34

До 51

преди 8 години

Сталин е грузинец а не руснак. Какво мислиш за грузинците а?

33

чичо дичо

преди 8 години

Тия фесове хептем се осметоха : Един път доволни че са издали заповед за свалянето , друг път не знаели по какво стрелят , трети път предупреждавали па не им се подчинили???!! Май трябва да усетят лапата на Мечока , не само шикалки да хвърлят.

32

Анонимен

преди 8 години

До вярващотчет се дава пред Аллах(името на единствения Бог)Само това ми стига да прочета, за да разбера, че си куха, рязана карабина, незачитаща правото на вярване на другите и изтъкваща, че единствения Бог бил пeдофила на който се дyпите. Като си толкова вярващ, я ни светни кYрана от кого сте го преписали? Така е преписан и преиначен, че на вас да ви е удобно, за да могат да се манипулират и потискат по-лесно масите. Религия на лойната, терора и незачитането правата на останалите.

31

До 37

преди 8 години

Защо не протестира когато мало'умния украински *** Хрушчов "подари" Крим на Украинската ССР?. Защо протестираш сега а ? Руснаците много сбъркаха като не решиха връщането на Крим още при разпада на СССР. Груба тяхна грешка.

30

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевЕй, Василоглу,в България нямаме граждани от турси произход, а имаме български граждани с различна религия. Нали не смяташ, че мюсюлманите не са българи. А най-смешни са русите и със светли очи турци, които се правят на по-турци и от турците. Всеки с поне малко обща култура знае, че турците са с туркски произход, а руси, светли и със светли очи тюрки просто не съществуват. Това са българи/поробени европейци, сменили вярата си, за да запазят главите си. Турците са в Анадола!

29

Анонимен

преди 8 години

ББ спря АЕЦ Белене, Бургас алексондрополис и както твъри Путин - и ЮП :)))Е, това е мин. председател на място. Защитава българските а не руските интереси.

28

Анонимен

преди 8 години

Русофилистичните да вземат да прочетат какво направи Сталин с таврийските българи.

27

Пешко

преди 8 години

"Надявам се на разум и от двете страни. Много години Турция и Русия са били първи приятели, да намерят начин да си оправят отношенията, така че и този път ще проявим търпение", каза още Борисов."Че то Боко им е сипал с балшой черпака бе

26

Анонимен

преди 8 години

Тоя смешен анадолски мустак за какво изобщо идва в България ? Не съм го канил у нас. Да си стои в анадола, където му е мястото.

25

малко въпроси....

преди 8 години

Давутоглу призна: Напрежението с Русия влияе на мира!А кой го създаде това напрежение? Кой започна да се прави на по-голям отколкото е? Кой ви нареди да свалите самолета? Защо го свалихте? Защо не изпълнихте правилата подписани от вас, като членове на НАТО. Защо не изпълнихте чл. 5 да искате разрешение от централата на НАТО в Европа, преди да пристъпите към свалянето на руски самолет? А защо после търсите гърбът на НАТО, като сте действали на ваша глава по нареждане на господарите ви? А?

24

Анонимен

преди 8 години

Турция е Азиятска страна с имперски амбиции която няма място в ЕС. Задайте си въпроса - Защо Европа изпадна в демографска криза и кой я предизвика умишлено. Нали в Европа има големи специалисти и мислители. Нека си отговорят на този въпрос.

23

исторически факт

преди 8 години

Гледайте какво правят турците в Ирак и мислете за България!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Бойко се е надупил на турция, защото ония държат 3 милиона бежанци в лагери и ако не им се изъплняват условията ги пускат. ТОва е изнудване

21

Анонимен

преди 8 години

samo Donald Trump

20

Анонимен

преди 8 години

До паломаТурция или Русия анексира Крим ?!

19

Анонимен

преди 8 години

Борисов питай Давутоглу кога ще ни платят 10 млрд долара за земите на нашите деди. Питай го защо подкрепя антибългарските сили в България, защо турската държава плаща организирани екскурзии на ДПС до Турция, сюнети и сватби. Питай защо подкрепят радикалния ислям и защо изкупуват земите ни.

18

Анонимен

преди 8 години

"Чичо Сам" развали комшулука на Турция и Русия. Мислите ли че Турция може да вземе решение сама за откровеннта конфронтация с руската армия? Целия този "цирк" около Сирия започва яко да мирише.

17

Анонимен

преди 8 години

Забравихте кой започна предизвикателни военни учения по границите си и нарушаване на европейските въздушни пространства, кой заплашва с ядреното си оръжие, кой анексира територии на други държави, кой изпраща зелени зелени човечета... Същите тези клатят мира , защото са се самоизолирали и запътили към държавен банкрут и както винаги им трябва външен враг!

16

Анонимен

преди 8 години

До ИСТИНАТАИстината е, че за 45 г Русия ни такова мамата многократно.

15

Анонимен

преди 8 години

Davut Oglu e iplomat istinski politik !!! ne e kato nqkoi kolegi koito se sirdqt isi iskat igra4kite nqma da igraqt ve4e