63

Шаран_БГ

преди 8 години

Кое, как, че и защо -- не знам и не разбирам! Факт е че голяма част от парите за комшиите, отидоха в джобовете на техните управници.Нашите "деца на революцията" /синове и дъщери на най-големите в социалистическа България/ много харесаха живота им. Обмениха опит и знания и хукнаха да правят /нарекоха го отначало "перестройка" / промяна. Е подмяната стана ! Сега коилективно ще давим бежанци.....

62

...

преди 8 години

Браво. Ето така трябва да ги посрещат. Това не са бежанци, разберете хора. Това терористи които използват бежанската криза в Сирия и навлизат в европа. Браво на гърците, пукайте им лодките. Те нямат работа тук, не искаме да се взривяват на всеки ъгъл, не искаме да се ислямизира европа.

61

Huk

преди 8 години

..Gurcite..podli..jestoki..ubiytci !! Vasiliy bulgaroubietca....otnovo pokazva zubite si..

60

каймакАМ

преди 8 години

Още по странно е че дори държави като Русия и САЩ знаят как да сеспре ввсичко това , но не го правят. Ако не фигурира Асад например , повече от половината бежански поток , не би съществувал. Турция не може да угажда и на двата лагера , до безкрай. Затова , Турция вече 10 години търси своя път.

59

Тодор

преди 8 години

Турция унищожава парпортите на двихадистите, изпраща ги до границата, организирано. Еми Гърция трябва да сртеля по джихадистите. Трябва да си защити границата.

58

каймакАМ

преди 8 години

Дано да греша , но парите наречени еврофондове , също предвещават неспокойно бъдеще. Пари са това. Щом си ги взел , един ден трябва да се връщат.

57

каймакАМ

преди 8 години

До там се стигна ,че 80 % от дълга който вземаха , се манипулираше от германската военна промишленост. На ти пари , казваха германците , но ще трябва да купиш тази подводница и тези танкове. Сега вече всичкото купено от тях е старо желязо. И африканските страни не искат да го купят. Ей така хлътна Гърция с двата крака.

56

каймакАМ

преди 8 години

Гърците , най много сгрешиха през 80 - 90 те години. Трупаха оръжия срещу заеми с големи лихви , трупаха. ... имало е заплаха от изток !?! Задлъжняха на Германия до шията . Тогава в НАТО , международната дисциплина беше задължителна и война между двете държави беше изключена а те лудо се превъоръжаваха.

55

каймакАМ

преди 8 години

Миналия месец Турция предложи въздушен транспорт но Меркел мълчаливо отказа. Това е един вид месаж. Меркел желае пътуването да е по суша и в същото време използва Балканите и централна Европа като филтър. Който иска Германия , ще се поти.

54

каймакАМ

преди 8 години

Ако ги оставят да се удавят , скандала ще е голям. Това са поръчковите мераци на Европа и най вече на гжа. Меркел. Нея ше питаш. Финансира с оръжие всякакви групи за да текат бежанци. Още ли не го разбрахте

53

Анонимен

преди 8 години

И Турция играе една двойна игра, както винаги ! Не случайно журналисти питаха Асад, Турция не играе ли двойна игра ?Самия въпрос , говори че знаят и журналисти и правителства ! знаят най добре кои са от И.Д преминаващи за Европа и връщащи се в Сирия. Само като се напече положението и туко са видяли някой подобен !

52

От къде лодки ?

преди 8 години

101.Знаят че турския патрул ги наблюдава и ще ги спаси. Под тяхно ръководство ги сназбяват с лодки и ги прехвърлят в Гърция . И от там накъде ?За това ли Меркел им дава пари , дайте парите и вземете бежанците !

51

каймакАМ

преди 8 години

*** то това беше преди 3 дена . И хич не е първия случай. Колко пъти гръцките военни спукваха ботовете на бежанците , така че да не потънат изведнъж. Правят го , точно в момента когато отсреща наближава турски патрул и изчезват.

50

Анонимен

преди 8 години

Браво на гръцките граничари.

49

Ястреб Османлията

преди 8 години

Крайно време е да си вземем обратно земите, дето ги дадохме на тия диви балкански оборигенски племена като гърците и българите, вярвайки, че след 500 годишно усилено дресиране и третиране поне малко да сме ги опитомили! Но уви, дивото си е все още диво!!!

48

Анонимен

преди 8 години

Изверзи, гърците пак да излязат от НАТО, и турците ще им разкажат играта....Няма значение кой е грък или сириец, това е нечовешко, особено пък от моряк

47

Анонимен

преди 8 години

Значи турските военни са ги изпратили до Европа ,а после гърците да му мислят....смешни мюсюлмански трукове....стойте си в Азия,нямате работа в християнския свят....

46

Анонимен

преди 8 години

Научи се поне да пишеш бе *** свински...

45

Анонимен

преди 8 години

Аве да ги давят всичките!:-)Анадолците да не ми се правят на майка Тереза!!!Лицемери долни ... Само Живков ги оправяше тях ...))

44

Анонимен

преди 8 години

значи фесовете ескортират лодките с талибани към гърция така ли????и наш бостан реве да им се дават милиони на фесовете а????немското айше и то това прави!!!!гърцише пак добре че само я дупчат...а не ги взеха директно с носа през средата тая гуменячка