62

Анонимен

преди 8 години

Щом Герб печелят всичките си избори досега значи са най-кадърни, това са фактите!Значи повечето от народа са умни и гласуват за напредък!

61

А?!

преди 8 години

Колко стана населението на България? Успешно или неуспешно е всяко правителство се определя по жизнения стандарт на населението и колко е то.

60

Анонимен

преди 8 години

До 61: А за вас трябва да се намалят на 10 сигурно, нали?:) Ето това ако не е комунизъм здраве му кажи, а сте срещу комунизма!:))

59

до 56

преди 8 години

"Червения *** реши да изравни силите и сам си пише плюсове и сам си коментира..."Първо да ти кажа , който пише за некадърността на Герб не трябва задължително да е от БСП !Второ трябва да си хакер за да си помпиш плюсове , аз не съм такъв!Трето плюсовете за моя коментар трябва да те притесняват много , защото все повече хора разбират какъв е Борисов и на кого служи! Все повече хора разбират грешката си ,че са гласували втори мандат на Герб!

58

Анонимен

преди 8 години

Сам си пише и сам се тупа по рамото - това е червения мака :)))Навярно и сам си плащаш по 2 копейки на пост, понеже *** съвсем обедня и вече не плаща ?!

57

Анонимен

преди 8 години

Не 100, двеста лева да станат винетките за вас, червени каскети!

56

Анонимен

преди 8 години

Бойко предавал интересите на страната.Европа му плащала милиарди еврофондове.Борисов с тях строял у нас.Видяхте ли как беше изказана тази теза по-долу ?!Ами тогава Борисов е национален герой бе!Всъщност какво каза че предава Борисов - назови го, че изобщо не е ясно?!Червените са шашвели опосуми :)))

55

Анонимен

преди 8 години

До Тоя 51Гербераст, това си е сериозно заболяване. Просто ми хареса коментара на човека бе *** .

54

Анонимен

преди 8 години

Виж, статистката за ръста на икономиката.А това че ти живееш зле означава, че те мързи да ходиш на работа и затова си зле. Който не му се работи гласува за Орешарски и дрънка глупост по форумите.България сега може и 50 млрд. заем да вземе, защото е силна икономика и такъв заем ще се върне за норматив даже същата година.

53

Анонимен

преди 8 години

Червения *** реши да изравни силите и сам си пише плюсове и сам си коментира колко е хубав коментара му за наивните хорица. Другарю тоя номер е много стар и не хваща дикиш. Анадъмно .

52

Тоя 51

преди 8 години

Сам си пише и сам се поздравява :))))Путинопитек!

51

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ печатат пари и теглят нови заеми, но това води страната към измамна стабилност и катастрофа.

50

до 46

преди 8 години

Какви 2% ръст на икономиката бе , ами че то икономика няма! Това от Нова ли ти го казаха?Ръст има само в заема , стана 21 милиарда! Орешарски рефинансира 1 милиард и Борисов обиколи всички детски градини да казва на децата ,че те щели да ги връщат! А сега като Мутрата изтегли 21 милиарда какво ще им каже??Надувахте вувузелите и блъскахте барабаните за един милиард а за 21 милиарда си мълчите, а маймунки мъсни, ах вие колко сте долни!

49

Анонимен

преди 8 години

И аферата Костинброд не помогна на червените *** да вземат власта, и купуването на ромо-*** гласове не им помогна.Депесе стана по-голяма партия от БСП - ето колко са велики и обичаните червените макацуни.

48

Анонимен

преди 8 години

До До наивните хорицаЕвала човече ! ПО точен коментар в момента няма за тая държава. Тъжно е, но това е действителността в момента за съжление.

47

Анонимен

преди 8 години

Щом червен руски *** реве под новини за Бойко и Герб - на хубаво е, значи Герб работят добре за народа и спират кражбите на каскетите от Позитано 20

46

до 45

преди 8 години

Защото вие герберастите фалшифицирахте изборите, и децата го знаят! И заради вас дето гласувахте за Тиквата сега трябва да плащаме по 100 лева винетки, за да може Лилито да си прави тезгяха още по-голям!

45

Анонимен

преди 8 години

44 ти видял/ла ли си някой преди това да прави нещо подобно за България? А?

44

Анонимен

преди 8 години

Пътищата и метрото са най-голямата еврокорупция след 2009 г. Уж са от европрограми, а пък Винету вдигна винетките 2-3 пъти и цената на билета за метро е 15 пъти по-висока от 1989 г. Така че нека поне ГЕРБ не лъжат, че парите са от ЕС, защото всички плащаме с данъци или заеми и външен дълг даже и да не ползваме.

43

Анонимен

преди 8 години

Не виждам България да отива на гибел, напротив виждам, че приключихме 2015 г. с 2% ръст на икономиката за разлика от 2014, когато на власт беше Орешарски и тогава ръст нямаше. А тези заеми ги взеха Орешарски, Станишев и Сидеров- златният пръст.