80

Анонимен

преди 8 години

Kakvi ushi ima samo toya diktator na snimkata ide mi da gi izqm

79

Анонимен

преди 8 години

Ruskata okupacionna armiya ot 4 dena bombardira mirnite turkmeni v Siria

78

Анонимен

преди 8 години

До До ТурчинTi kvo iskash da ni asimilirash li?balgarina si e balgarin,turchina si e turchin ,nie znaem toya vash film ,,vazroditelniya procces,,zatova ne davay akul

77

Путин

преди 8 години

"...се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели." "...спокойно можем да твърдим, че Българската държава никога не е съществувала, защото това е било преди 600 години, а вие нямате никакво право да говорите за 1300 години България."

76

Анонимен

преди 8 години

Турците ги видящме що са стока са по време на футболната среща между Турция и Гърция ,когато трябваше да се запази минута мълчание в памет на загиналите от терористите в Париж амуджите турчиля по целия стадион започнаха да освиркват и да скандират Алах акбар.Както и да го въртят глобалистите еврео-атлантиците Турция си остава една ислиямска уахабитска и сунитска държава която по нищо не се различава от Сау.аражбия

75

До Аз Малдив

преди 8 години

Няма такова писание от англичанин, не се ядосвай ;) това е едно измислено съчинение от някакъм майтапски сайт; даже няма претенции да е вярно, просто се публикува понеже звучало вярно. Някой *** го е написал с практичната цел да го цитират по форуми все едно е истина.Друг е въпросът че, българите наистина имат над какво да се замислят и защо такива писания звучат доста вярно, макар и измислени.

74

Путин

преди 8 години

"България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България.До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ."

73

ROM

преди 8 години

KOLKOTO PO DALE4E OT RUSKATA PIANICA I OT TURSKIA BASHIBOZUK TOLKOVA PO DOBRE

72

Аз Малдив

преди 8 години

До англичанин за Бъл...Ревеш, а - като яде кюфтетата не рева...Не приемам да ми чете морал член на държава, която е крала и направо обирала половината свят в течение на векове, посредством убийства, робство и войни!!!

71

До Турчин

преди 8 години

По света сте да (то кой ли вече не е). Познавам турци и знам че, никъде не се биете по гърдите да твърдите че, не сте от нацията на съответната страна. Казват че са етнически турци, да, но това прави всеки човек - казва си етноса когато го попитат. Само вие и само в БГ твърдите че не сте българи. В Канада сте канадци от турско потекло, в Австралия сте турски австралийци, само в БГ сте турци и толкова. Не сте българи от турско потекло, а именно турци. Остави етноса, напиши националността си - БЪЛГАРИН СЪМ, за да ти повярвам!

70

Анонимен

преди 8 години

Преди малко по Тв Алфа показаха записи на охраниотелни камери на които се вижда ,как в НБУ-нов български университет нахлуват група от така наречените (бежанци) от близкия до университета бежански разпределителен център и като влизат в НБУ същите скандират Алах акбар.Показаха и момиче-студентка която е била изнасилена в началото на годината ,но пак на случая като нахлуването в университета властите са покрили случая и не се дава гласност

69

англичанин за Бъл...

преди 8 години

""Българите смятат себе си за тарикати това е дума която трудно бих могъл да преведа на нашия език. Най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.Какъв, ако не ***, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измам..."

68

англичанин за Бъл...

преди 8 години

"Но как така ще попитате вие, нима няма нещо, което да обединява тези хора, населяващи тази територия, наречена България?Има, разбира се, те имат общи черти, но те не ги правят общност, не ги правят народ те са продажници, завистници и крадци. Те не се стремят да подобрят своето житие на тях им е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни.Те не се радват на постиженията на другите, а ..."

67

Анонимен

преди 8 години

Бранник бегай да се самовзривиш някъде за здраве и не ни занимавай, ислямистче бъзливо.

66

До Турчин

преди 8 години

"За един човек, най важно е родното му място :)))Да ти го обясня по начин който ще ме разбереш ????"---Ти не разбираш: за един човек е важна РОДИНАТА. Само за животинките е важно мястото. При хората нещата имат и духовно измерение.Излиза че не си част от българската нация и народ. Това е характерно само за вас, турците и то само в България. Навсякъде другаде сте част от нацията - ставате германци, американци, австралийци... Хубаво че, си го казваш поне. Крайно време е да го обявите публично

65

Анонимен

преди 8 години

Атакист, не се хаби, няма да излезеш на глава с човек, чиито мозък е програмиран от религията от малък. Ходжата като каже тука трябва да стане турско, и той ще го следва сляпо, без значение кое брои за родина.

64

Анонимен

преди 8 години

АтакистТи на какво си?

63

англичанин за Българ

преди 8 години

"Българите са най-простият народ на земята.Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува..Аз използвам думата народ в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие,..."

62

Анонимен

преди 8 години

Бойко президент.

61

АТАКИСТ

преди 8 години

до 77О.ли.гофреничний, аз за съвсем друго ти говоря!Ти и тур.ците като теб казват че Родината им е България, а в същото време мечтаят тук да стане турско...защото Турция е за вас истинската Родина, лицемер скап.ан! Разбра ли, чукан пр...ост? Все едно аз да съм роден в САЩ и да ми се родят от хамериканка деца и да искам един ден България да завладее САЩ. Разбра ли , к.а.вал у.мрял р.язан ?