160

Анонимен

преди 8 години

Тежкооо, тежко брате се живее в страната на глупците !!!

159

Анонимен

преди 8 години

Тодор може би щеше е бъдеща поничка

158

Анонимен

преди 8 години

"Носенето на оръжие в автомобилите за самозащита е нормално"Не, не е нормално!! Ненормално е и цялата тая агресия! Що за поколение расте? Няма елементарно възпитание, решава всеки проблем с бой... Ами вървете в пещерите да живеете, поведението ви отговаря на пещерни хора или животни! Нормални хора не сте със сигурност!

157

дядо

преди 8 години

Тодор е на годините на внукът ми.С триста зора успях да го убедя че спорт и "хранителни добавки" са несъвместими неща. Примери за това много, но никой не обръща внимание. Тази "овча зоб" вреди на здравето, уврежда психиката, прави от децата ни зомбита.Спорт без медицински контрол е вреден! Резултатите са непредвидими.Докато не убедим децата си , че външният вид и самочувствието не са най-важното, че взаимното уважение е пътят към решаването на проблемите - така ще е.Бог да пази България.

156

Анонимен

преди 8 години

Как пък веднъж не прочетох за убийство с бокс ('рутинно') в Силистра, Хасково, Пловдив или В. Търново? Защо постоянно такива новини са за Враца и Перни (или София, ама пак има намесени перничани и врачани)? Едно е да си буен, но съвсем друго е не ти пука за човешкия живот и да се забавляваш, като чупиш кости. И най-тъжното е, че сами се наричат 'резерват' и наистина това са им забавленията - пиене, изнасилвания и побоища. Жалко за свестните хорица там.

155

Анонимен

преди 8 години

Ами след като всички носите боксове и сте готови да го използвате, то трябва и да сте готови да загубите, такъв е законът на джунглата, по който живеете. Не се сърдете на никого, а на себе си.

154

Жан Габен

преди 8 години

Първо - от медията, спрете да пишете че тоя кeлеш е пребит до смърт. Всички гледахме видеото и как сам падна без да го бият.Второ - всички приятели и съученици на тоя кeлеш които ноят боксове са потенциални убийци. Утре пак ще ви излезе такъв *** насреща с бокса и като припадне пак ли ние ще сме виновни. Аре да се спрете вече, а????? Толкова много изписахте за това кeлешче че му пожелавам да се върти в гроба като пумпал и да не си намери място, освен с АДА

153

Мен

преди 8 години

Живях няколко години в Испания където 90% от българите бяха от Врачанско или Плевенско аз съм от София и петък и събота работех в Бг дискотеката по точно чалготеката където всяка вечер ставаха много и големи побоища между хора които през седмицата бяха заедно.На въпроса ми защо се бият всеки път в дискотеката ми отговарят че това бил нормалния начин на забавление по тези краища на страната,сами си направете изводите.

152

Ceco

преди 8 години

***-по-***-най-***-***-Българин.

151

Мамун

преди 8 години

Свободните хора носят оръжие.Би трябвало с пистолети и пушки да ходят.

150

Павел

преди 8 години

Ами, носете боксове! После като ви бият, като шкембе в дувар, когато се праскате наляво-надясно с тези боксове, да не ревете пак по телевизиите

149

Браво

преди 8 години

Тези счупиха ***. Боксове и ножове не са средства за самозащита, а причиняване на телесни повреди или смърт. Лютив спрей в лицето и омитане от мястото - това е безопасният начин за самозащита.

148

Оооо София е

преди 8 години

супер град с ***,бежанци и на скоро убити двама бизнесмени!Да не говорим за Перник-квартал на София,как преди години младеж разчлени свой съученик!

147

Прости

преди 8 години

С една дума прости деца,аз съм от Враца и по голяма простотия не съм чувал,аз не нося бокс!Враца е прекрасен град под Балкана,предходния кмет маправи много за да се разхубави градчето,елате и вижте как кафетата са пълни,хората засмени!Във всеки град има и лумпели,мрачни и невъзпитани хора,но да се говори толкова глупава,че всеки носи бокс-простотия!

146

Анонимен

преди 8 години

До Хаха виж как се казват иранските стражи в сирия ЖОКЕР -партия на бог - то и УРИГИНАЛДЪ ливанската се бие в Сирия така че вече са ДВЕ Прочети повече ( работата става дебела в Дайр аз Зор ИСИЛ са ОВЛАДЕЛИ складовете с оръжие на 134 и 104 бригади- ЕДНИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ В СИРИЯ -- БУКВАЛНО ПРЕДИ ЧАС САМИЯ ГРАД Е НА 90 % под техен контрол Асадистите са се затворили в базите си и са зарязали града

145

Стереотип

преди 8 години

Врачанин ли е , не ми го хвали .. Имам познат от там, огромни диваци са всички в този град.. В този случай невинни няма..само това ще ви кажа..Все пак, не е бивало момчето да умира..По морето хората също са доста криви..Като варненец го казвам.. Иначе, и аз карам старо А3 със софийски номер,тия марки, ауди,БМВ пък особено, VW и Мерцедес, от малки ги обичаме в нашата татковина и при нас наистина предизвикват агресия.. Постоянно ни облъчват с лошо, няма как да е иначе .

144

Анонимен

преди 8 години

По-големият от братята Десислав Пламенов, е сред местните гангстери, а родственикът му Иван се явява нещо като дясната му ръка, коментират жителите пред седмичника. Братята официално са собственици на автокъща и сервиз във Враца, но реалните им занимания са съвсем други - те търгуват с наркотици и движат бизнеса с крадени коли под шапката на мафиотския бос Йордан Тонов - Данчо Пръча, твърди седмичникът. Според изданието врачани разказват, че в града пазарът на наркотици е сравнително малък и всички дилъри зареждали от Пръча. Иван продавал кокаин и амфетамин при поръчки над 10 грама, а брат

143

Анонимен

преди 8 години

"Братята Пламенови са от близкото село Девене, но имат автокъща във Враца. По-големият брат е криминално проявен, бил е арестуван преди време за шофиране след употреба на алкохол и за кражба. След побоя Десислав се опитал да избяга, но после отишъл в полицията с адвокат.Копирано от standartnews"

142

Анонимен

преди 8 години

"Двамата братя имат автокъща във Враца, Десислав Дамянов е собственик на дружеството "Норд Роуд" ЕООД, основано през 2010 г."

141

БГ

преди 8 години

Хващам се на бас, че тези две мутри няма да влязат ефективно в затвор за повече от година ако въобще. Максимум ги чака птисъда от 3 години.Това не е като да си откраднал нещо ценно, или подобно. Просто поредното убииство чрез бой и толкова. За такива неща чак пък заъвор. А има и смекчаващи вината обстоятелства. Младежа е карал Ауди. Ако бе карал Шкода, присъдата щеше да е малко по-сериозна, но лош късмет. И за Волво дават повече годинки, но щом е карал Ауди няма как да го лежат.