34

Gullbeaz Memed

преди 8 години

Bravo, Borissov! Pozdravlenie!:-):-):-):-):-)Ochakvame s netarpenie patnite taksi!:-):-):-):-):-)

33

Анонимен

преди 8 години

Реват от яд червените ***, че няма с какво да се похвалят техните руснаци и сега плюят Бойко и България.Ревете, това е на хубаво, значи нещата вървят правилно.

32

Анонимен

преди 8 години

2400 машини по 8 метра всяка прави около 20 километра, ако са плътно наредени една зад друга. Дължината на цялата тангента е наполовина.

31

7-морната коалиция

преди 8 години

Само това му е в главата на тиквата как да построи нови магистрали и как да среже лентичките. Нито стотинка не дават тези магистрали на държавата, но Бойко продължава да си ги строи и да си реже лентички. Не му обръщайте внимание, той си е такъв. Като дойдат БСП, ДПС и Атака на власт, ще започнат пак взаимно да крадат като ГЕРБ, и така докато фалира държавата.

30

АнаЛиз

преди 8 години

До Анонимен 25Човешката злоба е безкрайна , един умен човек го бе казал ..Били открили 12 км , голяма работа било ...А сега кажи колко по 12 км бяха откривани тази година ....При положение , че ЕС ни дават 80 , 85% от парите е нормално да им се изпълнява изискването да бъдат публично открити и да има табели с инфо за това.12 км днес , 12 вчера ..... и така над 400 км пътища се построиха с пари от ЕС през последните години , а вие си продължавайте с глупостите

29

чн

преди 8 години

мт

28

Честен

преди 8 години

Оня с жълтото показва къде да да се мерят и пуцат.

27

ШОПО

преди 8 години

До софиянецТате казваше: На селянин и комунист минералната вода в краката да им тече ,пак ще им миришат ...Генетика...

26

Кънчо Путкодеров

преди 8 години

До BonПиши на човешки език,бе !!! В кой век живееш?

25

Bon

преди 8 години

Gaz maska ima li vkluchena v patnata taksa?

24

Анонимен

преди 8 години

Комунизма показа как не се правят нещата. Докато комунистите строяха мавзолеи и "паметници" на съвецката армия, другите народи построиха цели индустрии и промениха тотално облика си.А комунистие в България затвориха завинаги самолетните заводи в Ловеч, които произвеждаха 5 вида Български самолети и започнаха в същите заводи да произвеждат "високо технологичните" велосипеди "Балкан".

23

гееееербббб

преди 8 години

хората така озверяха от глад че почнаха труповете от гробищата да изравят за да се хранят а рапона магистрала след магистрала открива

22

Анонимен

преди 8 години

А и кражба имаше,нали Боре........денонощна?

21

Анонимен

преди 8 години

Комунизма единствен показа как се строи за нула време са направени пътища, заводи и какво ли не, а върха е мавзолея който е построен за 6 дни, а нещастниците дето го разрушиха не можаха 3 дни да го бутнат. Тогава не са се пълнили гушите на свои фирми, а всеки е помагал с труда си, което днешните не могат да го постигнат никога.

20

Анонимен

преди 8 години

kolichestvenite natrupvaniya vodyat do kachestveni izmeneniya .

19

Анонимен

преди 8 години

СТИГА С ТОЗИ БОЙКО, СТИГА С ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ! На всеки е ясно защо са се хванали с тях...защото има яко крадене! Пенсионерите ровят в кофите за ***, в т.ч. и бедната интелигенция /хора на изкуството, превърнали се в клошари/. Всеки ден фейса е залят със зов за помощ на деца и онкоболни. Това не е правителство, това не е премиер, това не е парламент! Това са ***! В една държава щом Народа-Суверен е нищо за тях, какво ме дреме за Бойко и магистралите му! Нищожен самохвалко и нищо повече.

18

Mladost

преди 8 години

До АнонименАко я правят с качествтото на Малинов хич да не я почват. Чисто нов булеват го разкопаха за 1 месец 5 пъти. Не ми се мисли след година какво ще е.

17

Анонимен

преди 8 години

Айде герб чакаме и южната тангента,че сте на никъде с това кръгово в Младост 4 а и вашия човек Диков обеща,че като вземете изборите почвате да строите.

16

ШОПО

преди 8 години

До софиянецПа те ,,козяците,, и они са ок коневръзо на ***,бе мен...

15

Gorski finansist

преди 8 години

50 000 koli po 365 dena po 10 evro patna taksa :-):-):-):-):-)very good!