101

Анонимен

преди 8 години

Русия що не спря газа за анкараразправят вицове за доматище купува който иска петрол откъде си пожелае то и марешки от там купува за мен е добре

100

до 172

преди 8 години

До Анонимен...Ти първо се информирай кой е главният редактор на Ехото в Москва----и откъде взима пари за медията си--от същите НПОта както в България....Само че там са сменени имената---РХК...Америка за Русия ..и т.н....А тоя редактор изпадна в истерия,когато разбра,че Русия изгони преди две седмици Сорос от страната си--та тоя редактор тогава съвсем откачи---даже написа,че руснаците са заложили атомна бомба във американският вулкан Йелустон........Та тъй пич--чети повече и поне малко мисли...

99

Анонимен

преди 8 години

А какво прави Башар Асад ?Купува петрол от ИД , защото петролните полета са в тяхни ръце, преработва го и го дава на Русия за да може Русия да бомбандира Противниците му ???? Това какво е ??????

98

До 165 и 166

преди 8 години

а до другите ....Когато в българите започват да събират пари и закупуват оръжие като подготовка за Априлското въстание за освбождение от Османското господство, тогава какво е било това, а и сега ??? Не са ли били "терористи" за османлийте и за империята им ???Знам какво ще кажете - НЕ, НЕ СА БИЛИ ТЕРОРИСТИ !!! Защото са българи, и е било за родината ни ????А тези които сега воюват в Сирия и искат свободата си, те да не би да не правят същото ????

97

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 163Това извадка от Американската мечта ли е?

96

НФБ

преди 8 години

До РумбоОКАЗВА СЕ ЧЕ САЩ Е ПОСРЕДНИКА ЗА ПЕТРОЛА...

95

Анонимен

преди 8 години

За какъв тероризъм ми говорите бе 165 и 166 ??? Вие изобщо в час ли сте, или за 16 сребърника сте готови да говорите глупости до припадък ??? Тероризъм ????

94

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха, тези нaглеци се излпъзват като мокра връв!Нищо, ФАБ 500 не разбира от посредници...

93

Анонимен

преди 8 години

Турция си е права ! Така се прави икономика ! Агресивно, твърдо ! До като можеш да смучеш ефтино - смучеш !!! Щом можеш да продаваш оръжие и се купува - продавай ! Щом можеш да купуваш ефтин петрол - купувай ! Политиката в икономиката няма работа ! И ние произвеждаме оръжия които се продават, и също се внасят в Сирия и Ирак, но и ние печелим от това ! Печели и държавата ! Разликата е само в това че Турция развива икономиката си с тези пари, а у нас потъват !!! Изчезват !?! И знаем къде !!!

92

колибри

преди 8 години

Е, от този по-голям резил не беше ставал ! Признават с една дума! Посредникът не ги спасява.

91

циника

преди 8 години

според мен Щатите бяха изиграни много жестоко от Ердоганя и саудитско-катарските ур.оди. Но да си изпият горчивата чаша до дъно!

90

Анонимен

преди 8 години

Путин е голяма работа. Успя да накара Щатите да признаят, че контрабандния петрол влиза именно в Турция. Всеки оттук нататък има глава на раменете сам да прецени дали е възможно през турско КПП, охранявано от армия, да минават стотици цистерни на ден без знанието и разрешението на властите:). Щатите в момента са бесни, защото хем хем са злепоставени от съюзника си, хем се налага да го защитават.Ердоганя и неосманизма е вече труп!

89

Айде бе

преди 8 години

Тия много добре знаят,че никой няма да им повярва,ама са толкова НАГЛИ,че ще изкарат,че тях майка не ги е родила

88

Анонимен

преди 8 години

А трябва ли въобще да се продава краден нефт....щом САЩ го правят сигурно е феърплей...:)

87

циника

преди 8 години

голяма уста има тоя ердоган. Когато се обърна с насочен хпръст към Путин с искане да му бъдат доказани твърденията, че купува петрол от идил и че ще си подаде оставката след това, ердоганчо не се сети, че в москва в момента управляват чекисти, които са печени именно в намирането на доказателства - ако трябва ще му докажат и марката на бельото което носи:)ердогане, голям автогол си вкара, че и Щатите злепостави:)

86

Румбо

преди 8 години

Чрез посредници?Да-а-а,така звучи много по-приемливо и демократично!Чрез посредници всичко е наред,особено ако са американци!Както оръжията,които заминаваха за ИД от България!Добре че единия посредник се срещна със Създателя,та разбрахме какви ги вършат тия синковци!Все пак,благодарение именно на Русия тоя бизнес тръгна надолу,така че всичко е наред,ревете гад.ини!

85

Анонимен

преди 8 години

Американците са с фесове, защото турчин ги е открил първи.

84

Анонимен

преди 8 години

...и в Турция Сем. Ердоган купува петрола от посредниците. Ясно е, че нито Турция, нито САЩ се борят с Исломска държава, а по-скоро са оцеляването й.

83

Анонимен

преди 8 години

Хаха.. На нашата граница не може една торба прах за пране да вкараш незаконно, а на сирииската вкарват тонове петрол незаконно :)))). Такава тъпотия само американец може да каже. Защитават ги защото и те са в кюпа

82

Айде бе

преди 8 години

Не думате бе, великата Турция с втората по големина армия в НАТО няма да контролира границите си,така че контрабандистите да си прекарват безпрепятствено по стотици камиони на ден.Това НАГЛЕЦИТЕ на да не го разправят на децата от детската градина,г.а.д.н.и. създатели на тероризъм.