17

Анонимен

преди 8 години

Много са ми интересни от РБ нали без ГЕРБ щяха да видят управление през крив макарон с тяхните 5 %.,то Волен с всички медии срещу него събира повече гласове от тези маргинали.Сега ГЕРБ били мафия ,ама една година седят на една маса с мафията нали и деляха държавната баница сега изведнъж станаха много принципни.

16

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА! МАФИЯ! Да изметем *** от Парламента!

15

Cartman

преди 8 години

Ако всички от РБ минат в опизиция и пренебрегнат изкушението за постчета, то те ще имат моя глас а сигурен съм и гласа на много други и автоматично ще се превърнат в смислеа опозиция предлагаща нещо различно на това статукво, което възтържествува вчера и ще ни държи, като държава от втория свят докато не се промени. Ако сега РБ се обедини и свали подкрепата си за Боко, то на следващите избори ще бъдат първа партия а герб, бсп и дпс да останат само с овчите си гласоподаватели с промити мозъци!

14

СС

преди 8 години

Нова победа за БГ мафията. :(Докога?

13

Анонимен

преди 8 години

Който не иска да не си купува ВИНЕТКА - тъй реше Дебелото Лили снощи

12

мини стър

преди 8 години

Новият правосъден министър ще е някой от Бистришките тигри? Или някой от Маргините?

11

ЧЕСТ

преди 8 години

Има останали нормални хора в мафиотската ТЕРИТОРИЯ България!

10

Анонимен

преди 8 години

За пореден път- браво! Дано да са се осъзнали хората за кого да гласуват следващия път... Аз гласувах за РБ и съм горд с избора си, защото са единствената нормална партия. За съжаление, корупцията и схемите надделяха. Нищо не е вечно обаче... Остава ни да се надяваме за нещо по- добро следващия път.

9

su 34

преди 8 години

tva e mafiotska dyrjava...uspeh na 3-te papi i negovata reforma za sudstvoto:))jalka Bylgaria

8

Иван

преди 8 години

Няма ли да напишете нещо за най-добрите джипове в страната - сливенските. Продава ги съученик на министър Танева.

7

Анонимен

преди 8 години

Тия аматьори от РБ не са разбрали май още ,че тяхните амер. господари ги пуснаха по пързалката май,не случайно Местан е настроен толкова евроатлантически напоследък,с просто око се вижда ,че РБ са твърде ненадеждни и с малка обществена подкрепа,твърде е рисково америте да залагат само на тях.

6

до 4

преди 8 години

Пичага, и аз съм гласувал за ГЕРБ, но не и последните 2 пъти. Навреме се усетих на кого служат и че гласувам ли за тях предавам ценностите, в които вярвам. Всеки може да сбърка, въпросът е да си вземе поука. Поздрави!

5

Запознат

преди 8 години

Айде бягай да ревеш при чичо ти Сорос,това *** да говори за борба с корупцията е като на Р-А-Д-А.дълбоката да и забранят да харесва мъжки дупета.

4

Анонимен

преди 8 години

Повечето медии се държат от "тъмната страна", та очаквам яко очерняне на депутатите от ДСБ - Христо Иванов и Радан Кънев. И така, докато не остане никой в опозиция, тогава ще ни пробутат някаква фалшива опозиция, конците на която се дърпат пак от сегашните управляващи. Нормалните избягаха, останаха малко честните хора, няма как партията на Радан Кънев да пребори с гласовете си всички полуграмотни хора, които гласуват под срой и страх.

3

Анонимен

преди 8 години

КОЛКО МНОГО СИ ПРАВ. МНОГО ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ И МНОГО РЯДКО СРЕЩАНО ДЕЙСТВИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК. ПРЕДИ ВУЧКОВ ,СЕГА ИВАНО И РАДАН ВСЕ ДОСТОЙНИ ХОРА ,КОИТО ИСКАХА НЕЩО ДА ПРОМЕНЯТ СИ ОТИВАТ И КАК БОРИСОВ ДА МЕ УБЕДИ ,ЧЕ НЕ Е ОТ КРЪГА КОЙ ? ХИЛЯДИ ПЪТИ СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ТОЛКОВА ПЪТИ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ !

2

лол

преди 8 години

Цаца Хътянина и Империята победиха.

1

Реално погледнато

преди 8 години

Съвсем ясно се видя, че единствената партия в България, която иска положителна промяна се казва ДСБ.