61

Анонимен

преди 8 години

А познайте КОЙ беше шеф на МВР по това време?

60

Анонимен

преди 8 години

Във коментарите виждам че има 3-*** полицаи.По минусите ще ги познаете

59

Анонимен

преди 8 години

Това което пишете е известна практика на 99% от държавните мъже и жени. По важно е да знаем колко плащат държавните престъпници на служителите на правосъдието за да останат на свобода и да продължат да крадът, изнудват и рекетират българския народец !???

58

Анонимен

преди 8 години

ТЯ цялата полиция работи по тоя начин те се огледаха в 7-8 моторджий.Защо трябва да има толкова много полицаи които нищо не работят. По-голям ефект ще има от поставяне на камери в големите градове с подходящ софтуер кражбите на коли и издирвани престъпници ще може да бъдат открити почти веднага щом минат на оживено място. Камерите струват с пъти по-малко от 3-те млрд. лв. за МВР а ефекта от това е 0,01 % разкрити престъпления.

57

Анонимен

преди 8 години

Ама те милите примерни водачи ги накарали на сила....те не искали да подкупват,но им бръкнали принудително в джобовете лошите ченгета.....Молили се да си свършат работата ,както закона повелява,плакали,ридали,някои сами започнали да си пишат актове,ама куките били непреклонни!!!

56

Анонимен

преди 8 години

че то по-голяма част от тези в СИГМА са с криминални досиета :-). Не знам как е в София, ама в Бургас всеки моторист, знае че от сигмата не се бяга :)). Много често те настигат, после и един бой ти хвърлят. Лошото е че има доста престъпници и бивши "мутри" в българия, и е трудно на всички да им се намери нормална и доходоносна работа. Повечето все се връщат към старите навици и практики за препечелване.

55

8

преди 8 години

ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ ТРЯБВА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 30 ГОДИНИ С 40 БРУТНИ ЗАПЛАТИ ОБЕЩЕТЕНИЕ И ДА ИМ СЕ РАЗРЕШИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА РАБОТЯТ В МВР ДО 50 ГОДИНИ И ОЩЕ ВЕДНЪЖ, ВЕЧЕ 20 ЗАПЛАТИ .В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ИМ СЕ РАЗРЕШИ СЪС ЗАКОН ДА СИ ИМАТ И ГРУПИЧКИ КАТО "СИГМА"-ТЪЙ ДЕ,ГОРКИТЕ ХОРИЦА РАБОТЯТ ЗА МИЖАВИ ЗАПЛАТКИ И ДАЖЕ КОНСУМАТИВИТЕ И ДРЕХИТЕ СИ КУПУВАТ САМИ.

54

Анонимен

преди 8 години

За този тежък труд, горките милиционери се пенсионират на 47 години и вземат 20 заплати компенсация...

53

Анонимен

преди 8 години

Василев чака дете от Минко ергена4 7г.

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 97 всичко взимат само да не е руска рубла че дорде им изтече смяната ще се обезцени двойно

51

Анонимен

преди 8 години

До Василев как е Минко в леглото ръгали здраво със селската гега

50

Анонимен

преди 8 години

Абе тия с парите .... решиха ли най-после в каква валута ще плащат на ченгетата ?

49

Анонимен

преди 8 години

За съжаление тези престъпления далеч не са се вършили тогава и не се вършат и в момента само от назованите в статията полицаи. Колко още такива като тях работят по подобни схеми и колко още просто нехаят и проспиват пред очите ни и изобщо куп нарушения на пътя... Няма смисъл да го коментираме даже.

48

Василев

преди 8 години

Селяни и селянки, цялото МВР е една Сигма, даже е и Стигма на всички ОПГ- та!агент Дик СелинджърЦРУ

47

СЪДИЯТА

преди 8 години

"И за да не се повтаря, ПО 40 ГОДИНИ ЗАТВОР, без обжалване ! СЛЕДВАЩИЯ !"И в България се възцари ред и дисциплина .

46

Анонимен

преди 8 години

Авганистанският авган Въпреки войната се разменя при курс 1 за 1 .06 руски рубли

45

Анонимен

преди 8 години

До 75 не можем всички да сме като теб велики славянски сърви слейове и тем подобни РОБИ бе хибридче

44

dmx

преди 8 години

Полицейски шеф и едновременно престъпен бос отправя оферта за рекет към подчинените си и 100% от тях се съгласяват.Кратка история на МВР.

43

Василев

преди 8 години

Селяните живковисти щели да правят реформи в сектор сигурност???Да се смея ли да плача ли, трагедията е пълна!За това бягат кадърните българи в чужбина, за това хората не си внасят данъците,защото виждат в каква корумпирана бездънна неефективна система отиват техните пари!Съжалявам ако обиждам някой, но аз съм безпристрастен и назовавам проблемите, които не може да ги решат сегашните политици чукундури, на които им плащаме заплатите и гласуваме доверие!Агент Мидлън Грейс!ЦРУ!!!

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 67 забрави само да кажеш че тези 1215 долара са Либерийски общо взето малко по скъпи от руската рубла