52

Rumen

преди 8 години

Не мога да разбера, защо някой би рискувал с лятна гума зимно време?

51

Бан Янука

преди 8 години

И каза *** : я па нема да си турим зимните гуми оти по-разбирам а съм и инат. Профани и толупи, вие се трепете и падайте в деретата колкото си искате нямам нищо против. Лошото е, че в колите до вас се возят деца и техния живот застрашавате. Какво нямате 300 лв за нови гуми ли затова ли ревете толкова ? Ама за ракия има а? ДАНО по-скоро влезе тоя закон иначе няма как да станете отговорни !

50

Анонимен

преди 8 години

ИСКАХТЕ МУТРА УБИЕЦ НА ВИ МУТРА УБИЕЦ!

49

..

преди 8 години

Хубаво е да са задължителни, ама при студено и мокро време, сняг и т.н. Днес е 20 градуса, мамка му, тия гуми тотално се скапват ако се карат в такова време...

48

Анонимен

преди 8 години

аве що не погнат и бакшишите ония карат с гладки пистови гуми

47

Анонимен

преди 8 години

Хахахахахахахаха, честните полицаи ли са това, които работят единствено за народа?

46

MI2

преди 8 години

До до 69Като на *** ще ти кажа, че зимните гуми бяха чисто Континентал, сложени на чисто ново фирмено Деу Ланос и не успяха да ме изкарат от мокър ляв завой по северния склон на Шипка с 60км/ч през ноември 2004, когато тебе още са те водили на училище за ръка.

45

Анонимен

преди 8 години

Според депутатите, КОИТО ВИЕ ИЗБРАХТЕ, може за всеки месец в годината да трябва да слагате различни гуми.

44

MI2

преди 8 години

В Бургас климатът е субтропичен, а аз съм се подхлъзвал и удрял със зимни гуми на мокър път, значи по-горе са написали глупости за водата и зимните гуми. Те се държат добре само върху сняг и върху нищо друго. Добре, де, може и върху кал, ако някой ходи офроуд. От друга страна, с качествена лятна гума с шарка за дъжд това не може да се случи. Попадал съм върху огромна локва с 90 и липсваше аквапланинг. Ще го обяснявам на всяко ченге, което ме спре и ще си сложа зимните гуми чак преди Коледа.

43

Зимчо Гумев

преди 8 години

Предлагам да се въведат гуми за всеки сезон от годината ,който не изпълнява -глоба ,така хем ще се пълни държавния бюджет ,хем полицаите ще имат повече причини за рекет ,зер като ги реформират трябва да наваксат изтърваните заплати отнякъде ,нали са галениците на държавата ,другите могат да гладуват ,обаче ченгетата трябва да са като богоизбрани ,те все пак тоооолкова много работят и в България престъпност е непозната дума

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 59Тъ..пако, един час каране на зимни гуми при 15 градуса и вече нямаш нито зимни нито летни.Каучука прегрява и се втвърдява (както се е втвърдил и мозъка ти) и спокойно можеш да ги изхвърлиш.Ама ти си *** и Боко е *** та за това и се разбирате така добре.

41

чукча

преди 8 години

Също и скоростта с която ги караш,ако ги караш с над 140 за един месец стават много кафяви странично-това е единия от признаците че зимната гума вече е ариведерчи.....от прегряване.

40

цецо смръзнатия

преди 8 години

До до 53Зависи от километрите,но съм изкарвал и по над сто хиляди за около 4 години.

39

Н. Генов

преди 8 години

Абе вие какво искате, не разбрахте ли, че на полицаите (в частност КАТ) им е забранено да имат втора работа? М? Изнемогват хората и затова докарват допълнителен доход в рамките на единствената си работа. Лесно ви е на вас - айде през деня на една работа, айде вечерта или почивните дни нещо друго захванете и изкарате парички, *** мислете малко и за дургите преди да критикувате... и те деца хранят... :) :) :)

38

Мозъков

преди 8 години

В полицай и пожарникар мисъл НЕМА. Клети първосигнални същества.

37

чукча

преди 8 години

Според мене ,трябва и да се обръща внимание и до колко години са гумите,щото ако видите едни 13 годишни гуми имат супер грайфер ,ама каучака отдавна не е това ,което трябва да е.та трябва да сложат и точка в която се казва ,че гумите освен минималната дълбочина ,да не са по-стари от 6 години.Така аз виждам нещата.

36

Далавера

преди 8 години

ВКАРАЛИ СА МНОГО ЗИМНИ ГУМИ И ШМЕКЕРИТЕ С ПОМОЩа НАКОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА ИСКАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ

35

цецо смръзнатия

преди 8 години

Стига ревахте бе,целогодишно съм със зимни гуми и ми е екстра.

34

Нормален

преди 8 години

А защо толкова са се загрижили за жалкия ни живот и съществуване? Ние може да искаме да умрем самоубивайки се чрез зимен дрифт и да ги лишим от няколко единици обслужващ персонал.

33

дамн

преди 8 години

Замислих се за пешеходците. Глоба за ходене с джапанки в снега ще има ли? WTF