114

Хех

преди 8 години

На националните предатели парите отиват по молчетата при другите предатели. До народа нищо не стига. ..

113

Георги

преди 8 години

До програмистКаква е разликата между ИТ и ИКТ и кои са най-печелившите сектори/професии в тях?

112

Анонимен

преди 8 години

С всички емигранти ,които съм говорил са готови да се завърнат в БГ когато се пенсионират.щяхме да внасяме японски пенсионер пък то излезе ,че няма да има нужда.Май никой не си е направил труда да сметне напр. след 40 г. горе - долу - каква ще бъде сметката.???? въпрос към програмистите .... Иначе съм за достойно заплащане за всички...

111

Анонимен

преди 8 години

Българи, не бъдете наивници !!! Сумата от 1.7 млрд лв ??? е нищожна в сравнение с това което излиза като пари от България за консумативи и обучение на "специалистите " ни в чужбина !!! Нямате на идея какви суми заминават всеки ден на запад към тези пишман "спецзиалисти" !!!

110

Анонимен

преди 8 години

До чичоЗа да съм по-ясен - познавам стотици в България които издържат децата си в чужбина !!!! Т.е. нашите пари отиват на Запад, а не обратното !!! За това е и този огромен рекет и корупция в тази страна !!! Но никой не говори за това тук !????????????

109

Анонимен

преди 8 години

До чичоЧе работещите млади хора са пратили 1.7 милиарда лева е добре, ..... - - - - А стига де баце .... ! А запитал ли си се някога колко са издържщите ги от България "млади "специалисти "" ???? Хайде сравни го със стандарта на живот в съответните страни и ще ахнеш калко губи страната ни от такива пишман "специалисти" !!!Това че никой не го казва в тази страна ... това не значи не е така !!! Загубите са ни по-голями от приходите !!! Огромни ! Факт за който никой не иска да говори !!!

108

чичо

преди 8 години

Че работещите млади хора са пратили 1.7 милиарда лева е добре, то пенсиите на техните родители ги осигуряват тези които работят в България, защото те с осигуровките си внасят парите в пенсионния фонд. За това няма пари за пенсии. Много пенсионери а малко работещи в България.

107

Ali

преди 8 години

Спи, народе! Преклоненаглавица сабя не я сече! Спи,народе! 240 душманибезсмъртни имаш, дето 7 000000 никога не могат да гипобедят, защото са 7 милиона всеки за себе си!

106

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТЕЛЕРИК ???? ХА, ХА, ХА, ХА, .... Куче касичка за селяни балъци !!!!

105

Миро

преди 8 години

Най хубавото на ЕС е ,че можеш да работиш навсякъде по света.Хората работят навън и плащат данъците си там.За България се праща някой и друг лев, трохи и то ще е още десетина години. После живота се пренарежда.България взе държавен заем на унизителните 8 % което я надупи здраво и вече е невероятно да излезе от спиралата.

104

Taber

преди 8 години

Добър ден, роби! Бачкате лиздраво за 300 лева, А? И за 200ще бачкате, ако ДянковогладнееСигурно не ви есрам да си гледате децата какобикалят покрай витрините скитайски ***, със старитеси изтъркани обущетаБачкайте и ги лишавайте, чеДянков е гладен

103

Анонимен

преди 8 години

До Бивш програмизИ я те така ! И я програмирах една офцъ да ми носи млеко , а она пари ми носи като я доя ??? Рекох на ветеринаро за това , а он ми вика - програмна грешка !? И е прав ! Оти като идем с парите у магазино, ония ми викат - малко са ???

102

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ДА ОПРАЗНИМ ТАЗИ "ДЪРЖАВА" ! БЕЗМИСЛЕНО Е ДА ОСТАВАМЕ В НЕЯ ! ДА РАБОТЯТ БЕЯ, ГЕЯ И МУТРАТА ВЪВ НЕЯ !!!

101

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен17000 * 2000 лв средна заплата - 34 млн месечно влизащи директно в икономиката на БГ. Не броя въобще данъците и осигуровките.Ако за теб това са мижави пари, така да бъде. - - - - -ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ............

100

От 171,128

преди 8 години

До АнонименРазбрах, разбрах ! Само твоето магаре е мъжко, и само твоята кокошка снася такива яйца ! Разбрах !

99

Анонимен

преди 8 години

До програмистОсвен другото, във всеки един момент мога да си събера багажа и да се изнеса извън БГ.- - - - -Ураааааааа ! Ура ! Ура !!!

98

От 171,128

преди 8 години

До Анонимен 222Добре е човек да се изразява така, щото другите да го разбират правилно !

97

Анонимен

преди 8 години

До Чудесно...Ако нямат основно образование!- - - - -Това са най-щастливите хора на земята !!!!

96

От 171,128

преди 8 години

До Анонимен 207????????????? Как ще спреш децата си от образование ??? И на теб ли чавка ти е изпила акъла ???

95

Анонимен

преди 8 години

До програмистБългаринът е егати *** същество явно !Ти му споделяш успехите си, начин честно да изкарат пари със собствени усилия и то в България .. но това *** вместо да те похвали или да се замисли за себе, почва да ти скача, обижда и псува.- - - -ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ХА, ................