25

защо стана така

преди 8 години

Германия е признала шериата - разрешила на учителките да носят забрадки в някаква провинция на Германия.И как се борят с исляма тия лицемери европейски ?

24

Анонимен

преди 8 години

Хем *** , хем страхлив !

23

Анонимен

преди 8 години

Дон тиквучии е премъдър.Терористите може и да ни подминат,ама тиквонии че ни изтепа по мирен път.

22

Анонимен

преди 8 години

Da s nahite nevidimi samoleti i onezi hopari v ba po 120kila voeni kadeto edvam hodiat ot debelina i gi interesuva samo iadene i spane i s nariazanite raketi

21

до евро идиотите

преди 8 години

През 11 век освен ,че исляма е на фронт ,макар и в Европа не е бил зад фронта- вътре в европейските територии .А ,да ви питам ,без да изселим тия хора от Европа,как ще се справим с тях?

20

Анонимен

преди 8 години

И как са се справили, кой не е решил, той не е влязал тука?

19

ха ха

преди 8 години

Глад и студ му е майката викаш 27 .Те в БГ всякаш са попаднали в ада. Знаете ли ,че хан Тервел точно тъй е морил аработе 717 .Глад и оня изпукали ,а като тръгнали да бягат се изподаливи в Мраморно море.

18

ето един въпрос

преди 8 години

Абе ние хубаво ще нападаме ,но...... Кой ще спре евроджихадистите с евро паспорти да ни взривяват? Пак нещо замазваме.Щото преди хилядолетия ,исляма не е бил на континента.Днес цяло поколение,че и две три майче са се настанили в Париж,Лондон ,Амстердам ,Берлин . Тях как ще ги приобщим към нашия закон господа и дами най вече ,защото техния закон е шериата.

17

Анонимен

преди 8 години

А ако бяхме учавствали нашите самолети щяха да падат директно върху главите на терористите.

16

Анонимен

преди 8 години

И какво като ни изпратят автомат.Какво ще му изследваме?Щом продаваме оръжие,независимо на кого,вероятността то да попадне в терористи никак не е малка.

15

ИДИЛ не в Европа

преди 8 години

Агент Тервел да финансира частна армия с парите от тракийските антики дето е взел .Да направи и той нещо за отечеството .

14

Край

преди 8 години

За тия калашници някой пак ще вземе да плюе по България а някой родоотстъпници ще вземат да се самобичуват че нащо оръжие е много по-нехуманно от американското. Българи никога не са хвърляли ядрени бомби върху градове с жени и деца. Българи не са изимисли газовите камери за индустриално изтребване на хора. Българите не са има роби до средата на 19 век. Българите сме изключително толерантен народ / понякога за съжаление/.

13

АЗ

преди 8 години

А КИНТЕКС КАКВО ИЗНАСЯХА ЗА АРАБСКИЯ СВЯТ...КОМПИРИ СИГУРНО

12

Пешко

преди 8 години

До атакистТе Воленка и Деска тъкмо беха сформирали отряд нали. Язък

11

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Това не го ли решава Парламента ??? А, Тиквоний ???

10

тТт

преди 8 години

"Премиерът съобщи, че в последните няколко дни на границите има "нула емигранти", тоест за все повече от тях било ясно, че България е държава, през която не може да минат безнаказано."ХАХХААХХАХААХАХА, а нелегалните канали?

9

Анонимен

преди 8 години

няма да участваме щот ни е страх и искаме някой друг да свърши работата. що е отнася до сидерката,той даже военна служба е скатал с фалшиво медицинско

8

Анонимен

преди 8 години

Уфф глупости. Какво им става на хората. С какво може една България да участва? С Миговете, за които още не е ясно кой ще ги ремонтира ли? Или с изност на *** и на псевдо крадци с скимиращи устройства, че да им крадем парите от банкоматите ли? Или да изпратим екип от мед. сестри и някой лекар, че да ги заразим масово със СПИН?

7

БАТКО

преди 8 години

ЦК НА ГЕРБ ДА УЧАСТВА СРЕЩУ ИДИЛ

6

Анонимен

преди 8 години

Бойко президент.