282

do 411

преди 8 години

of Anelia tova nqma da stane pak 6te si kupqt vinetki i 3 pati da gi dignat i pak 6te karat po dupkite i pak 6te krivqt djantite i 4upqt xodovata 4ast na kolite si tova sme nie balgarite i zatova sme stoqli tolkova godini pod robstvo

281

анелия

преди 8 години

Предлагам,ако това стане,да направим бойкот,никой да не купува винетки,полицаите да не ни проверяват(така да изразят своя протест за орязването на заплатите им) .....тогава да ги видя какво ще крадът тези в парламента!

280

anonimen

преди 8 години

xa xa nqma takiva tapaci kato nas da vdigat vinetkite 2 pati i da kara6 po dupkite i da si tro6i6 kolata i da mal4im

279

Опа

преди 8 години

Кой е казал, че всеки трябва да кара кола?!

278

Да

преди 8 години

Съгласен съм с това, така ще карат по-малко автомобиле и няма да е толкова натоварено!

277

Анонимен

преди 8 години

"Цената на винетките за леки автомобили в България не е променяна от 8 години и е в пъти по-ниска от таксите в другите държави в ЕС. В Словения например годишният стикер струва 110 евро, в Австрия е почти 85 евро, а в Унгария е 136 евро." А в Швейцария колко е? Цели 33 Евро.А пътищата на горепосочените държави виждалили сте ги? ***!

276

Men

преди 8 години

Аз пък съм за! Също така е добре и данъците да се вдигат прогресивно за старите коли, така че да станат непосилни за автомобили над 10-15 години. Регистрация на нова кола - само след документ от общината за собственост или наем на паркомясто.

275

ддд

преди 8 години

Защо се правят сравнения с Австрия и Унгария wtf??Какви пет лева стандарт имат хората...145лв!? много злее

274

истината

преди 8 години

да не забравяме как падна предния ББ-кабинет.ББ продължава да си играе с огъня... цариградско може да се напълни отново.

273

тигъра

преди 8 години

Данъчна държава.До тук ни докараха сегашните управляващи,пък се чудят защо народа не гласува.Като ми сравнявате винетките с цената в Австрия,защо не дадете сравнение и на заплатите?А?

272

Анонимен

преди 8 години

До DreamTheater преди да пишеш коментари вземи да посетиш северна Италия ,да видиш какво се казва инфраструктура, за която плащаш ,покарай и по другите им пътища за които НЕ ПЛАЩАШ

271

DIS

преди 8 години

Ако вдигнат цената на винетката, аз просто отивам на разходка то жълтите павета и ще хвърлям коктейл *** по сградата срещу паметника на цар Освободител.

270

писна миииииии

преди 8 години

Ейййййййййййй е,,,те мамата на държавата!!!!! Само огън ще ги оправи тия ***!!!

269

Левчо

преди 8 години

Да пуснат и дневна винетка с цена 1-един лев. Ще устрои много хора.

268

ANONIMEN Пенсионер

преди 8 години

Не се самозабравяйте господа. Това е дискриминация спрямо пенсионерите. Една винетка една пенсия. Срам и позор. Направете ги според доходите на хората. Или по цената на колата. Моята кола, така потребна не струва колко 2 винетки. Или искате да убиете пенсионерите като лош материал.

267

Анонимен

преди 8 години

и винетки в швейцария от няма и 60 евро.

266

йойо

преди 8 години

До кунчоза съжалениеи, бъркаш. протестите преди 3 години бяха организирани от самият ББ с цел абдикация и последващо завръщане, според договорката с БСП. в Бг политика няма едно нефалшиво нещо, всичко е генералната линия на партията (крива) и медийни театрота

265

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

264

Анонимен

преди 8 години

Явно искате да накарате хората да не излизат от градовете си,не мога да разбера само едно...Всичко расте освен заплатите ..държавата е най великата, правителството и корупцията идват в повече !

263

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 376В Гърция магистралата е ок, само дето не споенаваш колко ти излиза магистралата до Атина. Ще ти подскажа. Едно пътуване на Атина от България - ако ползваш магистралата излиза повече от месечната винетка в БГ.