9

Анонимен

преди 8 години

Ако хомеопатията лекуваше нямаше да се нарича алтернативна медицина а само медицина.Хомеопатията е една измама, присвояваща резултатите на работещата имунна система.За тежките състояния обаче може да питате лекарите в спешните отделения в какво състояние идват лекуваните с хомеопатия пациенти.

8

бай Тъпчо

преди 8 години

Ееее кво прайте бе момци и моми та днеска за болести разпраяте-то докторите са за туй бе да ви разтягат лакардии та да одите при тех,балдъзата бе,оди при докторката Емилова та десет деня рупала банани и ябълки и захар хич немала ама като си дойде и почна си яде кат хората и скокна захарта до небото та сега дважди повече цярове пий и да я питаш защо одила тамка пари да дава гладна да седи,а пък от мен да знайте,че най-големото зло на човекът са дертовете бе,има ли рахат и спокойствие-болести нема

7

Анонимен

преди 8 години

Колко да е евтино? 3лв за дестилирана вода със следи от нещо си.

6

se

преди 8 години

Началото на Хомеопатията е в Германия и от прочетеното в много издания е доста съмнителна като алтернатива на традиционната медицина.

5

Анонимен

преди 8 години

Бих се съгласил с лекарката, но до известна степен.В хомеопатията има разтвори разредени до теоретично изчислено по-малко от 1 молекула активно вещество.Те твърдят, че водата пази "спомена" за това вещество.При положение, че водата им съдържа примеси от рода на нанограмове, т.е. с пъти по-високи от тяхното "активно" вещество, за каква памет ми говорят?Дори вода за специални нужди на електрониката, съдържа примеси, а тяхното "С=12" е 10 на "-24" степен разреждане.Техният ефект се казва ПЛАЦЕБО.

4

Анонимен

преди 8 години

На скептиците предлагам при настинка или грипни и парагрипни симптоми да ползват "на майтап" инфлуцид и/или осцилококцинум. А при проблеми с дишането, независимо от етиологията и диагнозите, да пробват с по 0,3 - 0,5 г. нескафе на прием дори и през нощта, до 3 - 5 пъти на денонощие. При по-тежки оплаквания - чаша зелен чай. Щу останат приятно изненадани! Впрочем, лечението на каквото и да е с билки, които в много случаи наистина лекуват, по същество е близко до хомеопатичните средства.

3

Анонимен

преди 8 години

Човек който продава хомеопатия едва ли ще признае че тя не "прави" нищо. Това е все едно да си отреже клона на който стои.

2

Анонимен

преди 8 години

Щом това са силно разредени разтвори, защо тогава "Боарон" продава толкова скъпо 3 грама захар и 5 грама водица? Шарлатани.

1

Анонимен

преди 8 години

при Волен не