40

Надарен хасковлия 22

преди 8 години

йебрееееее идьем у големио град, не можите да ни спрети, многу сми, силни сми, работими здраву и ви пудбивами цинити на труда, ний сми номир идно!!

39

Банкер от Надежда

преди 8 години

Вън ***-аграрите от столицата, вън от вип квартала Надежда, не сте желани тук, ще ви сгазя с хипер новата ми кола 2007, аз съм на светлинни години пред вас с мечтана жена в панелния ми феодалски вип апартамент, не сте ми нито на моженето, нито на парите ми!!

38

Анонимен

преди 8 години

Еееее, най-после и сняг заваля ПРЕДИ МАЛКО във Варна ЗА тази зима! Как да не пиеш едно вино по случая!

37

хахаха

преди 8 години

ххахаха ако ви остави човик и до бой ще я докарате , само защото някой реши да каже че ще е студено и движението ще е затруднено !? какво общо има лютеницата и домашното вино с това ,че поредния гражданин на БГ ,ще претърпи ПТП

36

селски смърдуляк

преди 8 години

ся шъ пристигнъ в софя с бурканити и тубити ша ги раствара в мазата шса испикая във входа и шса из,*** в асънсйора ай ша ми *** духъти и тъпити шопи вечи а сам цара разбрахтили мъ

35

Анонимен

преди 8 години

do 49 Вие гражданьетье не ядете, не пиете, само работите и четете книги след работа. Нали така?!

34

Анонимен

преди 8 години

аз не виждам защо са тези спорове? от 600.000 фирми, 500.000 са в София, всички банки, институции, министерства, телевизии, повечето специализирани болници, агенции и университети - също. хората се прибират на работа, приятно или не - това е *** държавна политика от над 70 години - наблъскай всичко в един град и после се чуди защо всички се тъпчат в него. дори депутатите не си стоят по районите - от кого да гледат хората? президентът и премиерът не са от там, но ще останат..:)

33

Анонимен

преди 8 години

Вие коментатори сте ***. Няма знамение от кое село са бурканите. По важно е, че са натурално чисти. ОТ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО А НЕ КАТО вАС НАДУТИ СОФИЯНЦИ ДА КУПУВАТ РАЗНИ ГМО КАКТО И КОЛБАСИ И МЕСО С НЕЗНАЕН ПРОИЗХОД И ДА СЕ ТРОВЯТ. НЕ Е ВАЖНО ОТ КОЕ СЕЛО Е А КАК Е ПРИГОТВЕНО И С КАКВО.

32

Анонимен

преди 8 години

до 40 За мезе си нарязах крехка кожичка от прасето и съм си налял от домашното вино на дядото! Наздраве, кореняк софийски!

31

Анонимен

преди 8 години

Алоооуууу, кореняците софиянци, я си признайте, че вие казвате "влезНа", а не "влезе". Муахахахах... това ви е заложено от време оно. Даже журналисти и водещи и депутати казват по този начин думата. И след това кой бил сел.янина?! Аахахаахахаа...

30

до често ходещия

преди 8 години

Ами тези ,които виждаш са я от Монтана или Видин или Кюстендил . А ти сигурно мьекаш задоволително.

29

до 39

преди 8 години

Вече си се прибрал ...възползвай се ...хапни от дедовото!

28

Анонимен

преди 8 години

до 39Досега не съм чул някой милионер да си пълни багажника с буркани от село, ама щом казваш!

27

Анонимен

преди 8 години

до 38Така ли? Ако съм искал нещо от дядото, а не по негово желание да ми пълни багажника с к'вото намери за добре, тогава ми плямпай какъв човек съм, баце!

26

до 34

преди 8 години

Е какво е общото между бедността и бурканите? В провинцията има много богати хора ,но пак бутат децата си да идат на Софията.

25

до 36

преди 8 години

Това ти изказване показва що за човек си. Възползвай се ...намажи лютеницата!

24

Анонимен

преди 8 години

Хората идващи от село в София, са повече граждани от самите Софиянци, така че да наречеш някой ***....е първо трябва да знаеш истинското значение на самата дума и чак тогава да се правиш на компетентен.

23

Анонимен

преди 8 години

до 33Брато, рано или късно всички ще умрем , ако става дума! Що да не се възползвам докато има кой да дава?

22

Анонимен

преди 8 години

до 30Сами се подигравате на хората които си носят буркани от село и зимнина и домашна пиячка, а сега ме питаш откога да си беден е било порок. Май нещо си противоречиш!

21

до 29

преди 8 години

Ами рано или късно ще секне медеца.