33

66666

преди 8 години

Мили шофьори, недейте става убийци и не си заслужава да платите с цената на живота си или да отнемете нечий друг живот НЕ.Достатъчно *** има по магистралите.Те тез жени с които се захващате /разведени с по едно дете/, ако бяха стока , нямаше да са разведени.

32

Анонимен

преди 8 години

Българката е лека жена само истински българин с нож оправя нещата..

31

Някоя си

преди 8 години

До Блокиран в ДневникЕдин мъж преди шофьора е имала родила му е дете, втори мъж шофьора и трети мъж любовник.Не го одобрявам и ти да се трепеш от работа независима дали си мъж или жена, а половинката да се чуди къде да си угажда на страстите си, няма ли да е жалко за теб?

30

ст.ш-к Бачов

преди 8 години

От ВСЕКИ *** ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОФЬОР СТАВА НО ОТ ШОФЬОР НИЩО НЕ СТАВА мисълта е на г-н м-р Гано Иванов изказана на последният му развод като командващ НШЗО ХРИСТО БОТЕВ 1985 година . Жената не е собственост на мажът какъво и брак да са сключили и всеки трябва да си пази личното пространство . Лека им пръст жалко за 20 гоишното момиче . СЕГА НЕКА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ТЕЗИ БАЩИ КОИТО ЗАРЯЗВАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ ЗАРАДИ ДРУГА СЛИВА ПАК МИРИЗЛИВА . ПИИТЕ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА ПРОТИВ РЕВНОСТ

29

*

преди 8 години

Това е версията на убиеца.Може изобщо да не е било така-пълно е с патологични ревниви комплексари.

28

Анонимен

преди 8 години

Слава на трепача убил две леки жени..

27

Анонимен

преди 8 години

Ужасна трагедия!Толкова трудно се намират добри шофьори...

26

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До Някоя сиНе разбирам какво искаш да кажеш.

25

Някоя си

преди 8 години

До Блокиран в ДневникТака ли???Ама мен никой не ме убива, защото ми се разкатава фамилията ОТ РАБОТА, ту на работа , ту вкъщи АНГАЖИМЕНТИ, ту с детето.Нали скъпа???Срамота язък за шофьора, това вече стана хит в България.

24

Анонимен

преди 8 години

Мога да го разбера, защо е пречукал ***!Но него си закакво е утрепал! Като чожеше да ги излежи!!!

23

Драганка

преди 8 години

Ако кифлата си беше седнала на ***, сега и тя и дъщеря и щяха да сред живите.Няма кво да се коментира ей такива знаете ли колко семейства разбиват и колко деца остава остават с един родител, после защо децата нямали възпитание.

22

Анонимен

преди 8 години

Братя българи заслужавате си съдбата заради бездействието си!!!

21

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Айде веднага жената живеела с някой значи била нимфоманка, не знам си каква.Аз бих казал, че тези които живеят сами са по-големи нимфоманки. Повечето хора живеят с някой, това е нормалния начин на живот и хората се стремят към това.Недейте така да си плямпате за непознати хора, особено като не знаете какво е станало.Мир на праха им!

20

Анонимен

преди 8 години

Вероятно е било заради пари! Мъжете вече не биха отнели човешки живот заради изневяра! Глупаво е! Ако някой "мъж" го направи, значи, че не е "в ред" с главата....

19

Анонимен

преди 8 години

"Българин уби жена си и се самоуби в Брюксел"Вчера в Брюксел днес в Надежда а утре ой знае къде, българ*аците са си бълга*раци и в Бг и по света.

18

Една жена

преди 8 години

Колко станаха вече??? Аз също съм жена, Причината за огромно съжаление е че жените/не всички/ в България, за тях няма цености /уважение към себе си, към собственото си дете/.Лошо останала е сама с дъщеря си, какви са тез нимфоманки????Такъв пример ли дават на децата си????На всеки може да се случи да се разведе или да остане вдовица, но от кол на кол и ето го резултата, драги зрители.

17

Анонимен

преди 8 години

Добре де , курволет,ки защо като ви сърби просто не прекратите отношенията си с единия и не отидете при другия ...шофьора едва ли е бил богат за да я обвиним в меркантилност , защо не сме по-честни едни с други , не че го оправдавам , този е психар , но вече много хора са като него комплексирани , скачат на нож за дреболии , защо трябва да се лъжем едни други ми е много чудно , достойнство , уважение към себе си и тези около вас нямате ли ?

16

гошо

преди 8 години

Тези статии не се ли проверяват за правописни и граматически грешки преди да се публикуват?

15

Анонимен

преди 8 години

Напоследък доста често срещана тенденция е хората да се ръгат с ножове, дивашка история, ние сме бананова република просто, няма оправия!

14

анонимен

преди 8 години

Като са строили квартала с това хубаво име като за столицата, надали са имали предвид какво ще стане след години с обитателите, изтрещели всички от ненормалния ни живот