33

Анонимен

преди 8 години

51.Срещата се знае че няма да се състои , както стана и в Париж. И никой не го интересува !

32

Ха

преди 8 години

По скоро би трябвало да има по сериозна защита на потребителите у нас.Защото ментета не се произвеждат само в Турция.Би трябвало да има някакав по дълъг тестов период и ако продуктът изяви някакав дефект купувачът да може да го върне.Тогава търговците биха се замислили какво и откъде внасят.А те знаят перфектно кое какво е !Като цяло обаче вярно е,че европейските стоки са по качествени от турските.И си струват парите.

31

Анонимен

преди 8 години

42.Че Путин не иска да му се извиняват. Той няма да се срещне с Ердоган , планирана е среща от средата на ноември, когато Ердоган е бил в Москва да се договарят , на срещата на Г-20.И какво е толкова важно да се повтаря и повтаря само в българските новини. .Кой го интересува санкцийте,това засяга турските производители , Русия им е бил голям пазар , сега не е !

30

До 45

преди 8 години

О, вече турските *** даже и в Ирак не ги щат! След навлизането на башибузука и в Ирак и там им обявиха ембарго на стоките. Да им е честито на турчулята!

29

турчин

преди 8 години

Турчин носител на нобелова награда има. Българин да се чували. С омраза и лъже патриотизъм нищо не се постига. Когато се почне да се работи по 16 часа и не се краде страната ще се оправи.

28

34-ти

преди 8 години

Ако трябва да избираш между немски и турски инструменти ти кои би избрал?Защото аз като видя немските и не се замислям.А точно заради турските авто и електрочасти ще проклинам турците докато съм жив!Ако някъде по света има антиинженерна мисъл това е само в Турция.Турчин прави добре само баклава и локум!Затова да е жив и здрав Путин!Може да не е идеален,но заради ембаргото на турски *** му казвам БРАВО!

27

Анонимен

преди 8 години

***, дето турците си произвеждат да ги внасят в Ирак и Сирия ( ако им ги приемат ).

26

Анонимен

преди 8 години

Аз си купих турско произведена чанта ( скъпа ) и същото лошо качество . вътре са й сложили картон . От влагата навън при дъжд, , циповете не се затварят !Да спрат да внасят турските *** !

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38 Не чувам Ердоган да се извинява на Гърците ..на Сирия ...на Ирак ....Даже Турция миналата седмица май войска прати в Ирак .....не ги чувам да се извиянват !!!

24

хе хе

преди 8 години

Малее..... направо се кефя като гледам как Ердоган се въри на шиш пред Путин......много турци в Турция също не харесват Ердоган !Тоя ще го отвеят соро!!

23

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа честно, блазе им на руснаците,че са се отървали от турските стоки.В днешно време по големи ментета от произведените в Турция промишлени стоки няма.Ако и нашият президент наложи ембарго на турски стоки направо ще живнем.По добре по скъпи,но по качествени инструменти,авточасти и електроуреди.Дори направеното в Китай е в пъти по добро от турското.В Китай инженери има,докато от турчин инженер няма да стане и след 1000 години.Ако не са САЩ и ЕС турците са гола вода!

22

Извод

преди 8 години

Ердоган се върти като мургавка магистралка--все повече става смешен в очите на света.Май усети че ще го гази Мечока-- а той на прощава.И още нещо-- Москва отдавнна на сълзи не вярва............

21

Истината

преди 8 години

Турция, докато не поднесе извинения за свалянето на руският самолет, ще има да си пати, а и извиненията ще трябва да са добре подплатени с други неща.

20

Факт

преди 8 години

Видяла жабата, че подковават коня и тя дигнала крак - това е Турция и Ердоган в сравнение с Русия и Путин.

19

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е изпаднал в делириум след отказа на Путин и е отказал повече да яде рахат локум и да пие шербет.

18

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е най-големият кошмар на Путин. Не му дава минута покой, вече никакви транквиланти не помагат на джуджето, от 2 седмици ходи като трескав и не е имал и 5 минути спокоен сън.

17

Анонимен

преди 8 години

До Слава Укран !Като си спомня знаменитото писмо на казаците до турският султан----излиза че сегашните урки са позор за предците си......Намери писмото в нета-- и тогава пиши че подкрепяш турците...Че ако те чуят дедите ти----ще ти откъснат кратунделката....

16

Анонимен

преди 8 години

Путин отмени планирана среща с Ердоган, защото баклавата на Путин се вкиснала.

15

Факт

преди 8 години

Нормалните българи подкрепят Русия в конфликта с Турция, въпреки че официално Турция е член на НАТО и наш атлантически съюзник. Все пак 500 години робство не се забравят, както и че Русия ни отърва от турското робство.

14

Слава России

преди 8 години

Гледам напоследък статии по повод сриването цената на нефта как видиш ли руснаците ще умират от глад. Искам да се запитате:с помощта на кого ние и нашите деди и деца не надянаха тюрбаните. Със сигурност не с помощта на Нато. Замислете се къде сме ние? След 26 г. преход? Руснаци и китайци глад няма да ги уплаши. Да му мислят Норвегия Оае където надницата за час е около 20 евро. В Норвегия затвориха кладенците щото е нерентабилно. Имали били запаси от гущери. Те ще свършат. Руснаците не ги мислете