18

Сини дънки и ризка

преди 8 години

Подобно разделение вещае нова криза. Винаги преди дълбоките кризи, и яростните революции се е появявало разделение между бедни и богати, и винаги начело на революции са заставали хора от средната класа, загубили своето положение.

17

Анонимен

преди 8 години

Имахме го комунизма и го изпуснахме заради американския агент Горбачов , сега тънеме в мизерия и разруха а 5% от населението се изживяват като аристократи , не защото са особенно кадърни , а защото са в едно "семейство" с власт имащите..

16

Анонимен

преди 8 години

А бащата на Дилма Русева от комунизма ли избяга?

15

Анонимен

преди 8 години

Трябва да изтрием Америка от лицето на земята. Този световен ред, който ни налагат е порочен и упадъчен за света, в който живеем!

14

Анонимен

преди 8 години

ако се арестува този един процент, няма да има и ИД

13

Анонимен

преди 8 години

А Дан Колов от социализма ли избяга преди повече от век?

12

до 4

преди 8 години

Самият факт, че Китай се грижи и контролира милиард и половина маса народ е достоен за дълбок размисъл и уважение! Представи си, че твоята държава не може толкова години да осигури нормално препитание, спокойствие и сигурност на шепа народ при всичките си добри природни дадености!

11

363

преди 8 години

Кофти е да си простосмъртен/плебей/роб и т.н., но това е факт, който колкото по-бързо приемем, толкова по-щастливо ще живеем

10

Lan

преди 8 години

Леле майко, този "автор" не трябва да пише икономически статии повече, НИКОГА.

9

Анонимен

преди 8 години

Талант, ум, но нямаш ли в офиса портрет на Буда Борисов, данъчните и разни други обирджийски , контролни и изнудвачески органи те съсипват! ***, че прогресирай. В началото на демокрацията колко народ се опита да стане капиталист, сътвори там гаражче, магазинче, работилничка, офис, цехче, услуги туй - онуй.... Натиснаха го мутри, застрахователи и ако не им плаща данък ,,пич'', запалват го, бой с бухалките по главата, станаха те бизнесмени, депутати, кметища, шефове на агенции и премиери!Таланти!

8

Мислещ

преди 8 години

Световна революция и пречистване с огън и кръв трябва!

7

Анонимен

преди 8 години

Ето, Ценко Кмета от Галиче има талант и ум и печели.Завиждат му у го дават на прокурор!

6

Анонимен

преди 8 години

Ами, способни хората и дай Боже всекиму! Сами са си го постигнали и никой не е длъжен да затъва заедно с *** като нас! Затова Гришо ще праска световните мадами, а вие ще гледате по телевизора.

5

Д10

преди 8 години

Това не е твоя снимка......Това е един млад и успешен бизнесмен, финансово привлекател и виден следовател.......Д10 , т.е. Дебелан Пеевски! В момента яде Вашите пари!

4

онбашията

преди 8 години

ами то общо взето няма много опциивариантите са 31. единия процент най-богати притежават колкото останалите 99те процента 2. единия процент най-богато се отличават от останалите 99 по това че имат видео 3. единия процент най-богати притежават останалите 99 във вид на роби или крепостни

3

БББ

преди 8 години

На това се казва КАПИТАЛИЗЪМ!!! Кой строй е по-хубав - СОЦИАЛИЗЪМ ИЛИ КАПИТАЛИЗЪМ? При кой умират по-малко хора? В единия случай си роб на държавата, но все пак има грижа за теб, а в другия си роб на компании без да им пука за теб.....е интересува ги да си плащаш. За България е ясно кой строй е по-добър.....от близо 9 милиона на едва, едва 7 милиона....

2

Бай Иван

преди 8 години

В така посока се е устремило човечеството. Парите са власт, това е достатъчно да се досетиш защо ги събират.

1

Анонимен

преди 8 години

"""1-ият процент най-богати притежават повече от 99-те""""...........Така е--това е наложеният стандарт и модел от "демократите" във САЩ и евреите банкери......