8

Пешко

преди 8 години

Со.осоидите явно са налазили и Независимая газета. Ние всички знаем, че другите държави едва деянат, след като им бе отказан достъп до необятния руски пазар

7

Анонимен

преди 8 години

Нито са бедни на земя и природа, нито са неграмотни - да се хващат на работа и да си произвеждат храна! 146 милиона са! В Италия и Франция общо едва ли повече от 2 милиона са заети с производство на мляко и сиренета! Ако не знаят как се гледат крави и как се прави сирене, да питат баба Гицка от Долно *** - ще им каже за без пари! Да оставят водката и да се захващат - държавата предлага и субсидии, и всякаква помощ! Рашките обаче са тежки гемии - те винаги чакат неволята. Като огладнеят, ще стан

6

Боби

преди 8 години

До Анонимен 6ТРАГИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ е когато няма какво да се яде. Да вярно няма Фета сирене или екзотични плодове(за сега) но има типично руски стоки като пелмени и т.н. Руските селяни на Картофи и пелмени са оцелели толкова години Рашките ще оцелеят 2-3 месеца докато бизнеса подсигури алтернативни доставки.

5

Анонимен

преди 8 години

Статията е правдива и руска. Достатъчно е да се разгледат руските форуми, за да се добие представа за трагичното положение с продуктите в Русия. За България е добре. Евтини ябълки, евтини цитруси, при това с отлично качество.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Ти май още не си изтрезнел от снощи, а? Или по наряд ти си днеска на тема "руското посолство"

3

До Анонимен 1

преди 8 години

По-голяма тъпNя не бях чел отдавна. Я излез да си проветриш главата - махмурлукът ти е тежък!

2

Боби

преди 8 години

Гаспажа З Е Л К А Василева с поредната статия. Госпожо Санкциите срещу ЕС отвориха Руския пазар за Турция. Москва си мълчеше за връзките Турция ИД докато НУРАВНОВЕСЕНИЯ(меко казано) Ердоган не свали руския самолет над Сирия. Сега сложиха кепенците и на Турските търговци. От друга стана с падането на курса санкционно въведените Мита от Турция са поносими за руските производителиОт къде ще дойдат храни? От където може свят бол даже Рашките ще почнат да правят ферми но по-гръб вече няма да паднат.

1

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС.БГ на вас май ви плащат директно от руското посолство?Такива ***.....Предатели!