81

Анонимен

преди 8 години

До BonchoТи си машина тогава.Браво, защото знаеш че не са много такива като теб.

80

Анонимен

преди 8 години

20-те заплати трябва да бъдат премахнати, не просто да бъдат намалени до 10 а премахнати и за тях да важи правилото както за всички останали граждани максимум 6 заплати, та тия хора нямат никакъв принос към пенсионната система, откъде накъде ще взимат в пъти повече спрямо всички нас дето редовно си внасяме осигуровките

79

иван

преди 8 години

До гроб-фор-евърРабота е там ,че НЯМА резултати от работата на полицията!Паресъпността е огромна, броя на полицайте също.Има много хора също мръзнещи там в студа и рискуващи живота си... миньори,работници в стройтелството,селското стопанство и т.н....Всяка професия е важна ,но много по важно е да има резултати от работата!!!

78

Boncho

преди 8 години

До 103 - 93 см. Е, стана ли ти по добре.

77

Ей

преди 8 години

ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ СЕГА КРАЯТ НА ГОДИНАТА ПОЗНАТ ПОЛИЦАЙ ИМА 50-ДНИ НЕВЗЕТ ОТПУСК-И НЕ,ЧЕ СА МНОГО,НЯМА ХОРА,ГРАНИЦА,ИЗБОРИ,ДРУГИ ЗАДАЧИ,СЛЕПЦИ,*** ПЛАЩАИТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ СИ ЗА НОВОНАЗНАЧЕНИ ЗА ШКОЛАТА ИМ-ПРИ НАПУСКАНЕ НА СТАРИ ОПИТНИ СЛЪЖИТЕЛИ,КАКВО ДА ВИ СЕ ПИШЕ-НА ЧУЖД И 100-ТОЯГИ СА МАЛКО!

76

Анонимен

преди 8 години

Редно е да орежат първо заплатите и уволнят депутати, кметове, съдии и прокурори, НСО, БНБ, защото там се харчат най-много пари, но четворната коалиция на ГЕРБ даже ги увеличи за 2016. В БНБ са с по-високи заплати от печатниците на САЩ, а в съдебната система Борисов вдигна заплатите за 2016 въпреки липсата на приходи и рекордния външен дълг.

75

Boncho

преди 8 години

Абе къде видяхте такава заплата на.резовия пицай.... един обикновен полицай с 15 години стаж взима не повече от 800 - 900 лева. А когато дойде време да се пенсионира стига едвам едвам 1000 - 1050 лева. Обезщетението е около 20 000 лева. Чантаджиите са длуго нещо. Те трябва да бъдат намалени. Има прекалено много дирекции министерството. Пожарникари и полицаи си заслужават парите.

74

MВР

преди 8 години

ДОБРЕ ДЕ- ВЧЕРА ПРИЗОВАВАШЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ ДА НЕ НАПУСКАТ, А ДНЕС ОБЯВЯВА НАМЕРЕНИЕ ЗА ОПТИМИЗАЦИЯ!!!!!!! ЕВАЛА НА ТАКЪВ МИНИСТЪР-ГЪВКАВ И СЪОБРАЗИТЕЛЕН, КАТО ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА

73

уволнявай башибозука

преди 8 години

Един от красноречивите примери от Грузия за това как се действа, когато съществува воля за провеждане на реформи, е масовото уволняване на близо 40 000 полицаи за един ден през 2004 г. Новите служители на реда са професионално обучени и приемат нови етични норми, което помага да се реформра корумпираната система, наследена от Съветския съюз.Резултатът от тази реформа е следният: през 2010 г. повече от 84% от грузинците имат доверие на полицаите в сравнение с 10% през 2003 г.. Този висок процент не е случаен, като се има предвид, че въоръжените грабежи намаляват с 80% за периода 20062010

72

СТИГА С ТЕЗИ

преди 8 години

ЗАПЛАТИ-ПРОМИЛИ СА ВИ МОЗЪЦИТЕ,ВИНЕТКА 145КВ.КТБ-НЯКОЙ ГУШНА МИЛИОНИТЕ,СИДЕРОВ....И ОЩЕ И ОЩЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ПРАВИ ВСЕКИ ДА СИ ИСКА СВОЕТО!

