139

gosho

преди 8 години

ПРОПАГАНДАТА ЯКО ВЪРВИ! ТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ЧИСТИ, КАТО ДЕВИЦИ?! М АМИЦАТА ВИ ПРОДАЖНА!

138

процедурно питане

преди 8 години

Сега как очаквате да реагират родителите на убитите сирийски деца. Няма ли да са новите терористи свалили някой руски пътнически самолет?А????

137

Анонимен

преди 8 години

Това изобщо не е вярно, руските оръжия са с изключително висока точност, грешки не стават както при американците, които избиват цели сватби. Косвени жертви, какво да се прави?

136

Анонимен

преди 8 години

Ако терористите са сред населението и се крият под училища, детски градини и болници няма друг начин. Все още не е измислена бомба която обикаля между хората и казва : ти си терорист - бум, ти не си учителка или дете - подминавам те. Дори и пехота да влезне при арабите, те вземат количка с бебе, крият се зад количката и стрелят. Това няма край. Когато обвиняваха израелските войски че убиват деца не си даваха сметка че терористите не дават алтернатива. С тях и преговори не стават.

135

SS

преди 8 години

100% Ани Руска пропаганда. Най - елементарна и безочлива.Неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човек.

134

онбашията

преди 8 години

почнеш ли с авиацията, винаги се стига до там.

133

една баба каза

преди 8 години

Това журналистически доказани новини ли са или жълт материял - захранка за любителите на фантастиката?

132

ПРОТЕСТ

преди 8 години

Къде са атакистите да протестират пред руското посолство за убитите цивилни и деца в Сирия

131

Анонимен

преди 8 години

Покрай сухото гори и мокрото

130

Анонимен

преди 8 години

Руските бомби са най-хуманни, разкъсват те на парчета по най-хуманния начин.

129

Анонимен

преди 8 години

GLUPAVA I FALSHIVA INFORMAZIA.

128

Володя Шаломович

преди 8 години

Друго си е когато краварските бомби убиваха невинни жени и деца ...помните ли бомбандировките в София ? Някак си са хуманни убийствата на краварите а не като Руските бомби ... нали Ненчефф русофобе проклет ?

127

Анонимен

преди 8 години

До Що..Щото нашичките драскачи са еничари и ще дойде време да ги бесим по стълбовете!

126

Анонимен

преди 8 години

Супер,можеха да се довлечат в България бежанци.В София ги карат с рейсове и камиони всеки ден.Представям си кво е по другите държави.

125

Най-новата новина

преди 8 години

Докато ви отвличат вниманието с лъжите на неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на правата на човека вчера в Киев избухна истинска сензация. Патриотичните сили твърдят, че е извършен преврат, защото предатели са разрешили руски правителствен самолет с руска правителствена делегация на борда, предвождана от Борис Гризлов, да кацне на украинска земя. Подозират, че преврата се оглавява от Кучма и Медведчук, последният е известен като кум на Путин.

124

Анонимен

преди 8 години

ЛЪЖААА!!!!!!!!!!!Въздушно-КОСМИЧЕСКИ сили, пичове! От космоса се виждат бълхите по кучетата на Обама. Всичко се контролира до НАЙ-МАЛКА подробност, да не говорим за някакво си отклонение от 200 км от целта! Какви глупости се пишат тук?! А?! Някой е платил на тоз умник за ЛЪЖА!!!!!!!!

123

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Светлана митницата:- Злато или скъпоценности?- Злато... - 100 килограма- Предайте го веднага- Светланушка пра тебя спрашивуют...

122

Анонимен

преди 8 години

До Rumen.........***-бешко,не ми се прави на толкова хуманен.Да ти напомня интервюто на Медлин Олбрайт(дър.секретар на САЩ) в което я попитаха-"Госпожо,струваше ли си да умрът 500 000 иракски деца в името на американската доктрина???...и тя отговори--Еми,струваше си..." така че,можеш да се възмущаваш пред Б.Дом--ама не пред нас тук....

121

До Румен

преди 8 години

Май много бързо забрави милион и половината иракчани загинали след, като бяха "демокрятизирани" от Щатите.Досещаш ли се в какво се е превърнала "свободна и демократична" Либия?А, за избитите 200 деца от ИД в Сирия отказали да воюват затях?А, за избитите от ИД деца с физически психохически недъзи забрави или просто не знаеш?А, за унищожената болница в Афганистан и загиналият персонал на лекари без граница от американска ракета?

120

Rumen

преди 8 години

Всички които коментиртате смърт на деца в поза на Съветска Русия коментирайте това от Москва?