37

Анонимен

преди 8 години

И откога икономическите имигранти са бежанци? Нали бягаха от война, която между другото не е в цяла Сирия, а в някои части. Бежанци са били българите от Беломорска Тракия, бягащи от ятагана на башибозук като този? Реките са почервенявали от кръвта на избитите българи. А тази *** искала по-добър живот, ама друг да им го подсигури...Ама хак им е на немците- нали не спряха да плюят източноевропейците, такива сме били, онакива. С пожелания за много новогодишни нощи с ислямистите, като ги искате

36

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ви заобичат момрнтално!

35

Анонимен

преди 8 години

щом не сте лоши хора, и немски ще научите, и ще прочетете и на немски - Майн кампф в оригинал. сега и без това я въведоха там по училищата.

34

Анонимен

преди 8 години

А някоя статия за това как се чувстват местните германци докарани до състояние да са чужденци по родните си места кога ще се сетите да напишете продажни сребролюбци

33

Ауслендър

преди 8 години

До АнонименMein Kampf е Моята борба...не войнв

32

Анонимен

преди 8 години

а, дреме ми , тия от какво се страхуват. да са мислили. сега вече е късно. е, то сега си намериха майстора, ще им се види тесна не Германия, ами и Европа.то, да би мирно седяло, не би чудо видяло.

31

Анонимен

преди 8 години

dali ste pusnat sapunati a shamponaty s marka "Ara-migro"

30

Анонимен

преди 8 години

"Моята Война " на Хитлер сега там върви като топъл хляб!

29

Меркел

преди 8 години

#38 "Да беше казал по-рано. Ей сегичка се захващам... xD"

28

Анонимен

преди 8 години

ЗАКОНЪТ НА ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ КОН ПРАСЕ И КОКОШКА ДА СА В ЕДИН ОБОР. ПО ЗАКОНА НА ПРИРОДАТА КОНЯТ СИ ИМА ОБОР. ПРАСЕТО СИ ИМА *** А КОКОШКИТИ СИ ИМАТ КУРНИК. СЪС ТОЗИ ПРИМЕР ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ ТОВА КОЕТО СТАВА В ЕВРОПА Е ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ. А ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ НИКАКВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ. С ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ НА БАБА ВИ МЕРКЕЛ ТЯ ДОКАЗА ЧЕ Е ТОЛКОВА УМНА КОЛКОТО НАШИТЕ РОМИ В СТОЛИПИНОВО.

27

Дуле Савич

преди 8 години

Вие сте *** ве. Според вашата смотана религия жените са принизени до равнището на животни, а вие се смятате за принцове. Смешници. Обратно в пустинята и си отвоювайте спокойния живот. Дедите ни преди това що кръв са проляли за да можем да живеем в културна Европа, а вие тука на готово щото ви мързи и сте безотговорни спрямо вашата собствена съдба...Екстрадация от Европа и това е. Колкото и нехуманно да звучи!

26

да ги депортират

преди 8 години

Да хванат и да депортират за всяко оплакване по 10 души от тези тн мигранти. Без подобаващо наказание нещата ще вървят на зле.

25

Анонимен

преди 8 години

На кого му пука какво искате? Разкарайте се !

24

Анонимен

преди 8 години

Да си ходят в Саудитска арабия, обединените емирства и други техни събратя и братовчеди тук е Европа и се спазват правила, ако не - мерки, затвори, газови камери и други!

23

Защо

преди 8 години

Защо журналята са отишли да разпитват косоварец.Все пак това е европеец.Защо не отиде една младичка журналистка в бежанския лагер ,да разпита африканците и афганистанците и след това да си напише материалчето.

22

нaционaль

преди 8 години

Дори и дa спрем дa се питaме зaщо 99% от т.нaр.бежaнци зa мъжеДори и дa спрем дa се питaме зaщо 99% от тях не сa от СирияНямя кaк дa не питaме зaщо не се спaзвaт зaконите нa Шенген и всички остaнaли междунaродни прaвови рaмки, според които тези хорa сa нелегaлни емигрaнти!!!!Живеем в опянен и хaлюцинирaщ свят!!

21

Анонимен

преди 8 години

Няма да има отмъщение, защото масата европейци имат манталитет, който е на светлинни години пред този на диваците от Близкия изток и северна Африка. Няма и смисъл от отмъщение. Стореното е вече сторено и връщане назад няма.

20

м..да

преди 8 години

Првилно се страхуват. Къде го търсят тоя по-добър живот? В гащите на момичетата ли

19

охох

преди 8 години

Драскачката Ел.ка, превежда от ббс директно анти-пропаганда срещу Русия и хвалебствия в подкрепа на имигрантите. Дано разбереш, че руснаците ни обичат, а американците ни презират, а имирантите ни използват. КОга ще напишеш какво ти мислиш? Но опорните точки на американците не ти позволяват, нали. Егати демокрацията.

18

Осман

преди 8 години

Това не са мюсюлмани а зомбита.