31

ха-ха-ха-ха-ха

преди 8 години

Ха-ха-ха, Путиту голям беееееее, ха-ха-ха. Сам се изолира от целия нормален свят и се изпокара с всички. Това само един аутист с болен мозък го умее така добре. Ама пък какво му пука на него, че сега народа му хептен няма да има какво да яде, той нали е най-богатия в света с 200 милиарда лични пари, важното е да задоволява болните си амбиции, те колхозниците са свикнали на глад, мор и деспот, ще го преживеят, ха-ха-ха, само водка да има, евтинка и всичко е ОК

30

Анонимен

преди 8 години

Когато подписвахте договора за Турски поток Ердоган да не беше тогава християнин?

29

Анонимен

преди 8 години

И пак за показното назидание - Турския поток трябваше да мине на трийсет километра южно от българо-гръцката граница - един вид, яжте ни "химикалката", за вас няма. Турската АЕЦ трябваше да е само на седемдесет километра южно от Резовска река. За турците тока, за нас радиацията, ако нещо стане. Ти как му викаш на това? Гонене на карез му викам аз. Който какъвто го вади, от такъв умира.

28

Анонимен

преди 8 години

Виж ги бе, виж ги как любовно се усмихват на снимката! Миналата година, като решиха да ни покажат кои са и за назидание, се прегърнаха с турците и кръстих потока Турски. Русия и Турция зад гърба на България. Освободителят и поробителят - заедно. А сега - турците лоши, та лоши. Били в НАТО, обърнали Света София на джамия и търгували с ИДИЛ. Ами те и миналата година правеха точно същото. Ама тогава бяха добри, а сега са гадове. Тя Русия не го подарява газа, продава го за пари. Няма газ - няма пари

27

Анонимен

преди 8 години

Статия, изсмукана от пръстите. Повтаря същите неща отпреди 2 дни, без нищо ново.

26

Анонимен

преди 8 години

Много неща могат да се кажат за "българите" подкрепящи турция в тази случка

25

Анонимен

преди 8 години

Турция си играе с огъня и за пореден път доказа че въобще не е зайнтересувана от унищожението на ИДИЛ!Да свалиш руски самолет,летящ по границата и то в гръб е доста подло!А колко този самолет е навлязал в Турция при положение че е свален над Сирия е друг въпрос!

24

Анонимен

преди 8 години

Русия много добър военен отговор може да даде на Турция-две руски подводници могат да нанесат непоправими щети на турската държава и никой и нищо не може да ги спре!Но това би означавало трета световна война и край за всички!Путин за разлика от феса е умен политик и мисли какво прави!

23

Анонимен

преди 8 години

ЛилиПута много нагъл! Не стига, че с Асад купуват петрола на ИД, но и обвинява синът на Ердоган, като първо "терористите" на снимката до него бяха "членове на Ал Кайда", после станаха от "Ислямска държава", а накрая се доказа, че са нормални ресторантьори. С две думи казано: Крадецът вика "Дръжте крадеца".

22

Анонимен

преди 8 години

Турция досега се снабдяваше с руски газ по два газопровода, като потреблението и беше на това след Германия. Путин като врътне кранчето, турската икономика ще трябва да работи на ***! Защото нито Набуко, нито Tanap, ги има построени.Та кой е най губещия? Да не говорим, че турция зависи на 90% от руските метали и дървесина. За туризма няма да го споменаваме.

21

Анонимен

преди 8 години

Ероган за момент си помисли, че може да играе на масата за големи играчи, но той е по-скоро от категорията на нашия Бацко.

20

Жоро

преди 8 години

Нашите управници, да вземат пример от турските и при следващо нарушаване на въздушното ни пространство, да действат а не да се обясняват.

19

Анонимен

преди 8 години

Полша отказва доставката на ЗРК Пейтриът, на стойност 4 млрд. долара. След презентацията на руските Калибри, поляците проумяха, че няма нужда да дават милиарди, за нещо което няма да ги спре.

18

Анонимен

преди 8 години

Eрдоган си заминава, направиха му номер както неговите военни, така и Щатите, защото Реджеп стана много влиятелен и претенциозен, повярва си, че е велик политик, едва ли не султан, а това пречи на Великите сили. Следват избори, които той ще загуби и хоп - Русия и САЩ си поделят Близкия изток като сфери на влияние на цената на един самолет и живота на руския пилот. Ердоган усеща какво му готвят и се върти на инат, но няма вече, наигра се в голямата политика и ще си ходи.

17

до 15

преди 8 години

Много неща. Специално съм опитал от хранително вкусовата промишленост. Моя позната китайска стюардеса ми донесе цяла чанта с сладкиши и тестени изделия с отлични вкусови качества , във вакуумирани и в изящна опаковка която привлича окото на потенциалния клиент. В България само опаковката не са способни да направят а качество на продукта не ми се говори. Няма как да ти покажа фото за да се убедиш.

16

Анонимен

преди 8 години

Всеки си избира каква позиция да заеме,руснаците ще направят всичко да предизвикат сътресения с цел увеличаване на цените на петрола на световните пазари,а къде сме ние ,отговора е лесен в лудницата.

15

Анонимен

преди 8 години

Доган или Ердоган??Няма значение, все е ***.

14

Анонимен

преди 8 години

Боко като се връща от Китай да кацне в Москва и да помоли Путин да върне Южния поток! Няма по-удобен момент. Но мечтии! Нали трябва първо да пита шефа зад океана. А той ще каже: No!Как не имахме Орбан за премиер.

13

до номер 5

преди 8 години

не гащите синко шалварите, шалварите е напълнил Ердоган

12

до 1

преди 8 години

Пишеш Северна Кореа но те произвеждат неща които ние никога няма да произведем , защото такива *** като теб могат да произвеждат само ла.на.