113

winks

преди 8 години

Всеки път когато трябва някой съвестен гражданин да бъде глобен се намира КАТаджия, Когато протестираме излиза жандармерия с палки и щитове. Криминалки тарашат денонощно тийнейджъри за по 1 цигара трева или 1 гр. амфети, има хора осъдени на всяка инстанция за дребни кражби. - Къде бяха висшите полицаи когато Василев си тръгваше с милионите от трезира на КТБ? - Къде бяхте когато Бой Тик Вун вкарваше метамфетамини и кокаин с тоновете? - Къде беше полицията когато убиваха Вероника и Тодор..?

112

матросчо

преди 8 години

Г-жо министър, само провери какво направи вашият предшественик Йовчев по селата и как осигури сигурност с отрядници от съответното село, на щат към полицията, така, нямаше регистрирана по това време нито една кражба не се присмивайте, не е майтап. При един праиятел в селото назначиха едни мъжки ора - етносът бягаше като ги видеше - хем биеха хем бичеха яко. Дойдохте вие и ги махнахте - защо, а сега няма полицай, ами няма, сами го направихте.

111

П.Петров

преди 8 години

До криминолог 42В Европа за престъпления се броят много неща, които в България никой не ги отчита, а и хората след 3-то разбиване на вилата/къщата/апартамента, при което никой даже не си прави труда да събира улики, камоли да се залови крадецът, вече не виждат смисъл да търсят полиция!

110

edin

преди 8 години

Не знаят/не искат/кьде да бьдат в точния момент!Превенция на престьпленията!Това е полицай на точното място в точното време!Но за това се иска акьл,Бьчварова!Малко,но навреме,Бьчварова!

109

Жан Габен

преди 8 години

Само като прочетох заглавието и ме напуши яко смях :D :D :D Не стигали :D Те ще стигнат че и в излишък ще има, бъчво, само ги накарай да работят и ще видиш кака ще свършат всичката работа и после няма да има какво да правят и ще ги махаш че са ти много.

108

НЕ-стига вече

преди 8 години

Станеш сутрин: По всички ТВ-и новини за нови и нови убийства, грабежиНа обяд: Сутрешните крими новини освежени с ПРЕСНИ убийства и грабежи.Вечер:Всички кримки на куп, гарнирани с ПРЕКИ предавания от мястото.Въобще, много хубаво си живеем?За разнообразие, ще ни сервират рязането на лентичка, но напоследък и това го няма.Въобще, много хубаво си живеем?

107

Анонимен

преди 8 години

Вечерта ББ седнал на масатахапнал стабилностабилно пийнал от уискито на Московпогледнал си стабилното бронирано АУДИЦЦ му козирува стабилноЦацата му слугува стабилнои въздъхнал:- В каква стабилност живея да го ***!

106

тито

преди 8 години

Г-жо Бъчварова погледнете си кадрите от директори на ОДП и ще си обясните защо не са мотивирани полицаите. Тези които изискват от тях, те покровителстват бандюгите, ядат и пият до припадък.

105

Бай Миле

преди 8 години

Как не стигат бе, Бъчварова? България е с най-голямо процентно съотношение на полицаи на глава от населението!!!

104

Анонимен

преди 8 години

до 116Абе глу.пак, катаджиите пред парламента си разбират от работата, само че в случая 80% от нашите шофьори не знаят или са забравили командите на регулировчика и човека ги подканва с действия. Т.ъп ли си какъв си бе?

103

ии

преди 8 години

Станишев е виновен!... охх обърках се сега е модерно .... Путин е виновен!Боко кой сериал викаш да гледам довечера?

102

Анонимен

преди 8 години

Хора пред очите ви задигат БАНКОМАТИ убиват на улицата с юмруци и министъра ви казва ,че няма достатъчно полицай а вие ко праите чакате като овце да ви го ... и на вас !

101

Анонимен

преди 8 години

Като не можете да пазите хората оставете ги сами да се пазят !

100

анонимен

преди 8 години

Поне пред парламента сложете един нормален катаджия, който да регулира трафика, а не да маха като клоун и да се чудиш коя посока е пуснал. Научете ги бе, елементарно е.

99

ии

преди 8 години

до 100 Със законопроекта за държавен бюджет за 2016 година, предвидените разходи за МВР са 1,127 млрд. лева, в това число 999 млн. лева за персонал, 120 млн. лева за издръжка и 15 млн. лева за капиталови разходи, каза още Румяна Бъчварова.

98

Хю Хефнър

преди 8 години

На Стринка все друг и е виновен...

97

Анонимен

преди 8 години

Само за това изказване - оставка!Как няма да са и достатъчни 50к полицаи на 5-6 милиона души!

96

Анонимен

преди 8 години

Ами дайте право на самозащита и въведете доживотен затвор а защо не и смърто наказание

95

88

преди 8 години

Това изказване окончателно доказва нуждата от предсрочни избори ! Първо си помислих, че е наглост, но не е - чиста некомпетентност е !

94

Анонимен

преди 8 години

Сретане, докога ще те чакаме?