32

Анонимен

преди 8 години

Защо това момче дето подържа сайта е Българизиpано/побългарено ромче?

31

Дидо

преди 8 години

интересно как знаеш какво пише, след като не си го чел

30

Анонимен

преди 8 години

На тези не им е за вярване мозъците им са промити ако изобщо имат такъв още от деца.Надъхват ги със злоба към всички останали религии за тях всички други не мюсюлмани са неверници и трябва да да бъдат избити това ги учи техния коран затова не му слушайте глупостите на този някой били по радикални други по умерени всички са един дол дренки

29

П.Петров

преди 8 години

Религиите по принцип са консервативни, а ислямът интегрира религията с държавата, което прави и държавата консервативна, което пречи на развитието.Питали ли сте се по каква причина нито Христос нито Мохамед са искали от последователите си да запишат думите им ? И Евангелието и Корана са написани след смъртта на пророците от хора с амбиции за власт. Най-висшето е Бог-творецът на всичко, а не книгата, не пророка, не догмата!

28

Наблюдател

преди 8 години

Само като му погледна подмолната физиономия и ми иде да му "повярвам". И как се пее в една песен - енд фък ю анд фък ю

27

Барт

преди 8 години

Не само ИДИЛ, а цялата ви "вяра" е средновековна и варварска.Усети анадолеца какъв вятър задуха и иска да спаси кожата. За Европа ще има истинска сигурност едва когато си отвоюваме Константинопол и изтласкаме мюсюлманите отвъд Армения.

26

SS

преди 8 години

Мустафа...още малко и ще ни кипне келя и ще стане патакламата и тогава ще се оправят работите..всяка жаба да си знае гйола.

25

Анонимен

преди 8 години

Не се страхуваме Мустафа, готови сме да посрещнем ордите подобаващо!

24

Анонимен

преди 8 години

Не се страхуваме, просто са ни противни.

23

Анонимен

преди 8 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

22

Анонимен

преди 8 години

Боко ако не се бръсне една седмица и ще заприлича на този на 100%.

21

Анонимен

преди 8 години

Стигнали са до източните гранници на Византийската Империя , *** на тебе нещо друго ти се иска май :):):)

20

Анонимен

преди 8 години

Vsashnost e prav. Az imam mnogo priateli musulmani i te sa dobri i verni hora! Tova ne se otnasia za shebecite ot Siria, Afganistan i neznam si kade

19

ДО:22 КАЛАЯ

преди 8 години

Самите роми, идвайки в Европа са твърдели, че са потомци на изгонени от Египет християни: някои идват от областта Малък Египет във Византия; получават статут на мъченици за вярата и биват приети благосклонно в Европа.

18

Анонимен

преди 8 години

А ОТ КЪДЕ СА ДОШЛИ БЪЛГАРИЗИРАНИТЕ РОМИ В БЪЛГАРИЯ , ЕДИН ПЪТ ПИШЕ ИНДИЯ ЕДИН ПЪТ ЕГИПЕТ

17

Анонимен

преди 8 години

22 изяде калая накрая , докато се правеше на какъв ли не тука , бе ти само Американец не стана тая вечер

16

до: 22

преди 8 години

Ти дето се правиш на българин и се криеш зад Християнските ценности:Според техните легенди Рударите (Ромска общност в България) са потомци на старите власи, които имали държава на Балканите, но след разпада на тази държава се прехвърлили отвъд Дунав и основали Румъния. Сред част от рударите често се среща и друга легенда, свързваща ги с българския етнос че те са потомци на аспаруховите прабългари (в някои варианти че са племе, дошло с прабългарите и изработващо техните оръжия).

15

до: 22

преди 8 години

Ти па си виж корените , ти точно какъв си:Дасикане-рома също се разделят на множество подгрупи. Това са например бургуджиите, джамбазите, тужарите и т.н. Сред тях са налице слаби тенденции към българеене, но някои групи съхраняват с гордост ромското си самосъзнание и традиции (Напр. част от бургуджиите в Шуменско се наричат "парпул-рома" - "истински роми").

14

Оригиналнта ИСТОРИЯ

преди 8 години

По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат. Ние говорим за азбука, но тогава сигурно 1000 души са могли да пишат. И ако искаш да научиш нещо, ти се налага да говориш на славянски. Това е добър ход на Източната римска империя, за да унищожи България.

13

Анонимен

преди 8 години

Я го почерпете тоя Настрадин Ходжа с едно парче сланина, наръфано от каракачанско куче и му сипете една якорудска ракия за изпроводяк и франко Диарбекир, ИД там да проповядва умерен ислям.