6

ГЕРБЕР

преди 8 години

Радане извъртяха те не само защото си слаб играч ами и защото тия покрай теб са продажници, а относно ББ - нямаше моралното право толкова открито да играе с Пеевски. Разочарован съм.

5

Анонимен

преди 8 години

Радане от *** знаме не става.

4

Х

преди 8 години

Кънев,защо въобще преди 13 месеца се съгласихте да бъдете брошката на ривера на мутрата, да се пъчи в Брюксел да се прави на демократ и вие да му сте гръб. Не знаехте ли че вълка козината си мени,но нрава не. Не го ли чухте,че той обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици КАКТО СТАВА В РУМЪНИЯ.

3

Запознат

преди 8 години

Да видим сега Радан по кой път ще продължи ,по този на Едвин Сугарев или Филип Димитров,аз залагам на Сугарев.Твърде е психически лабилен и много глупашко наивен наш Радан.

2

Хризантема

преди 8 години

Кънев, Кънев, сериозни реформи се правят с достатъчно силна подкрепа и авторитет на тези, които я предлагат. Може и да е правилно това, за която настоявате, но не може с мижавите си проценти да искате да стане на вашето. Стегнете се, явете се на избори и когато имате много повече проценти, тогава. Сега просто е глупаво и детински да се тръшкате.

1

Анонимен

преди 8 години

Време беше да се разцепят СДС-тата, отдавна не бяха се цепили