12

Анонимен

преди 8 години

Кмет и мафията около кмета краде от парите за ремонта, а после работниците му били виновни. Що не ходиш да се прегледаш?!

11

а

преди 8 години

крадът като за последно

10

Мдааааа

преди 8 години

Много скучна медия и проста аудитория хаха

9

Анонимен

преди 8 години

Като в къщи имаш проблеми с някакъв ремонт , кмета ли ти е виновен или тоя който е работил . Но в къщи си го пазиш , а тука газиш с коли и камиони, защото не е твое. Егати и тъпите хора .

8

Лютви

преди 8 години

Цитат " Видими резултати"

7

Анонимен

преди 8 години

Не мога да си обясня как за някакви павета лошо направени е виновен кмета или някой министър . Ами тези работници за какво са за украшение ли , ами разни там бригадири или някакви началници . Научили сме се за всичко да плюеме най висшите ръководители .

6

Анонимен

преди 8 години

Какви пожарни по Витошка бе ? Вие не знаете ли че не се гаси туй що е изгаснало ?

5

Анонимен

преди 8 години

За мен канализацията е виновна ! Защото парите вървят по канален ред до онзи от горе !!!Но пък и шофьорите са виновни ! Защото това което не дойде по каналния ред, щофьорите му го носят направо у тях !?

4

Diko

преди 8 години

Данче, разходи се по Виена, Милано --- да видиш какви гранитни блокове слагат за настилка.Нали утре ако стане пожар, пожарната ще затъне в тая витошка

3

Шаран_БГ

преди 8 години

Каква хубава настилка -улична. По тая улица само пеперудки и водни кончета ли трябва да прелитат, за да издържи поне ГАРАНЦИЯТА? После е ясно -- ще ремонтираме ремонта до второ пришествие.От както човечеството съществува, най-големите далавери стават в строителството - ниско, високо - без значение! Най-лесно се крадат пари при ремонти! Дерзай дружина !

2

sante_dog

преди 8 години

Канализация ли? Шофьори ли?Ако е канализация не е ли редно първо тя да се оправи и после плочките? Мисля че достатъчно беше разкопана Витошка за да се оправдават.Ама май не е нито едното нито другото ами си е чисто и просто нагласена поръчка със завишена цена и много крадене. Браво Данче, браво Диков. Царе сте на калпавите ремонти...

1

Стойчо

преди 8 години

Хората от Спаси София ви обясняваха , ама вие ги плюхте и се скрихте. Данчето даже не я откри официално. Не мога да повярвам,че овцете избраха даскалицата с такова мнозинство