24

Всички предатели

преди 8 години

Къде са големите националисти от Патриотичен фронт и Атака? Досега много приказваха, а сега изведнъж млъкнаха. То се вижда, че подкрепят ДПС и застават твърдо зад отцепниците от ДПС, които направиха самостоятелни партийки, подобни на ДПС. А къде са Касим Дал и Корман Исмаилов? Те също се скриха и млъкнаха. Нали уж бяха малкото ДПС, което ще защитава правата и свободите на турците в България? Сега остава и Местан да направи собствена партия, която да влезе в коалиция с други партии.

23

Анонимен

преди 8 години

НАВРЪХ РОЖДЕСТВО СИ МИТИНГУВАТ,ТОВА САМО ТУК МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ АМА ДОКАТО НЕ ДОЙДАТ ПАК ДОНСКИТЕ КАЗАЦИ ДА ВЪДВОРЯТ МАЛКО РЕД.

22

Анонимен

преди 8 години

Твоята държава е Република Анадола, вчера Русия официално обяви подкрепата си за Северно- Кюрдската република със столица Диарбакър.Така че гледай какво ще остане от твоята турска родина!

21

Анонимен

преди 8 години

Какави мюсюлмани са те пасли пък тебе в Родопа, Мизия и Тракия, като турците идват на континента през 14 век, а ние сме тук вече от векове!!! И така добре сте ни клали, че почти сте ни затрили като население!!! Османците са тук от 14 век и остават 5 века, до 19! Не знам по големи лъжци от турските историци!!! И дори турци не сте в Турция, а тюрлю гювеч от народи и гени, общото е исляма, а той е от 7 век и според него живеем в...13 век!!

20

Анонимен

преди 8 години

местан го няма а кьде е мишока доган

19

Joker

преди 8 години

Това е моята Родина .....и преди 130 години,преди кървавите руски главорези да избият милиони мюслумани.....мюслюманите са били 2 пъти и в повече!Преди да дойде Османската Империя......не съществувала единна Булгария.....Османската империя не само ви обидинява но и дава тласък на булгарската популация.........и ви разпростирва в земи където нико не са живели тъй наречени българи......Источна Тракия,Беломорска Тракия.Преди да се заселят в Родопите българи........там от 1000 години насам са живели мюслюмани!Това е моята Родина!

18

Доган

преди 8 години

Никога не съм бил умен толкова за колкото ме мислят и изкарват, просто българите са овце и проставати като народ за това АЗ изглеждам за умен покрай тях ! ! ! ВСЕКИ СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА А ВАШАТА Е РЕШАВАМ АЗ ! ЧЕСТИТА КОЛЕДА ?

17

Анонимен

преди 8 години

Тра ла ла.........

16

Анонимен

преди 8 години

Аре стига с тия жертви бе, дайте най-после статистика колко са загиналите милион ли два ли. Дядо ми говори, че били само няколко души. А не е лошо да се знае как са загинали, едно е при създаване на безредици и неподчинение от тяхна страна, а друго е да са разстреляни умишлено, трето е да са се самоубили хвърляйки се в реката.

15

4уденко

преди 8 години

Лошо, лошо, много лошо а сега кого ще целува любовно Станишев в устата и с кого ще се пие кафето личния гавазин на бай Тошо ? ? ?

14

Акаций Трендафилов

преди 8 години

Ах завалиите те! Направо се просълзих. Как може българите да упражнят такъв невиждан в историята геноцид. Това да им смениш имената е по страшно от идилско обезглавяване.

13

Анонимен

преди 8 години

ДПС., Атака и ГЕРБ са проекти финансирани от кремълските разбийници, не случайно там всички са бивши ДС агенти или партийни членове

12

Анонимен

преди 8 години

Има ли турци в България? Не е ли вярно, че в която държава си се родил ставаш неин поданик, а не поданик на родината на прадядо си.

11

до Ястребофски

преди 8 години

Ястребофски до кога турците в България ще гласуват за своите най-големи врагове агентите от ДС - ДпС?Как може въобще някой да гласува за този, който довчера е сменял имена. И не само това. Как може този, който не гласува за ДпС (като мен) да бъде обвиняван, че не е турчин, и че е предател? Предател на какво? На комунистите ли? Направо ми се повръща от съвременните български турци.

10

Trendafilov

преди 8 години

Фесовете пак правят номера. Точно преди Коледа решават да го изгонят Местан ага, сега в най-светлата за християните седмица ще слушаме и гледаме само за ДПС. Безсрамници!

9

Анонимен

преди 8 години

ДпС никога не е работило за турски интереси. Освен ако под турски интереси някои не разбират интереси, които са против турците, но това е абсурдно. ДпС винаги е работило срещу интересите на българските турци. А тази партия е създадена нали уж са тази цел? Оставете световната политика, но ДпС трябва да се грижи за турците. А какво реално се получава? Турците са предадени отвсякъде. И то именно благодарение на ДпС. Преди 1984 г. в България имаше повече турски вестници,списания,радио,книги. А сега?

8

YHVH

преди 8 години

Нали никой не си прави илюзии, че поредния цирк се разиграва пред очите и под носа ни, с цел те сами да ни се сервират на най-святият ден за нас, вярващите християни. Като християнин им прощавам, но като светски човек съм възмутен от безцеремонните манипулации с цел подмяна на празника с долнопробен ориенталски пасквил.Слава на Бога във висините!Да живее България!Честито Рождество Христово!

7

Анонимен

преди 8 години

Може ли въпрошче-ако Доган е руски щпионин Четин Казак казак ли е?

6

Борис

преди 8 години

Между Местан и Доган разлика няма-просто в последно време ДПС се поизгубиха по изборите.И все някой трябва да изгърми (Местан),или поне така да изглежда за пред балъците.Доган никога не е работел за България-дори когато беше агент на ДС и член на БКП.И не се пънете драги анонимни агенти-и сега няма да работи за България.Просто с този ход ще се върне отново начело на протурската ДПС.

5

Анонимен

преди 8 години

Заради местан ще си го преМеста в другия крачол.