71

Анонимен

преди 8 години

ДО 73България е на осмо място в класация по най много полицаи на глава от населението ....Всичко останало са празни приказки400 полицая на 100 хилядиСредно за Европа 280 полицая на 100 хиляди30% съкращение за да сме в нормалните граници

70

ии

преди 8 години

Няма пари, държава е набалбукана с кредити. Останаха безработни *** и пенсионери. Няма кой да изтръскат вече. Това е.Младото, неще да работи, оно сака да е учено по чужбината.Половината в полицията сте роднини. Баща сдава фурашката на детето. Смях.Няма пари на -5% сме от БВП (заради некадърно управление и заради КТБ ) На -8% падна Жан Виеднов. Дано да е топла зимата, че самозаплаванията от преди 2 г. ще са песен пред това дето ни чака.

69

Глупаци

преди 8 години

Кой-кой е вързал,ТИ ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ В 30000-хиляден град,ПАЗЯТ РЕДЪТ САМО 4-ЗПОЛИЦАЯ!То неостана кой да напуска!!!СЛЕПИ СТЕ-ПИТАИЪЕ КЪДЕ СА ВИНОВНИТЕ ЗА КЪБ,МИЛИОНИ ЗА ЦАНКОВ КАМЪК И ДРУГИ............,ОСТАВЕТЕ ПОЛИЦАИТЕ ДА СИ ИЗВОЮВАТ-ЗА ЖАЛОСТ ТРОХИТЕ.

68

Ма вие ли ми

преди 8 години

Плащате заплатата бре,всички полицаи имат семейство,повечето да не кажа 90%от тях са граждани като всички вас и работят в частият сектор,коквоо плюете българския полицай,полицай не ства за ден,нито лекар,нито учител,да ПРИЗВАНИЕ Е,НО МОЕТО ДЕТЕ НЕ СЕ ХРАНИ С ДУМИ,РАЗБЕРЕТЕ ВЪТРЕ В СИСТЕМАТА СЕГА Е МНОГО ЗЛЕ,ПРИ СЪКРАЩЕНИЕ И НЕЧУВАНЕ НА МНЕНИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ-НЯМА КОЙ ДА ВИ СПАСИ!АМА МНОГО ЗЛЕ-МНОГО!

67

Boncho

преди 8 години

Безумни и безмислени коментари. Естествено ще се борят за постигнатите с години привегии. Трябва да се борим вдичките за постигане на повече неща, а не да подкрепяме намаляването. Да намалят на * и бежанците помощите.

66

111

преди 8 години

Ако трябва да име се плаща на свършена работа и 200 бруто лева ще са им много,а на чантаджиите да им взимат чантичките и марш на работа..... Същото се отнасе и да политици ,съдии и други подобни държавни хрантутници!

65

Анонимен

преди 8 години

за 2015 - 1 450 000 000лв от тях 95% за заплати , добре ли е?РЕФОРМА ТРЯБВА , не трябва да им се режат привилегиите ами свиване на тая администрация и полу-ологофренските неграмотните кадри.

64

Тъпа държава!!!

преди 8 години

Да вземат да напуснат всички и да ви видя тогава какво ще правите! Вие ли ще работите техните безумни дежурства за смешните 400лв? Вие ли ще се занимавате с пияни, психично болни, надрусани и неадекватни хорица?Вие ли ще висите по границата в студ и жега? Вие ли ще работите на всеки празник? Тези хора не знаят като излязат на улицата дали ще се приберат. Това е *** държава, а ние сме глупав народ! Само знаем да плюем по хората и вечно някой друг ни е виновен.Почвам да ги съжалявам тези хора!

63

Наблюдател

преди 8 години

Е сега е момента за Реформи в МВР! А като за начало, съкращаване на нищо неправещи чиновници с каквито е гъбаво това министерство във всичките си структори! Я ги вище мушмуроците на БРОКОР примерно! За 2 лв работа не са свършили, обаче какъв бюджет!

62

дам

преди 8 години

До птицаа ти какво предлагаш , да назначим до 50 хиляди полицая по още един за да се пазят взаимно ли.Съкращение с 30% на персонал , но след подбор и по възможност да се избегне връзкарството20% увеличение на доходите имСтроги дисциплинарни наказания при нарушения , корупция и т.нХванат в нарушение служител 10 заплати при пенсиониране , повторно нарушение или моментално дисциплинарно уволнение или пенсиониране с 00 заплати