39

Анонимен

преди 8 години

До VB"Не сме безгрешни, но сме истински... нали" Тази песен Ивана му я е пяла на уше ...... а льохмана ни я пробутва за хит ?????

38

16 000 000 000

преди 8 години

+ 5 300 000 за новата година заеми на гърба на обикновения българин !Гарантирано от ГЕРБ !

37

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Този мало.умник на снимката ще остане в историята като премиерът, който забрани на българите да пият ракия и да ядат сланина ! :)

36

Анонимен

преди 8 години

ПРОЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНИЯ АБЗАЦ И ОТГАТНЕТЕ НА КАКВО СЕ НАДЯВА БОРИСОВ...МАЙ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ДОКАТО Е НА ВЛАСТ ЗАЕДНО С ПЛЕВНЕВЛИЕВ ТО НАДЕЖДИТЕ ЗА ТОВА СА МУ СА САПУНЕН МЕХУР...

35

Я не ме ядосвайте бе

преди 8 години

Нямало стабилност ???Не теглим ли стабилно заеми ???Не правими ли хиляди стабилно безработни ???Държим ли стабилно положението никой да не се пенсионира ???Стоят ли стабилно дупките по разрушените пътища ???Не ви ли правим стабилно луди с данъците и таксите ???Не ви ли вдигаме стабилно цените ?Не ви ли държим заплатите стабилно ниски ???Не ви ли отказахме стабилно да не ходите на лекар ???.... не ме карайте да ви изброявам още ! Толкова сме стабилни че направо не ми се говори !

34

Gaz 380BGN

преди 8 години

Zaslujeni sankcii - za tarpenie.

33

VB

преди 8 години

"Не сме безгрешни, но сме истински... в Европата"Това от някоя чалга песен ли е?

32

Казасов

преди 8 години

до "до Казасов"-в един ред от 10 думи имаш 5/ПЕТ/грешки.Обмена е безмислен.

31

Анонимен

преди 8 години

Браво, Бойко!Мачкай смотаняците!

30

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов се е заклел във Вярност на Ислямска Държава..Борисов и неговите колеги Ердоган и Ал Багдади са шпиони на САЩ и ционистите.

29

Анонимен

преди 8 години

Кое Ви е истинското бе *** - цялата гепаджийска партия е за затвора!

28

do Казасов

преди 8 години

ае *** смотан, ходи си прибери 10-те лева от ББ като толкоз го любиш!

27

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАПак са те излъгали !!! Света, т.е. ние интегрираме само ония които са мнооого далеч в развитието си, т.е. като теб !!! Не може от кроманйонец да станеш човек !? Ние само ви учим на основни хигенни навици, и що годе членоразделна реч, но и това трудно ви се отдава !? И накрая като видим че от вас нищо не става, ви казваме - хайде бегай - вече си интегриран, а пък вие се скъсвате от радост !?

26

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов: Много е важно да не надскачаме егото си!Никои не може да скочи толкова високо

25

Анонимен

преди 8 години

Ох, няма ден без да ни залее глупостта на Бай ***!!!Няма почивка за нас, трябва да ни се напомня, какво чудо ни управлява!!!

24

Казасов

преди 8 години

До неразбиращ-Борисов е политик,Премиер при това и е длъжен да говори.Това говорене е насочено и навътре и навън,за Европа и света.А иначе ,за другите хора важи правилото,че нищо така не издига авторитета,както мълчанието.Ноо,предполагаме,че и Борисов не ни казва всичко,защото престижът не може да съществува без тайни.

23

pet

преди 8 години

За каква стабилност говорим:-растящ държавен дълг;-държавата най-лош инвеститоор не плаща на фирмите-наарод докаран до просешка учас

22

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАhapovete si pii po chesto

21

akud

преди 8 години

кое его да не надскачаме г- д Борисов. това .че една пенсия е по- малка няколко пъти от една помощ за определено малцинство и мигранти или за това. че определеното малцинство е оздържано от Българите. ???????????????????????????

20

Анонимен

преди 8 години

Бойко тактично напомня да не забравяме къде ни е мястото и ЕС - задния двор на Европа, депо за евтина работна ръка и износител на труженички за публичните домове на запад. Това е положението драги евроатлантици, не се опитвайте да надскачате егото си, това ви е отредено от вашите по-старши партьори!