39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 114Щото и на нейния началник ББ му е толкова акъла, колкото на тебе. Нали предричахте че Украйна ще умре без руски газ, ток и въглища. Нищо такова не се случи. Единствените части от Украйна които наистина умряха са Крим и окупирания Донбас.

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 112Краварите ще са в Куба. Няма да идват тука да ти бършат русофилските сополи я. Ти гледай Европа, по другите континенти недей да шариш.

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 108Ами къде ще ходят колхозниците и миризливия им цар. Те са стигнали до такава безизходица че Турция може да ги накара за кефа на Ердоган путинарите сами да си свалят самолетите за да му направят огнено шоу за новата 2016 година. Само дето се репчиха като побеснели песове срещу Луната.

36

Анонимен

преди 8 години

Смяна на опорните точки нещо. От както обедняха и се скараха с башибозука Бг е добро място за почивка.

35

Стиви

преди 8 години

Аре нема нужда от миризливи колхозници по Българското черноморие, къде са тръгнали рашките да ни се натискат - не виждат ли, че никой нито ги иска нито ги кани в България!

34

Анонимен

преди 8 години

Ex какво нещо е политиката!Тука биха шута на двама-трима евроатлантически *** и туризма с Русия потръгна!

33

Анонимен

преди 8 години

Неееее-ееМа, всъщност дреме ми. Отдавна не почивам в България.

32

Пука ми за вас..

преди 8 години

....аз летувам в Гърция!Със ***, кочини и помии --не общувам!

31

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 64Тъпир, ти чете ли статията?! Не руснаците се молят на Ангелкова да дойдът в България, а Ангелкова е в Москва и им се моли те да дойдат.

30

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 60,То аз като гледам, доколкото става ясно от статията, не руснака е дошъл тука да ни моли да приемем руските туристи отново, ами нашата министърка е отишла да му се слага в Москва! Явно, в случая, нашия интерес е по-силен от техния!

29

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Нека идват рускините на морето ,бе....ха,ха,аааааааааааа..ТЪКМО И ТЕ ГОРКИТЕ ШЕ ГЛЕДАТ ТУРСКИ ФИЛМИ!..И НА ТЕХ ИМ Е ДОШЛО ДО ГУША ОТ РУСКИТЕ ТЪПИЗМИ ЗА ВОЙНАТА/ВСВ/.!!!!!!

28

факт

преди 8 години

Сороистчетата ревнаха..щото е добре и за България и за руснаците.

27

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...ама Те-- ромчетата , много се радват на тая новина...ха,ха,хааааа...Ше учат руски целата зима ,бе...!Вече знаят , как е и... "водка"-- на руски.

26

Анонимен

преди 8 години

Туристите ще дойдат, няма как да не дойдат. Пари абаче няма да харчат. Нема паре!

25

АМИ , ДА....

преди 8 години

....ТО, НА ФЕКАЛНИТЕ ВОДИ У НАС ....САМО РУСНАЦИТЕ СЕ РАДВАТ...И СЕ ЧУВСТВАТ , КАТО У ДОМА СИ...!УМНИТЕ И ЗАМОЖНИ БЪЛГАРИ , ХОДЯТ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!!!

24

Анонимен

преди 8 години

В замяна на това пък ще могат да си летят с военните си кофчези над България колкото си искат. Нищо че сме в НАТО.

23

RUSSIA

преди 8 години

До Анонимен 47Слава На Бога. Ти си умен човек!

22

бай иван

преди 8 години

И ся к'во. Ще дойдат пак туристи и нашите мутри пак ще завитаят в облаците колко велики бизнесмени са. А в същото време във всяка една емисия в новините ще има репортажи за фекални води, плажове без свободна зона и чадъри по 50 лв на ден. И така до следваща година.

21

До 24

преди 8 години

Българската министърка е отишла в Русия да уговаря руснаците да идват у нас, което е първото смислено нещо, което сегашните управляващи правят, а не са дошли руснаците да се натискат за българските курорти. Руските туристи са на 3-то място в света по харчене на пари за почивки и туризъм и са желани навсякъде, защото много курортни селища се изхранват от тях. Няма други *** като българите, които да казват: "Не ви искаме парите". Ти си един от тези ***.

20

RUSSIA

преди 8 години

До Анонимен 42Ето и седят в своето блато!