11

Дзивко

преди 8 години

Преди всяка по голяма болница имаше детско отделение, ама от как не са лекари а търговци е така, добре че е здраво детето..

10

Анонимен

преди 8 години

За ромовете безплатно и без осигуровки, за нас платено, осигуровки и много мотаене, ако случайно не пукнеш, чак тогавазатвор за тия доктори няма ли

9

Коста

преди 8 години

И защо вместо ц.....н слагате звездички?А познавам такива хора,които заслужават уважение и сами се наричат така...

8

Анонимен

преди 8 години

Ще се наложи да внасяме доктори от Африка. Или араби.

7

Анонимен

преди 8 години

Като нямаш направление умирай по спешност. Но ако си Ром, ромка, ромче, узо, мастика. Нема грижи! Интегрирани са Ромовете и другите спиртни напитки за тях здравеопазване има, което трябва да плащаме ние, но за Българите парите докторите и т.н. не стигат. Да живей здравната реформа! Урааааа!

6

Българче

преди 8 години

Точно така политиците мислят само за себе си. Дори и националистите това правят. Скапана държава сме и се затриваме сами като народ.

5

Анонимен

преди 8 години

Ето защо трябва да приемаме изучени бежанци, не може да няма доктори.

4

АТАКИСТ

преди 8 години

Москов, наркоман, и след това искаш да ме принуждаваш да си платя здравните осигуровки за 5 години назад за да имам безплатна здравна помощ и лечение? кого лъчжеш, бе, ***???Москов, теб където и да те видя , бих ти изхакал един прав в наркоманската тиква самонадеяна!Ще платя на тази държава един лев, когато си легна в гроба един ден и кмета на квартала ми отпусне пари за погребението ми!

3

Момо

преди 8 години

Този път не е било сериозно, но някой път докато се лутат между болниците може да стане непоправимото и тогава пак ще се вдигат скандали и ще се пита "Защо?".

2

ИСТИНАТА

преди 8 години

Няма пира за високи заплати на медиците, няма пари за медикаменти, няма пари за апаратура ...Пари за четци на пръстови отпечатъци и лични карти обаче ИМА !НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД в действие !

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Това е здравната "реформа" на Наркомана !