23

BG

преди 8 години

Някой се крият в турското, други (Сиридеров) се крият в руското - какво да правим такива са ни политиците ! Половината от тях искат да сме турски виалет, другата половина - руска губерния !

22

Анонимен

преди 8 години

Ами в американското посолство кой БГ политик не е ходил? повтарям въпроса си - кой НЕ Е ХОДИЛ?

21

Анонимен

преди 8 години

Един от многото *** в политиката!Кариерист до мозъка на костите в най-лошата комбинация: комунист и безскрупулен и използвач.

20

?

преди 8 години

ГАФ ?Такива ли консултации даваш на турците , по Българската Конституция !Предателството не е гаф!Тези целенасочено работят против България от години и успяват .Вън от парламента !

19

Анонимен

преди 8 години

Доган е очаквал Местан да се самоубие някъде из ъглите на сараите, но сценарият не е сработил... На Местан не му се мре!

18

БГ

преди 8 години

ГЕРБ ИЗОБЩО НЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ НА 28 АЗ,ГЕРБОВИТЕ МАРКИ СА НАЙ ЧЕСТНИТЕ,ПЛЕВЕЛА НАЙ ЧЕСТНЕН,ГОЛЯМ СМЯХ.

17

eg

преди 8 години

Цялата русофилска *** се скъса да се изказва по казуса Местан. Само не разбирам как не ги е срам да наричат престъпника Доган патриот???

16

Анонимен

преди 8 години

Евроатлантиците са длъжни да защитят Местан и ЕС от наплива на емигранти, но нещо не ги виждам защо ли. Май Доган се оказа повече патриот от всички.

15

Ред арми

преди 8 години

Политгаф е допускането на ДПС да ни управляват

14

читател

преди 8 години

Абе неможе ли да разберете вече че Турция има икономиката(демек парите) да диктува какво да става в Европа без да е член на съюза.Какво има Русия?А да-самолети и танкове-това което веднъж я срина и пак ще стане май.Какво произвежда тя?!Лада.Някой има ли Лада?Всичко в света вече е или китайско или турско.Вие избирайте.А за бежанците-какво стана.Дадоха ултиматум на Меркел-или плащаш да ги спираме или идват.

13

Дядо Петър

преди 8 години

Посещение на турското посолство - гаф.А КАКВО Е ТОГАВА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ТЛЪСТИ НАДНИЦИ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО?За размахване на руски байраци и квичене по площадите ни?

12

make

преди 8 години

до 16 и я питах същото ама ме скастрия набръжке а иначе празници идат стига се упражнявахте с Местан ке дойде Доган Курбан или кой и да е се некой ке дойде

11

Да го кажем направо

преди 8 години

Близнашки: Български политик няма какво да прави в чуждо посолство!....................ПРАВ СИ------ама сега ни кажи Боко и *** какво правят постоянно на ул.Козяк...........Явно и те са като Местан.....Абе един дол дренки сте всички политици--маскари и предатели на България

10

Анонимен

преди 8 години

До янев Янев не разбрах на митингите на ДПС в Кържалийско кой външен министър присъства , на Русия или на Турция. Би ли ми помогнал да се ориентирам.

9

ХА

преди 8 години

А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ХОДЯТ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И КАКВА Е РАЗЛИКАТА ВСЕ ЧУЖДО ПОСОЛСТВО НО НА ЕДНОТО МОЖЕ НА ДРУГОТО Е ГРЕШКА

8

Анонимен

преди 8 години

Турското Посолство - Турция и Ислямска Държава .. това ни чака , ако не вземете мерки . Местан е изменник на Българската държава . И ще ни докара накрая Ислямска Държава , тия хич не ни мислят доброто . Имат пари накрая да избягат от България и тези дето ги избират и гласуват за тях , ще бедат пометени и те !

7

без коментар

преди 8 години

Георги Близнашки е племенник на члена на Политбюро и секретар на ЦК на БКП чл.-***. проф. д-р Йордан Йотов-крушката си имала опашница

6

янев

преди 8 години

ТОЗИ *** ИЗПЪЛЗЯ ОТ ЧЕНГЕСАРСКОТА ДПС! !! ВНИМАВАЙТЕ НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ОГЪНЯ !!! РУСИЯ ИСКА ДА ЗА ПАЛИ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ В БЪЛГАРИЯ В ОПИТИТЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ТУРЦИЯ !! СЕГА Е МОМИНТА РУСКАТА АГЕНТУРА И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПОМОЩНИЦИ ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ СТРАНАТА !!! СЪЩО И ТОЗИ ГНУСЕН СЪВЕТНИК !

5

Анонимен

преди 8 години

Агентите на руското посолство почнаха да си дават мнението ......Сега очаквам Божидар, агент Иван, и .т.н

4

Анонимен

преди 8 години

Какъв ГАФ бе гл"к.Местан работи против България в полза на Турските интереси. Само да не докарат война , заради Кърджали.Иначе си плямпайте , а те ще продължават да агитират населението .. Вие знаете много добре какво правят !