80

Анонимен

преди 8 години

До ТабаковЕто още един личенсчети на хъмпи ти ли му даде бонуса че знаеш колко е хахахахахх

79

надам се

преди 8 години

Гръмнаха някакъв висаджия ,а тия като тоя на снимката кога ще ги подпукат не виждам разлика между едните и другите.

78

Анонимен

преди 8 години

Разпадне ли се ЕС с България е свършено. САЩ никога няма да допусне пробив в обръча около Русия, а риска България да се ориентира към Русия е почти 100%. Вашингтон моментално ще присъедини България към Турция, Турция е най-стабилния парньор на НАТО в региона. Впрочем обикновения българин ще живее много по-добре ако България се присъедини към Турция отколкото сега в ЕС.

77

Мнение

преди 8 години

България в ЕС но без Евро.Политиците да ни отстояват интереса - вижте за пример Орбан и унгарците. Никой не ги е изхвърлил.

76

Това ще стане.

преди 8 години

До България без ЕС?България няма икономика и е изцяло зависима от ЕС. Западните ИТ фирми, които са много малко на брой, използват евтин труд и изнасят печалбите си. Никой не налива в икономикат на България защото няма икономика. Бидейки тотално зависима, кривне ли България от ЕС много лесно ще затегнат примката и народа ще излезе на улицата с малко побутване от американското посолства, не е нужно да наливат милиарди като в Украйна.И ще назначат ново проевропейско правителство.

75

Богатащини

преди 8 години

Богатите живеят в техен си паралелен свят, който няма нищо общо с нас, мишките. Затова говорят друг език и им се привиждат странни работи. Не им обръщайте внимание на глупостите.

74

dabe

преди 8 години

вярвайте на арменци и евреи докато ви вземат и дрехата от гърба

73

България без ЕС?

преди 8 години

До Анонимен 82Какво ще се случи ако не сме в ЕС?1. Западните софтуерни фирми ще се изнесат - край с процъфтяваща София.2. Еврфондовете няма да ги има.1+2 Няма да има кой да налее нито цент в икономиката на българия, 3. На висичко отгоре ще ни затворят и гранниците и докато умираме от глад ще трябва да търпим пъти по-голема простотия в собствената си държава-затвор.4. мутрите от 90 те години се завърнат по илиците.Въобще спомнете си 96-та

72

Анонимен

преди 8 години

Това е лъжа!Навсякъде в Европа обикновените хора са пропищели и обеднели след приемането на валутата евро!Този господин явно ни смята за ***!

71

ТТ

преди 8 години

ГНУСЕН ЛЪЖЕЦ !

70

Табаков

преди 8 години

Тоя ,*** миналата година вза 15 милиона бонус отбанката/ сега не знам колко е взел.За такива обедняване няма.Лапат от хората,безсрамници!!!

69

Анонимен

преди 8 години

Аз бях в Гърция когато драхмата премина в евро и те обедняха много политиците ни взеха за шарани.

68

Студент...

преди 8 години

...бях в Берлин, като вкараха еврото 2003! Германецът обедня като църковна мишка!Тва от немците самопризнание си беше и ТАКА остана - парите стигаха до 10-то число на месеца!!!!!!!!!!!!! Всичкото цени, което беше в дойче марк ( сегашен лев ) стана евро!Размера на заплатите от 500 марки месечно стана 250 евра. Германецът оскотя мизерно. Като вкараха и ХАРЦ 4 , тогава всичко хукна да емигрира!Българино, прави си сметката и не слушай мошенници!

67

(-_-)

преди 8 години

Не, ама хич! Дори и при най-оптимистичен вариант ще станем наполовина по-богати от сега.. А, тия едрите измамници като тоя ще благоденстват, както преди.

66

Анонимен

преди 8 години

Тези платени провокатори докога ще дават интервюта в българските медии. Няма да обеднеят този и такива като тях. Какво ги топли еврозоната обикновените хора??? Продажни ***!

65

Анонимен

преди 8 години

Българинът ще обеднее, а на тебе брат ти е педерунга

64

haha

преди 8 години

Колко е лихвения процент в обетованата земя Бьлгария?1) Индивидуален заем2) Заем за кола3) Заем за жилищеГусина да се разкарва колкото се може по-бьрзо от каквато и да било банкова система защото е гушнал достатъчно, освен ако не иска да повърне придобитото...

63

ЖОРО

преди 8 години

Имам предложение, Оставяте ХАНПАРЦУМЯН един месец да живее с минималната заплата от 420 лв и тогава го каните за да видим каква ПЕСНИЧКА ЩЕ ПЕЕ. Гарантирам, че ЕВРОЗОНАТА ЩЕ МУ Е МНОГО ЧЕРНА ТОГАВА и няма и да помисли за нея.

62

Анонимен

преди 8 години

Gnida gnusna....

61

тцЪ

преди 8 години

Поради причината, че няма накъде повече да обеднява, нали така уважаеми г-да експерти?