40

О то в Америка

преди 8 години

Германия и наи-развитите държави няна престъпления,в кой век живеят тези-от къде ба къде МВР им е виновно,що някой клошар не го убият с пистолет!

39

Румен

преди 8 години

Доло горе тези от КРИБ са прави, но на мен ми е по мил живота на убитото момче на 16 години в Борисовата градина преди 6 месеца и там убиеца не е хванат другари.

38

все въпроси

преди 8 години

Защо ни е нужна червено синята олигархия ,когато това са едни и същи бандюги от БКП заели бизнеса,МВР,Политиката ,спорта. И най -вече едни и същи мошеници се лигавят в медиите.

37

22

преди 8 години

До АнонименДо 22 - смятай какво е населението- - - - -Ами сметнах ! Ето го - полицай, полицай, военен, военен, нормален човек, пак полицай, полицай, военен, военен, нормален човек, ........ като в един филм .....

36

Анонимен

преди 8 години

Господа от КРИБ що не си е......те м......та що не плюете съда който вечно пуска *** под гаранция вие господа от криб се изкарахте най читавите в тази държава бе начело с оня гелосания

35

Анонимен

преди 8 години

Nekadarnata ba4varova da se Maha postaveno ot bB zz sa da im donasa Kakto i na USA pisolstvoto na bG trabva silen vatreschen i vanschen Minister do kaga ne raskrito ubiistva i saschto gerb kade sa pravitelstvoto kade e unijenie bG narod s smeschni dohodi a mutrite s milioni i mutresite saschto Do kogo sram sa gerb

34

Георги

преди 8 години

Трябваше ли да застрелят член на КРИБ за да осъзнаят тези, че има престъпност и да дойде това писмо!? Нима убииствата на обикновенни хорица не са престъпление? Или във техният свят живота на тези хора не струва пукната пара?

33

Анонимен

преди 8 години

Правите ли сметка колко пари вземат от нас тези министри, вицета, замесници, секретари пари за подръжка на министерства и не само това ! Тези хора утре са с пенсии от държавно осигуряване, платени от нас здравни осигуровки и високи пенсии до живот. Питам аз : Защо трябва да търпим тази гнила система ?

32

Да не се мотаме !

преди 8 години

Направо ОСТАВКА. Провалът на това правителство е тотален. Милиарди нови дългове, безработица, унищожени малки и средни предприятия, престъпност и беззаконие. ОСТАВКА !

31

Анонимен

преди 8 години

Нещо ги карат по домакинска книжка и може би ги е дострашало, че идва и техният ред?

30

1

преди 8 години

др. свинаров ли е ,автора на кървавото писмо,нали ще разсърди слънцето.

29

Хм

преди 8 години

Битовата престъпност е голяма,а къде е МВР,а по селата тотално отсъства и там сиромасите данъци плащат!Границата ни разграден двор,службите за сигурност проспаха източването на КТБ и КОЙ носи отговорност? В една държава уволниха цялото корумпирано мвр и престъпността намаля,а тук реформи няма,няма и отговорни,няма и сигурност!

28

Анонимен

преди 8 години

МВР е необходимо за да прикрива престъпленията на власт имащите.Ида ги пази от народната "любов".С една дума търтеи.

27

Анонимен

преди 8 години

До 22 - смятай какво е населението

26

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко си член на КРИБ,никой да няма право да те пипа,всеки друг може да бъде отстрелян!- - - - Ама това другарите от ГЕРБ знаят ли го ?

25

реалист

преди 8 години

За 26 години вие да помните да има разкрито убийство на мафиот, "бизнесмен" и тн. Поне едно от стотиците...НЯМА, няма и да има!

24

edin

преди 8 години

След спечелената битка с правителството,работещите в МВР продьлжиха да не работят!Вече необеспокоявани от никой!Запазиха си привилегиите и сега се отдадоха на живот!

23

Анонимен

преди 8 години

МВР е нужно за да пази обикновените хора, без охрани и коли. Много добре работи МВР. Бизнесотношенията и бизнеспротиворечията не са за МВР, явно бизнесмените не обичат да ползват съда за тях и не вярват в съда. МВР не е пъдар или бодигард.

22

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ДРУГАРИ ОТ КРИБ - АЗ ГИ ХВАЩАМ, АМА ТЕ ГИ ПУСКАТ ???

21

бг

преди 8 години

Наистина всички здравомислищи трябва да подкрепим това отворено писмо и да принудим управляващите да си вършат работата,за която са назначени!МВР раздут щат на държавна хранилка,със сигурни заплати трябва да бъди принудено да си върши работата!Съдебната система също!Стига вече толкова години рекет и незачитане на българските данъкоплатци!Протестите на МВР бяха така масови,ако си вършиха и масово работата,за която им се плаща