72

Варна

преди 8 години

Тази толерантност ще затрие не само Германия , а цяла Европа . Това трябва да спре и то на момента , всичките арабухи и печки да се прибират към стоите страни. Силно вярващи били , а пият алкохол , преследват жени и т.н. .

71

Анонимен

преди 8 години

Нямаше ли едни такива железа като прашки дето се заключват с катинар и пазят женските органи от чужди твърди обекти!? Как се казваха нещо като целомъдрен... Беше ама какво точно!?

70

JAKPOT

преди 8 години

Френскоговорящите Мароканци са си *** , използват какви ли не Схеми да се узаконят в Германия понеже им требва Виза и Разрешително за пребиваване , една от известните схеми е Подготвителни курсове към Университетие в Германия само докато бъдат приети получават 2 в 1 - Разрешително за пребиваване и Разрешително за Работа на полвин работен ден тоест JAKPOT , това е положението Германия си затваря очите

69

Не съм Орбан

преди 8 години

До До ОрбанАми на теб ти харесва разврата. разголените жени. Това дори при нас в християнска Европа не го е имало никога преди Втората световна. Дори обществата в Европа са осъждали много строго такива фриволности и леко поведение на жените. И това не е било в някоя забулена арабска страна, а тук, в Европа, при нас християните.Когато са открити морските бани във Варна е имало платформи навътре в морето и жените са се къпели в дълги рокли. Дори краката им не са се виждали. А това е било в бг!

68

Lan

преди 8 години

Мъж от Балканите, не е еврогей!

67

Анонимен

преди 8 години

Един Хърватин както се казва една птичка пролет не прави , а дугите Хървати които живеят от 20 години в Германия същоте тези които измамиха 1000-ди Българи дошли да си търсят работа в стрителството

66

Sasho

преди 8 години

защо арабските не се опитат да го направят това в САЩ ? ЗАЩОТО В МНОГО ЩАТИ ХОРАТА СИ ХОДЯТ ДО МАГАЗИНА С ОРЪЖИЕ И ТО ЛЕГАЛНО. а за шатската пoлиция дали може да стреля всеки знае

65

Бобо

преди 8 години

Всичко е провокация,искат да бъде убит арабин.И всички останали да скочат.Та те са цяла армия,скоро много скоро ще има дилема кой кого.Ние те или те нас.

64

хер Меркел

преди 8 години

До 456Защо жените са виновни ли? В немския случай са виновни. Помниш ли от библията, как Бог изгонил Адам и *** от рая? Защото тя го съблазнила и вкарала в голям грях. Е същото сега правят и немкините. Аз се чудя на германците що за мъже са. Те вместо да озаптят жените си, хукнали да обвиняват арабските младежи. Да им се чудиш на немския акъл. Ами в ислямските страни си има обществен морал. Не е прието като при нас сами жени да си развяват в полунощ по улиците.Дано немците се поучат от арабите.

63

456

преди 8 години

До Орбан"Съвременните жени в Европа за пари са готови на всичко(поне 80% от тях)."ЗА ЖЕНИТЕ ,НЕ ЗНАМ ,НО КАТО ТИ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ РАЗБИРАМ, ЧЕ МЪЖЕ КАТО ТЕБ ЗА ЦЕНТОВЕ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДАТ! ТАКА ЧЕ ПО ДОБРЕ СИ ТРАЙКАЙ И СИ ПРЕПЕЧЕЛВАЙ ЖАЛКАТА ЗАПЛАТКА!

62

Анонимен

преди 8 години

В Германия от години има големи проблеми с престъпноста! На улицита може да те бият и оберат по сред бял ден! Сега с тези от** пки дето им ги покани Меркел ще е вече ад!

61

Берлин

преди 8 години

А той е и именяк днес на всичко отгоре! :)))

60

Орбан

преди 8 години

пак казвам, ако арабелите си бяха платили, никой нямаше да говори за проблеми. Става дума за пари. Съвременните жени в Европа за пари са готови на всичко(поне 80% от тях).

59

Berlin

преди 8 години

Добре го е ритнал, доволен съм. :)))

58

456

преди 8 години

До хер МеркелЗащо жените все са виновни,че НЯКОИ мъже не могат да си държат семейните ценности в гащите???Ако някой бърка секса с изнасилването ,кой е виновен?Насилника или жертвата??

57

Анонимен

преди 8 години

До ОрбанА ти за дЯдовия Ми ли си се загрижил? Ми ако щерка ти или жена ти попадне на тия странни извратеняци?Или искаш ти да си на мястото на обарваните?

56

456

преди 8 години

До ШопА ти си поредния глупавичък наивник ,които вярва ,че жалките центове ще го защитят от бурята която ще завлече Западна Европа! Източна Европа ще оцелее,но запада е обречен!

55

Орбан

преди 8 години

Добре бе моралистите, путинисти - що не се загрижихте за момичета на Околовръстното - те нямат ли бащи, майки, братя и сестри. Или щом е мургавела или рускиня може да проституира на Околовръстта, щом е в Германия - порядъчни девойки. А те най-големите к----са в Германия, Австрия и Холандия! Имат цели улици с по 100 публични дома, където работят поне по 20-30 мадами, а може и повече(толкова показват да си избереш).

54

Анонимен

преди 8 години

До МохамедАко ти си пророка, таковало им се е онаковото на последователите тИ.И не ти трябват карикатури от Шърли Ебдо, защото самият ти си една карикатура с последователи с умствени отклонения.

53

Анонимен

преди 8 години

Хаил Хитлер !