22

Анонимен

преди 8 години

До 19Личи си че скоро не си ходил в Турция.

21

GD

преди 8 години

След като цяло лято Лозенец улиците в Лозенец бяха изтърбушени за да се сменят тръбите за парното, набързо положиха асфалта, а бордюрите и тротоарите, които направиха са пълна скръб - на всеки ъгъл уж скосени, но само на половин височина. Пред гаражите по ул. Бигла собствениците вече изляха цимент до бордюрите за да не си повреждат гумите, когато влизат и излизат от гаражите. По ул. Трепетлика кабелите за уличното осветление са направо под плочките без да са положени в тръби.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19ИДИ В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ТАМ МОЖЕ ДА СА ПРЕДИ ХРИСТА.

19

глоби

преди 8 години

Да не ни драскат ремонтираните фасади. Глоби и наказания за нарушителите драскачи. Защо повечето пишат на латиница? Не са ли нарочно изпратени араби?

18

койчо

преди 8 години

Добре че дойде делегация от Турция да ни лъснат голите немити зад..ци!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Коза

16

Анонимен

преди 8 години

Тези Турски платени статии да си ги заврат на онова място. Който е ходил в Турция знае каква мръсотия и простотия цари там . А в Анадола живеят още в 14 век . Така, че тия номера не нам .

15

ЮФ

преди 8 години

За липсата на напредък в интеграцията й в ЕС, след като получи огромни средства, може да се съди по занемарения вид на столицата София, която, меко казано, прилича на турски град от 70-те, пише авторът на статията Илнур Чевик. Градът и България се нуждаят от сериозни подобрения във външния вид. Човек да се чуди какво са направили тези хора с милионите евро, които ЕС наля в странатаПрочети още на: dnes.bg/world/2015/12/17/zanemarena-sofiia-prilicha-na-turski-grad-ot-70-te.286862

14

Юрдан

преди 8 години

За липсата на напредък в интеграцията й в ЕС, след като получи огромни средства, може да се съди по занемарения вид на столицата София, която, меко казано, прилича на турски град от 70-те, пише авторът на статията Илнур Чевик. Градът и България се нуждаят от сериозни подобрения във външния вид. Човек да се чуди какво са направили тези хора с милионите евро, които ЕС наля в страната

13

ikonomist

преди 8 години

Видими резултати - с невидима мисъл!!!Досега не сме се оправили, ама догодина шъ съ оправим да знаете.

12

Софиянец-пенсионер

преди 8 години

Тука в този сайт има един червен *** , който сутрин мрази себе си , а след обяд целия свят . Разбирам , че е необразован и безработен , защото по цял ден стои пред компютъра и пиши неграмотни пасквили . София в момента е десет пъти по добро място за живеене , от колкото при бай Тошо овчаря . Дълбок поклон на Софиянци , че 25 години никога не гласуваха за БСП и така помогнаха нашия град да стане красив и хубав .

11

Анонимен

преди 8 години

София прилича на Турски град от 70те хахахаа!!!! Ще, ще,ще а овците вярват....

10

Анонимен

преди 8 години

ПРОДАВАМ ОБЕЩАНИЯ ! ПРОДАВАМ ОБЕЩАНИЯ ! НАСАМ НАИВНИЦИ, НАСАМ !!!

9

До бърза_реакция

преди 8 години

Кой говори или по-точно пише? Чужденец. ЧУЖД. Ние, българските граждани можем да критикуваме колкото си искаме местната администрация, но на чужди не е позволено. Не им влиза в работата.

8

Анонимен

преди 8 години

KRADLA

7

Ангел

преди 8 години

Асфалтирайте "Цар Борис"!!!!този кълдъръм троши коли,увеличава безобразно шума,разхода на гориво,замърсява,бави,падне ли дъжд става пързалка....Какви далавери има с тоя паваж ,че десетилетиявече го търпят??????

6

гербист-столичан

преди 8 години

Видими резултати трябва да има, всички да ги виждаме, пък било то и с невидима мисъл.

5

Анонимен

преди 8 години

На тия глупости вярват само тия дето пасят по зелените площи на София !

4

Ф.С.В

преди 8 години

--Новите дрехи на Царя - )) Царят е гол --(притча) (който е поне средноинтелигентен - ще ме разбере)

3

Анонимен

преди 8 години

НЕ МИ ПУКА ЗА ШОПИТЕ.