визи в страните от които са, и да си ги прекарат по редовен път, ами ги оставиха като *** да пресичат границите и да създават проблеми на другите страни като нас ??? Гърция като е в Шенген защо не ги спира ? И след като не спазва Шенгенското споразумение защо не я изхвърлят от него ??? Абе що им не ... майката на тия споразумения .... Шенгени, Менгени ......

84

Mразя русия

преди 8 години

ако сте плаен *** на руските ***..натиснете минус тук

83

Анонимен

преди 8 години

Роску пак отклонява вниманието от емиграцията и ниските заплати и високи цени безработица. На никого не му трябват ЕС и Шенген и ако има пари, ще си купи виза за ЕС без да е принуден да емигрира, за да се спаси от мизерията в България.

82

Исти

преди 8 години

Европа,Америка,Турция и Русия не са толкова важни: важно е България да я има и Българите да живеят добре!

81

На снимката

преди 8 години

Поетът с офшорките отново рецитира.

80

Анонимен

преди 8 години

Бай *** иска да броди из Европата пакама защо пак с дисагите и цървулите ,бе бай *** като преди 100 год или управниците са ти същите като преди 100 год и те ограбват и подтискат както тогава Ех,бай *** и между съседите си ти си най -зле

79

Наблюдател

преди 8 години

Що за мечта може да е нешо дето реално го няма?! Коледа мина!

78

До Василев

преди 8 години

Не мога да се съглася с вашето твърдение. Историята показва че всичко е въпрос на интереси. Така наречената "справедливост" никога не е играела роля в гео-политиката. Особено пресния случай е с емигрантите които бяха "поканени" което нарушава всякакви закони и правила. (Хора без паспорти и с меко казано съмнителена националност и интереси бяха вкарани в Европейския съюз въпреки недоволството на много хора и държави).

77

Анонимен

преди 8 години

Бай *** иска да броди из Европата ама защо пак с дисагите и цървулите бе бай *** както преди 100 год не забогатя ли най-после да се движиш из света като БЯЛ ЧОВЕК или управниците ти са същите като отпреди 100 год и те подтискат и обират непрекъснатоЕх ,бай *** последен си и сред комшийте си

76

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е било чудно как това човече през 1994 г. взима лиценз лично от другарката Масларова за да изпраща работници за Германия.

75

ля ля

преди 8 години

мечтата е само тв оя - шушляк!това са селяните - надалеч!