58

истината

преди 8 години

Хаиде да си кажем истината в очите.Директно в очите дами и господа! А тя е: ЗА всичко което 25г става с българските граждани и с българската държава сме виновни всички НИЕ-българските граждани.Виновни сме ние защото се държим като едно овче стадо,вместо да скочим и изметем тази 25 годишна политическа върхушка която ни докара до този хал.Всички корумпирани обрали държавата,ръководи ли лошо и гледали личният си интерес да бъдат натикани в затвора!?

57

служителТ

преди 8 години

Тиквата ако иска да намери парички за това и онова без да задължаваме към ЕС ,ами мн. е лесно, просто да отдели за 1мес. милионите от контрабандата по КПП-та и ще е ОК, ще има кинти за всичко, какво толкова нямада вземат 1 едничак мес. кръвен данък и ... , ама не, нали милее за БГ.

56

Анонимен

преди 8 години

Докато МВРто му опази далаверата с изборите, бяха добри, изпълниха безмислията за да се скрие измамата. Сега щял да ги съди?!? Кого ще ги съдиш Пинокио? Ще запушат страната с една седмица и си готов, отекъл си. Наглеца вика дръжте крадеца. Какво ще направиш, ще ги стреляш ли?

55

24545456

преди 8 години

Отново най-нагло излъгаха медиите и хората. Уж правят компромис, но той е само за служители с полицейски правомощия............а останалите, които също са на улицата като разследващите полицаи? Браво Боко добра стратегия в ситуцията - разделяй и владей...........

54

Анонимен

преди 8 години

Като не ти харесва се махай

53

Анонимен

преди 8 години

Кой ще се престраши да я направи?!

52

Анонимен

преди 8 години

до 60твоя шеф предполага знае кво вършите а тия ямат никаква представа кво се случва в министерството

51

perhulio

преди 8 години

До ГеоргиХората не се настройват от думата привилегий ,а от това че като ги ограбят или разбият жилище или откраднат кола или като дебелак със слънчоглед те спира и си иска 20 кинта и нищо не се случва от това се настройват хората от несвршена работа от МВР

50

Анонимен

преди 8 години

Рапончо си отиваааааа!!! Чао, чао бамбино. Плаши днес полицаите, че щели да отговорят за протеста. А когато Рапончо една година запуши София с протести срещу Ореха, може, а? Как за него може а за други не? Припари му под краченцата на Каратиста-Тенисист, щом плаши и ***, значи хората са прави. Плачи Боцко, плачи мили, не се живее в таз помияЗащо парите сте си скрилиСрамът ти Боцко аз ли да измия?

49

ченге

преди 8 години

Точно така: НИКОЙ НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ РАБОТАТА НА ПОЛИЦАИТЕ! /Освен, разблира се, техните семейства и бандитите/.Това са хора, свикнали да взимат, а не да дават.За тях не съществуват закони и правила.те се изродиха в една паразитна прослойка, с която трудно може да се справи правителството - за жалост!

48

Анонимен

преди 8 години

pak li nyakoi drug vi e vinoven bre nali i vie byahte v parlamenta i priemahte zakonite ???? ostavka na cyaloto pravitelstvo

47

Пенсионер

преди 8 години

Към управляващите:26-т годин разпродавахте на безценица добитото от нашия труд и труда на нащите бащи и майки, и ви беше лесно: Имаше много за вас и малко за държавата.Но днес, всичко вие трябва да осигурявате.И още по трудно ще ви става.

46

Анонимен

преди 8 години

Как ще си доволна *** како-о-у,как да си доволна,като ти и най-веече тези преди тебе,направихте всичко възможно са сренете това министерство?Всеки нов министър и ново правителство първо изгонвахте професионалистите и назначавахте предани на партията директори,секретари,началници и началничета,които пък следващите отново сменяха и така вече 26 години! Кой мислиш го боли оная работа за самата работа,като знае че утре може да го няма и само прави схеми и сметки,как да остане на мястото си!

45

гербист бургазлия

преди 8 години

Права е г-жа министърката, че трябва да вървим по пътя на прехода и реформите. Лошо наследство получихме от предните управления, сега имаме много работа за вършене. В полицията и службитесъщо имаме много неща за оправяне и г-жа Бъчварова е права, затова нека да започват с реформите.

44

служител

преди 8 години

ТИКВАТА седнал да дрънка за незаконие , боже...боже каква наглост, крадеца крещи дръжте крадеца , докато тоя селски мафиот дърпа конците- няма да има опровия за този беден нород

43

бивш студент

преди 8 години

Ами да си подаде оставката. Щом не е доволна значи мениджмънта й куца

42

MBP

преди 8 години

Реформата е задължителна. Разсипаха самите служители със стотици несвойствени задачи и задължения. Министерство на всичките работи или неразбории.. Задължени сме да оказваме съдействие на всеки и всички, за щяло и нещяло, на хора които по задължение трябва да си свършат работата, ама НЕ що полицията да не свърши и тяхната.... МВР да се работи само своите си специфични задачи за които е създадено и призвано, а не да е бавачка на всички!

41

Ред арми

преди 8 години

То никой не е доволен и от управлението на Тиквата. ОСТАВКА

40

Георги

преди 8 години

Постоянното натъртване, че се режат привилегии а не социални компенсации за условията на труд е начин да се настройват хората срещу полицията! Как така в бюджета винаги има пари за партиини субсидии а няма пари за реалните сектори в държавата? Защо Парламента при всеки мандат сменя автопарка си а специално полицията е със стари коли? Защо за тези коли има лимит на горивото а за депутатските няма? Много са въпросите дори и за човек като мен-работещ в съвсем различна сфера!

39

служител

преди 8 години

ако това е министърка на вътр. работи то Аз ще трябва да съм на мястото на Обама..., а къто знаем и мин.предадтеля кой .... режете си вените най добре