8

честит

преди 8 години

кой'т ти ги е обещавал тия неща, отивай да него да му ревеш, ***.ймуно !!!!Взимай жената, парцалите, чергата, *** и бегом . Към родна Арабия. НЕ ТЕ ИСКАМЕ !НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ !!!АЗ ИМАМ ПРАВО ДА КАЖА, ЗАЩОТО АЗ ПЛАЩАМ !!!ОНАЯ ЛУДА ДЪРТОФЕЛА, НЕ МЕ Е ПИТАЛА ЗА МОЕТО МНЕНИЕ, КОГАТО ВИ ПОКАНИ ?!АЗ НЕ ТЕ ИСКАМ !

7

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 8 години

*** и примитивите --немат работа в Германия!ТАМ ИСКАТ СПЕЦИАЛИСТИ --И ИМ ПЛАЩАТ....Да хвашат работа по полята на България!Да прозвеждат "ЕКО-ХРАНИ"....това се търси по цела Европа!

6

честит

преди 8 години

Вместо къща и пари, които се надявал да получи,--На база на какво се е надявал да ги получи? Защо ? Тия са еб..ти и *** - оня идва с цялото си котило , отваря си устата пред тебе и вика - ДАЙ!!! ИСКАМ ДА ПАПАМ !Искам да работиш, да ми купиш къща, да ми дадеш пари и да ме храниш. Освен това да еб... жена ти и дъщеря ти на Нова Година. Добре дошли в идиотията на толериастията.

5

Анонимен

преди 8 години

Каква човешка трагедия. Покъртителна. Очаквал дарум да му се даде къща, пари и да започне малък бъзнес. Както се казва по нашему с хляб и сол. Скучна храна и кофти мироглед относно секса. Не можеш да си фанеш някоя от улицата и да я награбиш, или с непълнолетна. Е, тия шваби срам нямат, може ли таково отношение към хора 1-2 вишу, специалисти в различни области. Веднага хелзинкския комитет да се намеси. Ако нещо, веднага пращаме и нашия.

4

кой?

преди 8 години

ЦРУ друго им обещаваше в брошурите заедно с "пътните" пари, кой да знае, че тези пари са разчетени само да стигнат до Германия(Западна Европа)

3

Анонимен

преди 8 години

Язък само, че хора които действително се нуждаят от помощ, няма да я получат заради цялата ***, тръгнала към новата обетована земя... Който е искал спасение, го е намерил и не е отварял голямата кошница с искания, останалите просто искат пари!

2

QKIQT

преди 8 години

Местя го!

1

Уважаеми "бежан

преди 8 години

Работата ще ви направи свободни!