19

Бастуна

преди 8 години

значи имало е много варианти за да се обезопаси базата от такива камиони с камикадзета . Просто армията като цяло е на светлинни години от другите армии . Много е зле работата

18

Анонимен

преди 8 години

Тоя го пиши бегал. След тази случка в Ирак психическата травма го е направила пияница.

17

Анонимен

преди 8 години

Казармата е абсолютна идиотия, загуба на време в най-хубавите години от живота.

16

Набор 54 от Сливен

преди 8 години

На времето се клехме да защитаваме границите на НРБ, а не да служим на чужди интереси като ОКУПАНТИ на чужди държави на хиляди километри далеч от Родината. Никакво съжаление къмхора отишли да се бият за ПАРИ за нео-колониалната политика на САЩ и НАТО. Само да уточня: никога не съм бил комунист, а патриот.

15

какво?

преди 8 години

Какво търсеше българския окупационен контингент в Афганистан?

14

Анонимен

преди 8 години

до 21До 89-та защо имахме армия три пъти по-голяма от сегашната , но не пращахме наемници в чужди държави, бе со.пол пр.ост?

13

Анонимен

преди 8 години

Тоя какво е търсил в Ирак? Отишъл е да убива за пари. Да убива хора от други държави които на представляват никаква заплаха за България. Армията не е задължителна, доброволна е. Наемен убиец - разликата е, че му плаща държавата а не мафията. Или може би да търси оръжията за масово унищожение на Саддам е отишъл.

12

tih velikan 681

преди 8 години

Sega tryabva da se investira v umeniya za edin voinik.Primer Parashutist,snaiperist,medik i radist(novi el kominkacii).Poneje armiyata ni e sukratena do max.Otryad da ne e poveche ot 10 dushi no s mnogo umeniya.Naprimer DE investira v edin voinik ot spec zveno 500 hilyadi evro za godina imeno v posocheni po gore umeniya.I bez vruzkari!!!!!Momcheta i momicheta ot domovete za siraci,ami vzemete gi i gi napravete rambovci.I predi da preminat v obshtevoto sled slujba 1g gi adaptiraite.Zatvornici?

11

Анонимен

преди 8 години

до 13 Всички тези хора от тези армии участващи в мисии извън граница не са за съжаление, ако загинат! Това искам да ти кажа! Те са си продали живота за пари! Ясно ли ти е? не за кауза...не за свободата на Родината, а ЗА ПАРИ!

10

BG

преди 8 години

Ха, ха - ами подготвяйте се бе Станков, къде ви е проблема ?!?! Има едно нещо дето се нарича фитнес ако не си чувал - страшно е полезно за дебелите шкебета на фуражките :)))Ама то не като да си джиткаш със смарфона по цял ден и да дъниш чалга до дупка по купони до зори !!! Нали едни твои колеги пияни пияни - заляни опикаха паметника на Евлоги и Христо Георгиеви в центъра на Карлово !Всеки може да отиде в Карлово и Казанлък че да види какво правят фуражките по цял ден !

9

до 13

преди 8 години

Като е просто професия да не реват сега, заминали са неподготвени и то къде в чужда държава ще кажеш офицерите са виновни ама там заминаваш по собствено желание поемаш си риска сам Някой си е мислил, че отива на пикник.

8

Анонимен

преди 8 години

Садам с бай Тошо такъв бизнес паравеха с оръжие....а иракският народ живееше мирно и дойде американеца и ги обяви за терористи криещи химическо оръжие. Химическото оръжие не се намери, но окупатора остана, а да се чудиш защо ние пратихме там момчетата си? Да пазим иракският народ ли? От кого? Какъв цинизъм! И тоя на снимката що не го питат изобщо какво е защитавал там в Ирак? каква кауза? Чий интереси? Или само собствения си джоб!Бе не ме занимавайте с хора готови на всичко за пари.

7

Aaa

преди 8 години

До ВетеранСлужил съм 2г в соц наборната армия.Никакъв дух нямаше.Само връзкарство.Офицерите ни ползваха да им носиме мебелите,да им биеме плочите на вилата и други такива високо специализирани задачи.Любимата дума на войската беше "скатавка".Не ми я хвалете народната армия.Офицерите бяха страхливци и неудачници,които целуваха дупетата на началниците за разпределение и постове. Хора без мисия за разлика от офицерите след Освобождението,които масово гинеха водейки атаката на щик лично!

6

Анонимен

преди 8 години

до 8Професия Войник е да браниш интересите на Родината си. По какъв начин защитавахме интересите на България в Кербала с войниците си? А! Ако смяташ, че амероканските интереси са и български.....така става.

5

до 7

преди 8 години

Ами нали туй е целта да се научи да държи автомата ако беше служил при мене не автомат, а минохвъргачка щеше да носи и песен да пее аман от изнежени гейчета.

4

Анонимен

преди 8 години

Една тъжна история на една бивша платена мижитурка.Що отиде в Ирак? Да защитаваш България? Що не пратиш и децата си сега да защитават България там?

3

Анонимен

преди 8 години

Ей, Станков, като знаеше че армията ни не е добре оборудвана за такъв тип задачи, защо отиде в Ирак? За пари, нали? И какъв си в крайна сметка- един обикновен индивид с пушка продал се на чужди интереси! На тоя защо изобщо му искат мнението?

2

Анонимен

преди 8 години

За туй пък защитихте Ирак нали сега там бродят два терориста по-малко.

1

Анонимен

преди 8 години

Това е така защото на мисии в чужбина отиват само връзкари и никой не следи за физ и тактико подготовката им.Има едни смахнати психо тестове които началниците решават дали сте ги взели успешно или не,пълно безумие,аз 1997 като влизах в жандармерия в София на редовна военна служба не съм държал психо тестове,но имам стотици декари прочистена гора и милион тактики и нормативи,там бяхме пружинки по бързи от баретите но всичко това се унищожи