59

мъченик

преди 8 години

До Патриот; Ти маш ли си на прадстава колко са това 2500 души? Да не са 25? Това както в Батак ли е, население на селото 450 души - изклани 10.000 души. Изклани, като имаш на предвид,че докато заколиш един човек или едно животно ти трябват минимум 3 мин. А докато дойде до мястото, та човекът ще се дърпа, ще вика станаха 10 минути. 10 й 10.000 са 100.000 минути което прави 1667 часа, което от своя страна правят 69,5 дена. Когат лъжете поне бъдете и боравете с реални цифри.*** недна.

58

Маймуната

преди 8 години

Всъщност нека уважаемите български историци да направят справка с учебниците на съседните балкански страни, много ми е интересно какво говорят и как учат децата си в страните около България. Все пак няма да откриваме топлата вода.

57

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7Кога ще почвате да горите Възрожденските поети и писатели!???Айде да си говорим за Петко Славейков - какво беше казал, българите народ ли са или ...не народ ами?

56

Анонимен

преди 8 години

До Психодиспансерите в България !"Камбаните звънят ,а теб те нямаааааа...!!!")))))

55

Анонимен

преди 8 години

До знайкоДо БългаринНека сега да ме колят!!! И Гърци и Турци,може ама с език ще ми колят оная работа.-------Сега така сте си смъкнали гащите и сте се одупили, че няма нужда да ви колят, даже не ви и онодат, гнусят се от вас... само за мръсната работа ви използват а вие плезите език и искате още.

54

Анонимен

преди 8 години

Aко е имало "мирно съжителство", какво празнуваме на 3-ти март...?

53

Членска карта №7

преди 8 години

Кога ще почвате да горите Възрожденските поети и писатели!???

52

Анонимен

преди 8 години

Аре стига с това робство бе, сега вече имаме комунисти, оставете го робството, че ставате смешни вече! Има нови трендове, робството се изтърка, вече не робството ни е виновно, че сме както казва професора ..бан народ, а комунистите са виновни, оставете го робството ами да видим как да се справим с комунистите сега! За тежкото полижение сега са виновни комунистите!

51

Анонимен

преди 8 години

И иго е имало, и робство, и съжителство!Иначе казано - Робско съжителство! Едните господари, другите подчинени.Същото като сега - мутроевропейско съжителство. Управляват ни мутрите с подкрепата на ЕС.Нали така вика Юнкер - Бойко е златното момче на България. Толкова е златен, че ходи с дузина гавази и го е страх от собствената му сянка! Ама съжителстваме?!

50

Членска карта №7

преди 8 години

Аланкоолу, дори от формална гледна точка, думата роб в османската империя е била употреба и никой не го е намирал за обидно!!!Кулсултан!!! Роби на Султана...Сред висшите съновници това е било нормално нарицателно!!!

49

Анонимен

преди 8 години

Лефски е казал - били сме робство значи щом Лефски е казал били сме роби и са ни коляли с ятаганите.

48

Анонимен

преди 8 години

Истинското значение на думата е свързано с процеса на колонизиране(заселване) на нови територии и образуване на колонии(диаспори).

47

До 55

преди 8 години

Хъм явно не си на съвсем ясно какво точно е РОБСТВО! Може да има такова робство както ти казваш, но може да има и ПОЛИТИЧЕСКО РОБСТВО, може да има и ДУХОВНО РОБСТВО, може да има и СОЦИАЛНО РОБСТВО и още доста други! А й само да спомена тогава е било прието, че ако турчин убие или направи нещо на българин тогава, не му се е търсила голяма отговорност! И ДОКАТО НЕ ГИ РАЗБЕРЕШ ГОРЕОПИСАНИТЕ НЕЩА МОЯЛЯ ТЕ НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ! :)

46

Анонимен

преди 8 години

До ШопКой и защо се променя съзнанието на истински българи? Кой и защо ни излъга за "кротко съжителство"? Дали, ние сме готови да приемем новото турско нашествие... Честито, българите! Аллаху акбар!

45

Българин

преди 8 години

Бъгларите сме колян и робски народ. Който не е минал от тук - той не ни е поробил и не ни е клал. Клали са по 100, по 200, по 250 и по 300 парчета навднъж, а някъде и по няколко хиляди парчета са ни клали в църквите, падали са зелки защото сме били роби. 200 години роби на гърците и 500 години на туците сме били и сме много коляни, повечето време от историята сме били коляни роби, много са ни клали!

44

Членска карта №7

преди 8 години

До Анонимендо 55но това не е било робство, а насилствено потурчване.....Е като ти отнемат волята и те насилят, свободен човек ли си!!!Жалки неграмотници, ментални инвалиди!

43

Членска карта №7

преди 8 години

до 55Явно за теб документите не струват пет пари!

42

Членска карта №7

преди 8 години

Ето, дойде 54 с новия термин, одобрен поне от две посолства!!!!!

41

Анонимен

преди 8 години

Комунистите са долна ***!

40

Членска карта №7

преди 8 години

До Церсей ЛанистърНяма ли за теб плетка или бродерия... Пък ходи в СА, там ще попаднеш сред съмишленици!