18

Анонимен

преди 8 години

Все по често по пътищата се движат с бясна скорост гласоподаватели на БСП и Атака от мънгалски произход

17

Анонимен

преди 8 години

Точно пък тия от БСП са най примерните на пътя! Те като млади бяха първите москвичи в селото и тези с 3000 км на година бяха уважавани водачи на МПС. Сега едва пъплят, не свалят каскетите когато са в колата и гледат като колхозник и монтьор от плакат.Един път в месеца отиват на пазар, ако е над 18 градуса и не вали дъжд. От тях може да очакваш само някой смачкан стоп и одраскан калник.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Все по често по пътищата се движат с бясна скорост гласоподаватели на Герб от мънгалски произходтова по тв алфа ли го казаха?

15

до 11

преди 8 години

.....,,Да, ще закъснееш ,но ще пристигнеш, за където си тръгнал......... !'''------------------------------------------------------------Откъде си сигурен, че знаят за къде са тръгнали? Те ако имат нормална цел на пътуване, няма да се движат така, а ще присъстват на пътя нормално и отговорно. Тая пасмина просто излиза на пътя да се покаже, да се демонстрира, да ,,живее'' и дивее нощем и да се изтрепе поради вродена тъпота и безумие!

14

Анонимен

преди 8 години

Все по често по пътищата се движат с бясна скорост гласоподаватели на БСП и Атака от мънгалски произход, нагли, гламави, със и без СУМПС! Повечето имат диплом за основно образование. Сдобили са се със западна кола за 500 лева пред разпад или ПТП, и хвърчат колко им акъл позволи и ламаринитеПрочети още на: dnes.bg/stranata/2016/01/25/nov-ad-v-plovdiv-dvama-zaginaha-sled-udar-v-stylb.290712

13

Анонимен

преди 8 години

До стига сте спалиаре стига с тая комунистическа пропаганда бе. Карате като откачени, пък после пак ГЕРБ ви е крив. Кво искате - да дойде ББ да ви отпере по един зад врата ли?

12

Салахадин

преди 8 години

Колеги,умишлено ли пропускате темата за "ФАРОВЕТЕ" или се правите на разсеяни?С оглед на 4-те жертви ,аз мисля отново да поговорим за тази наболяла материя?Или не ви стига само винетката на ГРОБ? :)

11

Анонимен

преди 8 години

Все по често по пътищата се движат с бясна скорост гласоподаватели на Герб от мънгалски произход, нагли, гламави, със и без СУМПС! Повечето имат диплом за основно образование. Сдобили са се със западна кола за 500 лева пред разпад или ПТП, и хвърчат колко им акъл позволи и ламарините.

10

Анонимен

преди 8 години

Докато не се научат да шофират, ще се избиват сами.

9

Шаран_БГ

преди 8 години

Жалко за загиналите ! Явно в тоя хубав град отдавна не са виждали ни сняг, ни студ, ни лед ! Това което се случва там,/ и оня ден, и днес/ е резултат на голямата скорост, с която се движат. УВАЖАЕМИ МЛАДИ ВОДАЧИ НА М П С , МАЙСТОРЛЪК,ВИРТУОЗНОСТ НА ВОДЕНЕ НА АВТОМОБИЛА НА Л Е Д, ПРОСТО НЯМА! При тия природни условия, в голям град,по-голяма скорост от 30-40 км/ч е пагубна. Да, ще закъснееш ,но ще пристигнеш, за където си тръгнал -- НЕ на гробищата !

8

Анонимен

преди 8 години

С нова или стара винетка или без такава?

7

Анонимен

преди 8 години

Хора престанете да обвинявате непрекъснато властта, не че не ни управляват от 26 години некадърни ***, но едва ли някой от властта е натискал *** на газта, все пак е зима, близко е до ума че когато на вън температурите са под нулата и е мокро ще е заледено, ако са карали бавно,скорост съобразена с пътните условия и умението на водача да шофира да са се отървали само с материални щети и уплаха..... нямаме никаква култура на пътя,върху това трябва да се замислим !

6

Анонимен

преди 8 години

Като гледам снимката това е в района на "Столипиново" Може да са някои братчеди...

5

Анонимен

преди 8 години

Снощи тук като коментирахте предната гибел, някой наивен ви каза, че трябва да се премахнат стълбове и билбордове, вие го затрупахте с минуси.И ето - прас-сссс! Край пътя трябва да има само люляк, млада магнолия и лавандула, за да се търкалят на меко.

4

маке

преди 8 години

ора що са ви виновни стълбовете бре

3

Анонимен

преди 8 години

Кайто има акъл се съобразява със зимна обстановка, който няма се суче около стълбовете.

2

вън

преди 8 години

Кмета ИМПЕРИАЛист да си дава ОСТАВКАТА и в ЗАТВОРА ,прекали с краденето

1

стига сте спали

преди 8 години

ПЛОВДИВ ПРИКЛЮЧИ ГОДИНАТА С 20МИЛ.НА МИНУС И СЕГА ЧИСТОТА ТРЯБВА ДА ИЗБИЕ ЧАСТ ОТ ЗАГУБИТЕ ДАДЕНИ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯТА НА ГЕРБ,НИТО УЛИЦИ НИТО ТРОТОАРИ СЕ ТРЕТИРАТ С ХИМИКАЛИ А СЕ ИЗПИСВАТ ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА,СЪЩОТО Е И С ГОРИВАТА НА МАШИНИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ.НЯМА ЛИ КОЙ ДА НАПРАВИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА ГРАДА И ЧИСТОТА