17

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

преди 8 години

КЮРДСКИЯТ ВЪПРОС да се реши като се въоръжи кюрдския народ за освобождение от НЕООСМАНСКА ТУРЦИЯ

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24да не е била рускиня? Само те разправят такива хубави приказки

15

от вермахта

преди 8 години

Германските разузнавателни самолети ще предават снимки на кюрдските позиции на Турция, за да могат турците по-точно да бомбардират кюрдите.

14

Анонимен

преди 8 години

американците удрят по Асад? Това ли е борбата срещу тероризма? Какво е това лицемерие? И сега ли ще им се радваме?!

13

заповед

преди 8 години

На британските ВВС е дадена заповед да не закачат колоните от цистерни с нефт от Ирак и от Сирия за Турция, да заобикалят позициите на ИДИЛ и да удрят предимно по сирийската армия.

12

не е вярно

преди 8 години

Не е вярно, че ИДИЛ няма военно-въздушни сили. Това са ВВС на САЩ и на Турция, които неприкрито подкрепят главорезите от ИДИЛ. В това число бомбардират и сирийската армия.

11

АГРЕСОРИТЕ от САЩ

преди 8 години

показаха истинските си цели - ГОЛЯМА ВОЙНА

10

Войвода

преди 8 години

До номер 11 : Ти го каза най-вярно!!!!! Всички да прочетат коментар номер 11, моля ви! Това е жестоката истина и който не я е разбрал до сега, значи няма и една мозъчна клетка!

9

Анонимен

преди 8 години

да се готвят алкохолиците в Латакия :)

8

болници и сватбари

преди 8 години

Обамата е унищожил повече болници и е убил повече сватбари, отколкото всички останали носители на Нобелова награда за мир, взети заедно!

7

Да повярвам

преди 8 години

Западът претендира,че използва високоточни оръжия...Лошото е,че окото зад прицела ипръста зад спусъка не са високоточни,а бизнес и политически ориентирани...Абе купон да става,ама искам като ме заблуждават,да е красиво,достоверно...

6

Сега е ясно вече

преди 8 години

Сега разбирам какво разбират под "терористи" и под "приятели" в Сирия англичаните и американците. Под "терористи" разбират законно избраното с демократични избори правителство начело с Асад, което защитава мирът между религиите и земята си, а под "приятели" разбират ислямистите на албагдади, които режат глави, снимат се с отрязани глави, убват с камъни, разпъват на кръст, горят хора в клетки, давят, убиват с камъни, но и продават евтин петрол на американци и англичани чрез ердоан и сина му.

5

Арнолд Шварценегер

преди 8 години

От както САЩ "сформира" коалицийката, за една година, ИД се разрастна двойно или тройно. Питам, как така най-мощната, най-модерната и най-великата армия (според тях) не успява да се справи със шепа терористи, имащи 10 думи в речника, 2 от които са Аллах Акбар? Отговорът е *** - дружки са. САЩ подкрепят терористите, точка.

4

Войвода

преди 8 години

Добре дошли в Третата Световна!

3

Тинев

преди 8 години

Де се е видяло майка да бие детето си?Та и САЩ да бомбардират ИД!Докато честните хора по света не се вдигнат и избият терористите от САЩ, те ще ни бомбардират винаги.

2

Анонимен

преди 8 години

ХахахаххаИ ко се оказа, че тая коалициика си пази терористите. Е то ясно, що пари изляха да ги създадат, не могат ги прежалят лесно тия кинти.

1

Анонимен

преди 8 години

опа, гафче