20

езичник

преди 8 години

тоя филм е чиста пропаганда за пред хора без нет, без телевизия, без училище или с други думи за робинзон крузо и петкан дивака. целта му е да се покаже, че претенциите на турските неоосманисти са легитимни, но има едно огромно но. всеки вързал се на тая простотия би трябвало да се запита : " защо кан Аспарух предвожда Българи щом турците са местно население" и защо кан Аспарух среща гърци и славяни щом турците са местно население?

19

Веселин

преди 8 години

Искам да питат Лютви Местан какво мисли за филма?

18

Анонимен

преди 8 години

турция доказа, че не е нормална държава, а е просто една ислямска дупка, която още живее в средновековието и не е помръднала и метър напред в развитието си. Това е поръчка на онзи турски плъх ердоган.

17

Анонимен

преди 8 години

До ПердахЩо да чета, чадо на мрака ? Туй що "професора" бледен е взел от страна далечна, страна зловонна, имперска, и иска нам да продава ? История чужда нам да преписва ? Нима си ний история не знаем, че той иска нам да излъже ? Покай се, покай се, грях е ! На лъжи греховни, продажни не вярвай !!!

16

Анонимен

преди 8 години

Истината боли,г-да отрядници

15

Анонимен

преди 8 години

Агентите изпълзяват от дупките и започва нова кампания за насъскване срещу Турция! Кремъл така повелява!

14

anonimen 4

преди 8 години

До Анонимен 12не, не, не бива даже да си го мислим. Ние българите сме велик народ и сме оцелели толкова векове защото сме великодушни и толерантни. Обикновените хора го знаят. Бай Иван и бай Али си живеят заедно и никой не иска да бута църквата или джамията на другия. Тук някой много сериозно иска да разруши мира. Не бива да се поддаваме

13

до 17

преди 8 години

тогава ще станат свърталища на радикални секти и групировки.

12

Анонимен

преди 8 години

Оооо, майко моя, Родино мила,и ти ли от тоз измамник чакаш закрила ???Ала прости им майко, прости им,те туй го за софрата правеха,за софрата майко, и за парата !!!

11

до 9

преди 8 години

В момента се гушат под наркозно опиянение, в прегръдките на надарени бежанци.

10

Пердах

преди 8 години

Тринайска, *** проста, чел ли си нещо от книгите на професора че коментариш високопарно. Бухал охлузен такъв изрично къде е споменал това, което ти изонанира клавиатурно.

9

Анонимен

преди 8 години

Решението е едно. Джамиите да станат частна собственост и затова да не се харчат държавни пари.Тези пари могат да се дадат за нещо полезно - скъпо струващо лечение

8

Анонимен

преди 8 години

Очаквам от БТВ да излъчат филма на трети март, защото ги знам, че са много продажни

7

Анонимен

преди 8 години

Ооооо, неразумний "професоре", поради что се срамиш да се наречеш измамник и пръв скривател и обръщател на историята ни !? Поради что ти не написа и не каза истинката история Болгарская, а я взе от Русия ??? Поради что ти ни изкара нази тюрки, монголи и перси, или пък авгани, кога и ти знаеш че ний сме племе старо, народ древен, по тези земи роден и израстнал ? Кому йош прах в очите хвърляш, и кой ти тебе 12 сребърника даде, та и ти род и родина продаде ?

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4 Ами да ги разрушим поне да има съответствие между песента и действителността !

5

Анонимен

преди 8 години

Турците са народ без ценности.

4

Анонимен

преди 8 години

Хора като Б.Димитров определено носят винаВместо да пази българщината от позицията която заема , тои открива вампири и продава антики на черно

3

Анонимен

преди 8 години

Меркантилните *** управляващи ни,излезте си от дупките и изпратете протестна нота докато е време.Народното мълчание няма да е вечно!

2

Анонимен

преди 8 години

най-ужасяваща е песента, с която започва филма- в нея се пее как българите разрушават джамиите на мюсюлманите и принуждават невинните мюсюлмански дечица да ходят на църква!Просто не ми е ясно КАК ИЗОБЩО е възможно някой така да лъже???Този филм е явна провокация, явно на някой много му се иска християните и мюсюлманите да се настроим едни срещу други. Дано да сме умни и този план да не успее!

1

анонимен

преди 8 години

в българия няма турци това което наричат турци са българи с глави надръвника или приемаш исляма или мреш и язовецът давут ... го знае многодобре