89

Анонимен

преди 8 години

иля сред народа да те бушонираме отново

88

Волен Паша

преди 8 години

И все още си го наричате националист. Защо не го наречете национален герой? Нали се самоопределя като спасител и революционер като Левски, дори нещо повече от него.

87

Анонимен

преди 8 години

До БОКО ГОЛЕМЕЦАДГД

86

Анонимен

преди 8 години

"Осъденият на смърт има право на последна дума" - айде осъдете го първо, пък да говори колко иска :-)

85

стар зстворник

преди 8 години

Ох от кога чакам Бялата Златка да ми дойде на гости

84

Анонимен

преди 8 години

Айде... тоя в кое посолство ще циври днес? :)

83

до истината

преди 8 години

Кой му вярва бе приятелю ,бащата навремето за малко да гласува за него и после се освестил .Питах го що се отказал ,вика абе лапачи бе от оная гвардия на Живков .Не от комунистите ,а от ония дето лапали ,Левчевци ,разни подобни . Търсят си алиби постоянно .Та оттогава го следя в предавания ,изяви ,казва вярни неща,но просто е за едното лапане .

82

Анонимен

преди 8 години

ще им се израдват пандизчиите

81

Анонимен

преди 8 години

бързо да тича заедно с чуколина в руското посолство и рев,рев,рев .......

80

Анонимен

преди 8 години

Нормално е при демокрацията да се продават наркотици, така е във всички свободни и демократични държава. При демокрацията има хора коиото успяха в живота и искат да се забавляват, не всички са бачкерчета пролетарчета които стават сутрин рано да бачкат за 850 лева заплата и не могат да си позволят да похарчат с кеф 2-3 хил лева на вечер.

79

ISTINATA

преди 8 години

VOLEN OPRA PESHKIRA I SEGA GO CHAKAT CHERNI SKRYBNI DNI....NAVRQ SI GAGATA DETO NE TRQBVA I GO KOLNAHA PREDKOLEDNO! MNOGO BOI SHTE IZQDE SEGA AKO NE IZCHEZNE NQKYDE...MNOGO LUBOV GO CHAKA NAVYN OT PARLAMENTA.

78

ИСТИНАТА

преди 8 години

Волен си оправдава постъпките с Наркомафията.При нападението над клек шопа ,беше много пиян ,чу реплика от мен -"Вижте ги депутати а на какво приличат" След което побесня,без да осъзнава какво върши.Опитвайки си да оправдае постъпката пред полициата каза -Тук се продават наркотици..... " Случая в НАДФИЗ е същия .Отиде да бие студент който го е наругал.След като нещата излезнаха извън контрол ,отново се опита да оправдае постъпката си с наркотиците! Съжалявам че има хора които все още му вярват!!

77

Анонимен

преди 8 години

общо взето тази работа кефи. Не ми пука нещо за сидерюгата, ама да ни занимават толкова много с един пияндурник, парадиращ с положението си и парите, които харчи, идва прекалено.

76

Анонимен

преди 8 години

До БОКО ГОЛЕМЕЦАБолене, стига писа по форумите ами стягай вазелина за карцера.

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 99Мислиш ли???

74

Анонимен

преди 8 години

Прав ви път ! Спасявайте се в КНДР и Матушката, ние истинските българи не ви искаме....Там не пускат българи. При това дори в изолираната и от десетилетия под санкции КНДР стандарта на живот е по-висок от този в евроатлантическа България, да не говорим за Русия :)

73

Анонимен

преди 8 години

Тоя сега може да го бие всеки. Мъка, мъка :))

72

Анонимен

преди 8 години

Диагноза - душевно волен.

71

Кольо

преди 8 години

До ЙорданНе е убил, ами фактът, че стискаше ченге зад врата. Тук говорим за чувство за безнаказаност. А у депутатите то липсва. Точно по това за хулиганството. Ако Вие, или пък аз крещим, псуваме в лицето на един полицай, или го стиснем зад врата и го заплашваме, познайте какво ще се случи. Няма да минем тънко, във всички случаи. Иначе благодаря Ви за разумните и човечни отговори, и във връзка с по-долен коментар - не съм видял нищо на лична основа. Желая Ви лек ден.

70

БОКО ГОЛЕМЕЦА

преди 8 години

И сега *** българино щастлив ли си ? Боко си нагърме милиардите, цела софия си тупа бело, хората изнемогват с 280 лв на месец , а Сидеров си нявря носа там където не трябваше и ето какво стана . Знаете ли , много ми хареса като каза: Такъв бях на 17 , сега съм със побелели коси и пак съм такив. Може да е малко краен , но в момента не са много хората като него в НС. Чест им прави на хората за това, че телевизия АТАКА в момента единствена показва бомащината в таа скапана държава .