119

матросчо

преди 8 години

Ето, само прочети бълнуванията на този, по долО, производната и веднага ще го разбереш, че още крие червеното знаменце в мазето, да не би да се обърнат нещата и след това ще хукне в първата редица на първомайските празници - знаеш Костов , до кого спи и ти е ясно.........

118

наблюдател

преди 8 години

нее лесно да си марионетка сега и от козяк ще го смъмрят интересно защо не пусна плювньо да бафне нещо

117

Анонимен

преди 8 години

edno tipi4no povedenie na milicioner s dolnoprobno pojarnikarsko obrazovanie...

116

матросчо

преди 8 години

Тук има едни туркомани, които много използват думите - другарю, комунисти - не ги чети тези, те са били най-близко до предишния режим и сега с ъ с сарказъм мислят , че ще изтрият миналото си на вечни слагачи - И ПОМНИ, ГОВОРЕЙКИ СРЕЩУ КОМУНИЗМА И СССР, те те дразнят и предизвикват - ДА СТАНЕШ КАТО ТЯХ, много птравилно правиш КАТО НЕ ИМ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ, защото си прочел за родословното им дърво - БРАВО.

115

матросчо

преди 8 години

Не е лошо, да привикаш по старите спецове, като съветници, те ще те научат как се действа в подобна ситуация - нямам нищо против младите, но опитът си е опит, ПОСЛУШАЙ МЕ И АЗ СЪМ ЧЕЛ МНОГО ИНДИАНСКИ КНИЖКИ И ЗНАЯ, че най-добрата отбрана е НАПАДЕНИЕТО.

114

матросчо

преди 8 години

Умна постъпка, нашият премиер е много точен, ако е казал подобни неща, значи много е израснал в политиката, действа правилно, за къде да бърза, нека нещата сами да се развиват - важното е , че е подкрепил Доган, който се опълчи срещу протурската политика на такива като Местан - САМО ЧЕ СЕГА ГОСПОДИН ПРЕМИЕР ЕДИН СЪВЕТ - видяхме как действат турците при наличието на подобен радикален водач спрямо Русия - ЗАДЕЙСТВАЙ НАШИТЕ СЛУЖБИ, ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ТЕ НАКАЖАТ, не теб разбира се , а България.

113

Anonymen DE

преди 8 години

Че той някога да е взел отношение по важни въпроси?! Било при природни бедствия, било при нещастни случаи или недоволство от страна на народа?!И този е премиер на България?! Срамувам се от него и неговите простотии....

112

Анонимен

преди 8 години

Сега на герой го направихте тая Тиква бе!Вместо да изгони турския посланник и да прати нота до Турция за намеса във въттрешните роботи , той се обяснава като ученичка , а само преди дни целуваше Ердоган...Срам ме е че имаме такива управляващи Допуснаха Турция да ни превземе отвътре- партии, икономика, джамии..Да стане Левски би ги обесил до един

111

Анонимен

преди 8 години

Боко Тикво май твоя политик номер едно се завръща на бял кон.

110

Анонимен

преди 8 години

много тънко извъртане.

109

ехо

преди 8 години

Ало, защо изтривате, бе! В коментар 159 имаше едно съществено изречение, а именно: "Не се знае дядо на внуче с какъв ПИГМЕНТ ще стане".Нито е с порнографски характер, нито има думи с обидно съдържани,е или материали, които са в разрез с българското законодателство.Хайде стига, моля!

108

Idealist

преди 8 години

До кога ще се въртиш като шугав? Ако продължаваш така няма да дочакаш като премиер Възкресението! Разбра ли как действат хора, които специално са обучавани за политици и агенти на държавата. България да не ти е икономическа групировка? ( да не правя други сравнения, че са много обидни )

107

Анонимен

преди 8 години

Токво тиквооо, Доган може да е всякакъв но нито ти нито утайката от РБ можете да му стъпите на малкия пръст. Иначе всички коментират но сега не смее никой да се обади само радка дълбоката се цепи за някакви национални ценности напълно неадекватно...

106

Анонимен

преди 8 години

"Премиерът Бойко Борисов е заявил пред колегата си Ахмет Давутоглу, че няма да взима страна по конфликта в ДПС."----Ами, да, като НЕ МОЖЕ да се изкаже по СЕРИОЗНИ ЗА СТРАНАТА НА КОЯТО СЕ ВОДИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ВЪПРОСИ, ни занимава с лични глупости - щял да става дядо.

105

Анонимен

преди 8 години

w Germania v Berlin 1 ubit i dwama raneni

104

Анонимен

преди 8 години

Защо трябва министър председателят на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ да взима страна в боричканията между руското и турското крило в ДС?!!!

103

bozi

преди 8 години

uglu sam

102

Българин

преди 8 години

Г-н Борисов, вие може да стоите встрани от ДПС, но не може да нямате отношение към действията на турския посланик и неговите служители! Не мога и да си представя,какво би се случило, ако посланик Нейнска започне да кани(привиква),представители на кюрдската опозиция и да им обяснява, че ние сме зад тях! А също и ако някой има достъп,до някой секретен документ,да направи копие,нали сме евроатлантици както казва Г-н Местан! Може да заложим, след колко часа посланика ще си бъде в София! Успех!

101

Пуделите на Доган

преди 8 години

Бойко подари кучето на Доган и му каза, че е най-велик български политик за всички времена. Дори му връчи орден Стара планина, защото го направи генерал и главен секретар на МВР. Какво щеше да прави Бойко досега, ако не беше назначен за главен секретар на МВР от шефа си Доган и Сакскобургготски?

100

Анонимен

преди 8 години

Бойко се държи адекватно. Няма причина да се меси. Желая му да стане дядо на добро, умно българче.