82

Чекист

преди 8 години

До Бай ИванАко погледнем реално нещата. 1-2 СВ и Атомната бомба, то европейците нямат стигане в избиването на хора... :))

81

Анонимен

преди 8 години

До Бай ИванТрябв да им се назначи првляващи от Европа и Сащ на тези араби

80

Бай Иван

преди 8 години

Когато учех история 6-7 клас ми е било чудно защо европейците толкова много са мразили арабите, а после и османците, е става ми ясно вече. Мир между тези 2 раси няма да има скоро.

79

дфгфдг

преди 8 години

Кунева ги иска бе, Бойко пък иска специално Африканци за бизнеса ни бе!Кой ще е виновен ако утре на ул. Витошка чуете къртечница и в зала Фестивална избият публиката!

78

Анонимен

преди 8 години

Решението срещу тероризма е атомна бомба в тези държави с ислямски настроения. Ако не се апраи това тероризм ще същестува винаги

77

Анонимен

преди 8 години

Ааааааа,няма да ревете сега!!!!!Искам всички статии за този атентат да се изтрият,защото ми действат психически,разтройват ме!!!Нали така????Искам снимки на ревящи жени с бурки,носещи малки деца на ръце,изнурени,изтерзани от дългият преход мъже,колони от бежанци-емигранти,пълни лодки с хора по брегове,ухилени физиономии вдигнали ръка със знак на победата,радостни,че най-после са се докопали да мечтаните земи на Европа!!!!Затова ви моля всички статии за Франция и Париж да бъдат изтрити!!!

76

Башар Ал Асад

преди 8 години

Саудистка Арабия, която е от основните спонсори на Джебхат Ан Нусра в Сирия също вече си плаща цента. Миналата седмица в Йемен въстаническа армия срещу проасадитския президент са превзели първият граничен саудитски град след като преди това са унищожили цяла ескадрила самолети.Да му мисли сега Саудитска Арабия, която има петрол, но няма боеспособна армия.

75

Анонимен

преди 8 години

Не злорадствам, но вингаи така става!Сидеров беше пърия по Алфа и колегите му, които АЛАРМИРАХА за тези нелегални имигранти и пришълци, че не са сирийци, че не са семейства и защо не остават в Турция!!Той е луд, лош и сега ще го арестуват! Не това е проблемът!Проблемът е че винаги се плаща за отричането на истината!!

74

ХХХ

преди 8 години

А сега да видим Меркел и тези които с възбуда приемаха "мигрантите" какво ще кажат ....и най лошото е че това е само началото ! Жалко че мирни жители ще страдат заради тия радикалисти които ни управляват ! Пределно ясно знаеха че бойци на ИД идват и ги пускаха ...защо ?

73

Анонимен

преди 8 години

Къде са дежурните плювачи срещу Русия?

72

Анонимен

преди 8 години

Гледам из facebook някакви "молитва за Париж" и др. глупости. Молитвата с какво ще помогне? Толерантността с какво ще помогне? Съпричастността с какво ще помогне? Какво му пречи да се случи и в София? Закона е ясен - Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Нека още приемат "бежанци". После що е стрелял нашия граничар. Не е да стреляш ами....

71

Анонимен

преди 8 години

Най големият парадокс е че Меркел и други европейски управници,след като разбраха е са подслушвани от америка,приеха с усмивка това и само цъкаха неодобрително с език.Това показва,че всички са подчинени на САЩ,даже и силните европейци.Жалко.......

70

Анонимен

преди 8 години

Дано света се освести и осъзнае защо се случва това. Да не се заблуждаваме, не е защото има терористи, те са следствие на водената световна политика за налагане на един модел, но от части върху всички. Докато има бедни и гладни, и душевно ни само буквално, ще има и ужаса не терора!

69

други са злодеите

преди 8 години

Хора, които могат да манипулират и обучават атентатори-самоубийци, се предполага, че не са глупави. Целта на такива хора не са 150 жертви, а отзвука и реакцията. Като реакция се очаква Франция да се включи по-активно във ВОДЕНАТА ОТ САЩ антитерористична коалиция. Запитвали ли сте се - защо няма атентати в Германия, където би било много по-лесно? - Ами защото Германия е безполезна, според международните договори тя няма армия.

68

Анонимен

преди 8 години

Още помним когато селяните в Коиловци, плевенско биеха френските командоси и парашутисти, обучавани да се бият срещу законната власт в Сирия...Сега защо се шокираме?

67

Анонимен

преди 8 години

Третата световна война е в ход. А Европа самоубийствено приема ли приема нови порции бойци на исляма....Меркел незабавно трябва да бъде сменена от поста си и разследвана за политиката, която провежда! Не може православаните християни да са враговете на Европа, а мюсюлманите, които ни третират като трета ръка същества да са на почит и с привилегии в собствените ни държави!

66

Анонимен

преди 8 години

Историята доказа,че в арабският свят трябва да има диктатура.Тогава там има ред,има успех и има спокойствие както в региона така и по целият свят.Кой наруши този модел и създаде хаоса.Не са ли Америка,няколко европейски държави и изцяло меркантилните намерения на група финансисти.Сега да си сърбат надробеното,жалко че страдат невинни хора а главните виновници си изпращат само съболезнования по между си и кроят още планове

65

Анонимен

преди 8 години

Къде е анти-Българският хелзинкски комитет, който се опитваше и още се опитва да твърди, че българската гранична полиция е злоупотребявала със сила при охраната на нашата и европейска граница? БХК кой ви финансира и защо се борите срещу българската държава?

64

Коцето

преди 8 години

САЩ и ИДИЛ - врагове на човечеството!

63

Башар Ал Асад

преди 8 години

Франция години наред поддържаше терористичните групировки, които убиваха сирийски граждани и ги наричаше "умерена опозиция'' а сега реве с кървави сълзи.Политиката на двоен стандарт води до това!